Hoofdstuk 74

4.5K 341 93
                                    

Wat vooraf ging:

Hij liep richting het bed en gooide me er op. 'LAAT MIJ GAAN!' riep ik panikerend. 'Sssssssht.' zei hij terwijl hij zijn wijsvinger op mijn mond deed. Ik werd stl en keek hem met een bonzend hart aan....
_____________________________________

PP SAFUANE

'Beslama, zie je morgen inshAllah!' zei ik tegen mijn beste vriend en verliet de moskee. Ik voelde me weer helemaal op mijn gemak, en voelde een innerlijke rust, na het gebed subhanAllah! Ik stapte mijn auto in, en stopte de sleutel om mijn auto op te starten tot er op mijn ruit werd geklopt. Ik opende de elektrische raam en zag de laatste persoon dat ik op dit moment wou zien! ... 'Ewa Safuane, ik nodig je uit op mijn bruiloft, van morgen!' zei Ilyas met een brede glimlach. Hij deed een witte kaart in mijn hand en liep daarna weg.

Ik bleef geschrokken voor me uitkijken. En slikte een brok uit mijn keel weg. Ik sloot de raam terug dicht, en keek naar de witte kaart versierd met gouden details. Zeg niet dat het waar is! Bibberend haalde ik de kaart uit de envelop. InshAllah is het niet waar! Bibberend opende ik de kaart. 'Amal & Ilyas'  was het eerste wat ik las. Ik voelde de tranen opkomen, en las zelfs niet verder. Boos scheurde ik de kaart in snippers en sloeg woedend op het stuur. Weet je hoe moeilijk dit is?! De uitnodigingsbrief lezen voor de trouw van de vrouw waarvan je houd met een andere man?!  Huilend reed ik naar huis. Ik belde aan en mama deed de deur open. Ze keek me bezorgd aan, 'Safuane wat is er met je?' vroeg ze me bezorgd. 'Z-ze g-gaat m-morgen t-trouwen.' antwoordde ik huilend. Mama trok me naar binnen en knuffelde me stevig. 'Maak je niet kapot, inshAllah als ze voor je is bestemd, gaat ze terug naar je keren!' zei ze zacht terwijl ze mijn tranen wegveegde.

'Mama!' zei ik huilend en knuffelde haar weer. Toen ik wat rustiger werd duwde mama me in de zetel, en bracht me een glas water. 'Hier drink.' zei ze en gaf me de glas. Ik nam die aan en dronk hem helemaal leeg. Ik zuchtte en keek voor me uit. Mama ging naast me zitten, en deed mijn hoofd op haar schoot. Ze begon met mijn haren te spelen. Na toch nog een paar keer gesnikt te hebben, viel ik in slaap...

PP SARA

Alles gaat volgens plan! Ik ben nu eindelijk van die Amal af. Meskiena haar vader huwelijkt haar uit HAHA. Nu moet ik alleen Safuane in mijn macht hebben, maar ik weet niet hoe?! Pff, ik heb hem meerdere keren in het stad tegengekomen en probeerde hem te overtuigen dat ik niks te  maken heb met die Amal. Maar hij heeft te veel vertrouwen in die bitch! Ik zuchte en stond op van mijn bed. Ik deed een jurkje aan en mijn rode loubies. Ik maakte me op en spoot nog wat parfum op. Daarna rende ik de trap af en nam mijn tas. 'MAMA IK GA NAAR PAPA'S WERK!' riep ik door het huis heen. 

Ik nam mijn BMW sleutels en verliet het huis. Ik stapte de auto in en reed naar de lounge van papa. Aangekomen daar parkeerde ik in de privé parking en liep de lounge binnen. Ik passeerde over de lounge dat bomvol was en waaruit oorverdovende muziek klonk. Ik liep de trap op en liep naar de grote ijzeren deur. Een bewaker opende die, en ik liep naar de grote houten deur, ik klopte op de deur. 'Binnen!' hoorde ik papa zeggen. Ik liep naar binnen, en toen hij mij zag verscheen er een brede lach op zijn gezicht. 'Salam papa!' zei ik lief. 'Salam benti (dochter)' zei papa blij. Ik ging zitten in de zetel en keek rond. 'Uh papa waar is Reduane?' vroeg ik. 'Hij is een paar dingetjes gaan regelen, hij komt zo.' antwoordde hij. Ik knikte, 'Oké dan ga ik naar beneden, en ga wachten.' zei ik zuchtend en stond op. 'Heb je nog iets nodig?' vroeg hij me. Ik schudde mijn hoofd, gaf hem een zoen en liep het kantoor uit. De bewaker liet me er uit. Ik had dorst dus liep ik de trap af en ging naar de keuken. Ik haalde een glas uit de kast en nam water. Ik ging zitten, en dronk mijn glas leeg. Daarna stond ik weer op en liep de lounge binnen. Alle ogen werden op mij gericht wat ik wel leuk vond! Ik ging naar de barman en keen hem afwachtend aan. 'En wat wilt deze schoonheid?' vroeg hij me. 'Doe maar shisha, aardbei smaak!' zei ik met een bitchie stem. Hij knikte en haalde er een voor me. Hij gaf me een knipoog en duwde de shisha in mijn handen.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now