Hoofdstuk 52

5.3K 309 136
                                    

Wat vooraf ging:

Ze gingen allemaal aan de kant, en dat sletterig meisje die me vies aan keek toen ik met Safuane was verscheen. 'Je gaat Safuane met rust laten, en hem vergeten!' zei ze me vies , terwijl ze me ruw van mijn kin vastgreep.
_________________________________________

Dat meisje greep me ruw van mijn kin, en keek me strak aan. 'Je gaat Safuane met rust laten, en hem vergeten!' zei ze me bevelend. Ik slikte een brok weg in mijn keel, en keek haar bang aan. 'W-waarom?' zei ik bibberend. 'Omdat hij van mij is!' zei ze. 'W-wat?' zei ik geschrokken. 'Ja je hoort het goed! Safuane is van mij en van niemand anders!' zei ze me sluw. Ik schudde hevig mijn hoofd. 'S-safuane houd van me, en ik hou v-van hem!' zei ik snel. Boos gaf ze me een klap, 'Je moet hem met rust laten! Hij gaat nog van me houden!' schreeuwde ze.

Oké nu is ze echt te ver gegaan, wat denkt ze wel dat ze niet is? Me zomaar meppen? Ik trok me zelf ruw van de 2 meisjes los, en keek haar woedend aan. 'WIE DE F*CK DENK JE DAT JE BENT, OM ME AAN TE RAKEN, MET JE HOERIGE POTEN?!' schreeuwde ik woedend, en keek haar aan met ogen die vuur spuwden. Ze klapte in haar handen, en die 2 meisjes wouden me weer vasthouden, maar dat ga ik ze zeker niet laten doen. Ik gaf ze alle 2 een blauwe oog, en duwde ze aan de kant. Ik sprong op die bitch en begon haar gezicht te bewerken. 'F*ck jullie, vieze kehba's, haal haar van me af, of jullie gaan zien!' schreeuwde ze door mijn vuisten heen.

Ik gaf haar nog als laatst een dikke vuist op haar oog en stond op. Die meiden kwamen mijn kant op. 'Raak me niet aan, ik wil geen soa oplopen!' zei ik terwijl ik naar achter liep. 'GRIJP HAAR!' schreeuwde die kehba en wees naar me. Ik keek haar woedend aan, en spuugde voor haar voeten. Daarna verliet ik de gang, naar de studie (aula). 'Amal, waar was je?' vroeg Aicha me. 'Oh gewoon bij de kluisjes.' antwoordde ik snel. 'Amal waarom is u wang rood?' vroeg Soukayna me. 'Gewoon, ik weet niet.' antwoordde ik snel. De bel ging, en we liepen allemaal onze klaslokaal binnen. ...

(16:00) TRING TRING

De bel ging ein-del-ijk , en ik ruimde mijn boeken op. 'Amal, jij moet eventjes na blijven.' zei mevrouw Geertens. Ik keek haar vreemd aan kifash deze? 'Je moet een paar toetsen inhalen, nu je een maandje afwezig bent geweest.' zei ze me, nadat ze mijn vreemde blik zag. 'Oké.' zei ik zuchtend. Ik ging van voor zitten in de klas, en keek naar mevrouw die een paar blaadjes uithaalde. Yasmina, Aicha en Soukayna zwaaiden me uit, en wensten me succes.

Verveeld keek ik voor me uit. 'Hier heb je de toetsen.' zei ze en legde die voor mijn neus. Ik haalde mijn pennenzak uit en begon aan de toets. Het was trouwens toets Engels. ... Gelukkig heb ik door Soukayna alles ingehaald, en ben ik mee met de leerstof! Ik maakte de toets op mijn gemak, en toen ik klaar was deed ik mijn hand in de lucht. 'Ja?' zei mevrouw, terwijl ze haar hoofd uit haar boeken deed. 'Ik ben klaar!' zei ik blij. 'Ah dat is goed! Je hebt nog 1 toets in te halen.' zei ze me terwijl ze de andere toets voor me neer legde. Ze nam de ingevulde toets, en ging terug aan haar bureau zitten. Volgens mij is ze die aan het verbeteren!

Ik begon aan de 2 de toets, die ging over de woordenschat. Moehiem 2 woordjes wist ik niet meer, en skipte die gewoon. Ik herlas mijn toets en stak weer mijn hand in de lucht. 'Bent u klaar?' vroeg mevrouw me toen ze zag dat ik mijn hand in de lucht stak. 'Ja ik ben klaar.' antwoordde ik terwijl ik recht stond, en naar haar toe liep. Ik legde de toets op haar bureau en draaide me om. 'Wil je jouw punten niet weten?' vroeg ze me, toen ik mijn tas opruimde.

'Graag!' zei ik blij. 'Nou, ik heb de eerste al verbeterd en die is zeer goed!' zei ze, terwijl ze me de toets overhandigde. Ik zag een dikke 9, en sprong in de lucht. 'Je hebt het zeer goed gedaan, ookal had je veel lessen gemist heb je het prima gedaan meid!' feliciteerde ze me. 'Als je 5 minuten kan wachten, dan kan ik de 2 de toets voor je verbeteren.' zei mevrouw. 'Oké is goed!' zei ik en ging terug zitten. Het is inmiddels al 16:30, en ik ben vergeten een berichtje te sturen naar Ismael, dat ik na moest blijven. Ik haalde mijn gsm, en stuurde hem een bericht. Daarna scrolde ik wat door Instagram tot mijn vrouw mijn naam riep. 'Amal, het is verbeterd, en die is ook zeer goed!' zei ze me terwijl ze die aan me overhandigde. Het was een dikke 8! Wat was ik content op me zelf! 'Je moet zeker zo door doen!' zei ze me terwijl ze haar jas aan deed.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now