Hoofdstuk 115

4.1K 333 135
                                    

Wat vooraf ging:

Ik versterkte mijn greep om zijn Polo en keek hem boos aan. 'ZEG HET!' siste ik boos. 

'Ik hou van je!' zei hij met een duck face. ...
_________________________________________    
PP AMAL

'Ik hou van je!' zei hij met een duck face.

Mijn grip om zijn Polo verzwakte terwijl, mijn boze uitdrukking als sneeuw wegsmolt. 'Ik zei je toch niet boos zijn?' zei hij met een grijns. Ik wendde stil mijn blik naar de grond en uitte een onhoorbaar zucht. Safuane duwde mijn kin zachtjes omhoog zodat ik weer in zijn prachtige ogen moest kijken. 'Ik hou van je, Amal!' zei hij met twinkelende ogen. 'Jij laat me iets voelen wat niemand kan!' zei hij en keek me diep in de ogen aan terwijl hij mijn beide handen in zijn greep nam.

'Telkens als ik jou zie, dan, dan, weet je, ik kan het zelfs niet verwoorden, Amal!' zei hij zacht. 'Bij elke aanraking, voel ik me in de wolken! Ik weet echt niet wat je met me doet.' zei hij liefdevol. 'Als jij een traan was, zou ik nooit meer durven huilen, te bang om je kwijt te raken, Amal!' zei hij heel serieus en wreef over mijn handen. 'Telkens als ik bij je ben, dan droom ik weg in je ogen, ik weet echt niet wat je met me doet!' zei hij dromerig.

Er verscheen een glimlach op mijn gezicht.  Hij ging met zijn duim over mijn wang en trok me toen naar zich toe. Met zijn gespierde arm wreef hij over mijn rug tot zijn hand mijn nek raakte, daar bleef het zitten. Hij begroef zijn gezicht in mijn nek en sloot zijn ogen. Rustig sloot ik mijn armen rond hem heen en knuffelde hem stevig terug. 'Safuane.' zei ik zacht. 'Hmm.' zei hij terwijl hij zijn gezicht nog steeds in mijn nek begroef. 'Ik hou ook heel veel van jou.' zei ik zacht. Snel hief hij zijn hoofd omhoog waardoor hij weer langer dan me werd en keek me met een grote, grote maar ook grote glimlach aan.

Hij nam rustig mijn gezicht in zijn handen en veegde een plukje haren achter mijn oor. Rustig plande hij zijn zachte dikke lippen op mijn voorhoofd en drukte er een lange, teder kus op. Het is een kus! Maar niet zomaar een kus! Een kus met zoveel betekenis ! Daarna haalde hij zijn lippen rustig van mijn voorhoofd en plande er een op mijn mondhoek. Hij haalde zijn lippen niet weg maar keek me in de ogen aan. Met een bonzend hart bleef ik hem aankijken. Hij glimlachte met nog steeds zijn lippen op mijn mondhoek en gunde me een knipoog. Een tinteling ging door me heen. Wat deed hij met me?

Langzaam haalde hij zijn lippen van mijn mondhoek weg en keek me stil aan. Uit het niets bukte hij en duwde zijn hand onder mijn billen. Met een ruk hief hij me als een gentleman omhoog.  'Safuane, wat doe je?' riep ik lachend. 'Mijn prinsesje optillen, problemen?' zei hij aantrekkelijk en spande zijn grote armen om me heen. 'Pff, ja leg me maar terug.' zei ik lachend. 'Nooit!' zei hij en begon te stappen. 'Ik ga je nooit los laten, Amal. Wat er ook gebeurt, nooit.' zei hij serieus en keek me aan. Ik glimlachte en plande een klein kusje op zijn kaak.

Als een serieuze man keek hij weer voor zich uit en begon sneller te lopen. Ik legde mijn hoofd op zijn schouder en zuchtte diep. 'Safuane?' zei ik na een tijdje. 'Hmm?' zei hij schor. 'Beloof me, nooit meer zulke grappen met me te doen.' zei ik en keek omhoog en kon alleen maar zijn kaak zien. Hij keek me aan en glimlachte. 'Weetje wat je altijd in je achterhoofd moet houden?' zei hij en sloeg ergens in en keek weer strak voor zich uit. 'Dat wat er ook gebeurd ik je nooit zal achterlaten Amal!' zei hij en spande zijn kaken.

'We waren een tijdje uit elkaar door Ilyas, maar dat gaat niet meer gebeuren.' zei hij en keek me aan. 'Ik zal je nooit meer laten gaan Amal.' zei hij me serieus. Ik glimlachte terwijl onze neuzen elkaar aanraakten. Hij moest weer voor zich uitkijken, omdat hij aan het lopen was. Met een goed gevoel legde ik mijn hoofd terug op zijn schouder en snoof zijn aantrekkelijke geur op. Ik sloot mijn ogen en dacht aan zonet. Voor ik het zelf kon beseffen viel ik in slaap, in de warme gespierde armen van Safuane. ...

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora