Hoofdstuk 58

5.2K 299 104
                                    

Wat vooraf ging:

'Ik kon niet antwoorden. Hij nam mijn arm vast, en vroeg het me weer. 'AMAL, VOOR DE LAATSTE KEER BEN JIJ DIT?!' schreeuwde hij. Ik voelde de tranen opkomen, en liet ze de vrije loop... 
_________________________________________

PP SAFUANE

Mijn hart zakte gewoon in mijn kont! 'BEN JIJ DIT?' riep ik huilend, en hopend dat ze gewoon nee gaat zeggen! Ze antwoordde niet, maar bleef geschockkeerd naar de foto kijken. Ik begon mijn geduld op te raken! 'AMAL VOOR DE LAATSTE KEER BEN JIJ DIT?!' riep ik huilend. Ik keek haar kapot aan, en draaide me om. 'SAFUANE WACHT!' riep ze huilend. Ik stond stil, en hoopte dat ze ging zeggen dat zij dit niet is. 'I-ik b-ben d-dit niet!' riep ze huilend, en liet zich vallen op de natte grond. Mijn hart maakte een sprongetje, en blij draaide ik me naar haar om.

Ik zag haar huilend op de natte stoep, en hielp haar snel rechtop. Ik hield haar gezicht stevig vast, en keek diep in haar gebroken ogen. 'Amal, waarom heb je het niet kunnen zeggen?' vroeg ik haar terwijl ik haar tranen wegveegde. 'I-ik w-weet niet! Ik was in shock!' antwoordde ze huilend. Ik knuffelde haar stevig tegen me aan, en plande een kus op haar voorhoofd. 'Safe het is goed.' zei ik haar geruststellend. 'Geloof je me?' vroeg ze me. Ik nam blij haar handen vast, en plande er kusjes op. 'Tuurlijk geloof ik je!' zei ik blij. Ze knikte, en bleef lang voor haar uitkijken.

'Wie zou die foto hebben gestuurd?' vroeg ze me na een tijdje. 'Ik weet niet, het was een anonieme bericht.' zei hij zuchtend. 'Vind je dit niet vreemd?' zei ik. 'Wat?' vroeg ze me. 'Eerst dat meisje in de stad, die ons uit elkaar probeerde te halen, en nu deze foto.' antwoordde ik. 'J-ja dat is vreemd.' antwoordde ze afwezig.

PP AMAL

'AMAL VOOR DE LAATSTE KEER BEN JIJ DIT?!' schreeuwde Safuane huilend. Ik zat in een trance, en zat alleen maar aan het denken aan wie die foto zou gefotoshopt hebben. Opeens schrok ik uit mijn trance, en zag een huilende Safuane die weg ging. 'SAFUANE WACHT!' riep ik huilend. 'I-ik b-ben d-dit niet!' riep ik. Opgelucht draaide hij zich naar me om. Ik viel op de natte grond en begon te huilen. Wie de f*ck zou die foto hebben gefotoshopt?! Safuane hielp me overeind, en troostte me. 'Vind je dit niet vreemd?' vroeg hij me na een tijdje. 'Wat?' vroeg ik. 'Eerst dat meisje in de stad, die ons uit elkaar probeerde te halen, en nu deze foto.' antwoordde hij.

En ja hoor, alle puzzeltjes vielen bij elkaar. Het was ... 100% Sara! 'J-ja dat is vreemd.' antwoordde ik afwezig. 'Sorry voor vandaag.' zei hij terwijl hij een kusje op mijn wang plande. 'Ik ga die persoon zoeken die dit heeft uitgespookt.' zei hij terwijl hij een knoop van mijn trui dicht deed. Ik knikte en zwaaide naar hem, hij bleef naar mij kijken tot ik naar binnen ging. Met hoofdpijn sloot ik de deur achter me, en rende de trap op naar mijn kamer.

Ik deed mijn deur op slot, en zakte met de deur naar de grond. 'Allahuma La Sahla Ila Ma Dja'altahoe Sahla Kama Anta taj'alo Al Hazna Ida Shita Sahla (handige dua bij moeilijke tijden/examens etc...) Ik kon niet wachten tot ik morgen naar school ging gaan, om die vuile Sara te zien. Ik pakte mijn douchespullen ,schone pyjama en ondergoed en liep naar de deur. Ik opende weer mijn deur en wou naar mijn kamer gaan, maar zag Ismael de trap op komen. 'Amal, waarom heb je dikke rode wallen?' vroeg hij me bezorgd. 'Oh nee niks, ben wat verkouden.' antwoordde ik zuchtend. 'Zeker?' vroeg hij me twijfelend. 'Ja.' antwoordde ik en liep de badkamer in.

Ik ontdeed me van mijn kleren, en liet het bad vol lopen. Ik deed een haarmasker en gezichtsmasker op, die ik in de Kruidvat had gekocht. Ik poetste ook mijn tanden, en toen het bad was vol gelopen gooide ik er nog een bruisbal in, liet ik me zelf er in zakken. Ik genoot van het warme water, en vergat voor eventjes letterlijk alles. Na 20 minuten begon het water koud te worden, ik stapte het bad uit en liep de douche in. Ik waste me grondig, en waste mijn haren zeer goed. Toen ik klaar was, deed ik ook nog de wudu (wassing voor het gebed) en smeerde me in met een lekkere Zwitsal bodylotion.

Ik kleedde me weer aan, en föhnde mijn haren. Toen ze droog waren, verliet ik de badkamer, en een koude wind zorgde voor een rilling over mijn hele lichaam. Ik liep de trap af naar de woonkamer waar ik Ismael Doritos zag eten. 'NEE NIET MIJN DORITOS!!' riep ik bijna huilend. 'Sorry zussie, ze waren zo aantrekkelijk dat ik besloot, een paar van te proefen.' zei hij met een spijtig gezicht. Ik plofte naast hem neer, en nam de zak in mijn beslag. 'Doe ff Netflix ik wil Pritty Little Liars kijken!' zei ik met een mond vol. Ismael gehoorzaamde, en starte Netflix op. 'Aan welke seizoen ben je aangekomen?' vroeg hij. 'Ik zit zwaar achter, seizoen 7 deel 15.' antwoordde ik terwijl ik doorslikte.

Hij startte op, en kwam naast mij zitten. Hij schrok toen hij naar de zak keek. 'Wejow 1 minuut geleden, liet ik de zak nog helemaal vol, en kijk nu...' zei hij droevig. Ik schoot in de lach, 'Gelukkig heb ik nog wat snoep.' zei hij terwijl hij onder de tafel, een puntzak vol snoep haalde. 'Wejow!' zei ik blij. 'Nee nee, deze is alleen voor mij!' zei hij terwijl hij die zak knuffelde. Ik knikte en vestigde me op de tv. 'Hier natuurlijk mag mijn zusje van MIJN snoep eten!' zei hij en legde de zak voor mijn neus. Ik keek hem blij aan, en keek weer aandachtig naar de tv terwijl ik van de lekkere snoep genoot.

... 'Ik ga gaan slapen.' zei ik gapend. 'Ga maar, ik ga nog wat Fifa spelen.' zei Ismael, terwijl hij de playstation installeerde. Ik gaf hem nog een snelle kus, en liep naar boven. Vandaag niks gedaan voor school, maar is geen probleem, morgen alles doen! Ik bad de Ishaa-gebed en dook in mijn warme vertrouwde bed.

TUUT TUUT (7:00)

Gapend strekte ik me uit, en zette mijn irritante wakker uit. Ik ging naar de badkamer waar ik mijn tanden poetste en de wudu (kleine wassing) deed. Daarna ging ik bidden, na het gebed deed ik een jumpsuit aan, en deed mijn haar in een strakke staart. Ik vulde mijn tas met de benodigde boeken, en liep de trap af. In de keuken maakte ik een ontbijt voor iedereen klaar, en ontbeet zelf ook. 'Goeie morgen.' zei een chagrijnige Ismael. 'Laat opgebleven?' vroeg ik hem lachend. Hij knikte gapend, en nam plaats aan tafel.

'Yallah ik ben er van door.' zei ik terwijl ik mijn schoenen aandeed. Ik nam mijn jas en telefoon en liep de deur uit. Ik deed mijn jas aan, en deed mijn tas in het mandje die op mijn fiets was, en begon naar school te rijden.

Aangekomen op school,  deed ik mijn fiets in de fietsenstalling en liep het speelplein op naar de studie (aula) waar ik mijn tas zuchtend op een tafel gooi.

Niemand van mijn vriendinnen is hier te bekennen. Ik ging zitten aan een tafel, en haalde mijn Wiskunde uit, en begon wat oefeningen te maken. Wat eigenlijk echt moeilijk ging, door een paar jongens die luid zaten te lachen.

Ik gooide mijn wiskunde boek dicht, en stopte die terug in mijn tas. Daarna verliet ik de aula naar buiten. Ik ging zitten, en keek naar de jongens die zaten te voetballen. Wat had ik zin om te voetballen!
De bal kwam naar me toe, en ik stond snel recht en liep er naar toe.

'Ey zina,  geef eens die bal.' hoorde ik een jongen roepen aan de overkant. Tfoe waarom noemt hij me zo?! Ik gooide de bal in de lucht, en toen het 1x op de grond bonkte begon ik te jongleren. Die jongens keken me verbaasd aan. ' Wow!' hoorde ik ze zeggen, terwijl ze naar mij keken. Ik begon van die leuke voetbal trucjes te doen,  die ik van Ismael had geleerd.

En toen ik klaar was trapte ik de bal naar hun toe. Ze keken me geshockeerd aan. Ik slipte hun blikken en ging terug zitten. Ik haalde mijn gsm uit mijn zak, en keek naar mijn appjes. Tot er plots een jongen naar me toe kwam. ' Meisje, gij kunt super goed voetballen! We hebben deze vrijdag een match tegen het 6de en als je wil dan kan je mee spelen. ' zei hij me smekend.

' Uh ik denk er over na.' antwoordde ik. Hij knikte en zei nog ' Als je wilt meedoen, moet je naar me toe komen.' Ik knikte en stond recht. Ik herinnerde me dat er een Milka reep in mijn kruisje zat. Met een brede grijns ging ik naar de kluisjes. Ik haalde mijn sleutels te voorschijn,  en opende mijn kluisje.  Ik haalde de reep er uit, en sloot die terug.

Ik opende de reep direct,  en nam er een hap van. ' En hoe vond je die foto?' hoorde ik achter me. Ik draaide me om,  en stikte gewoon in mijn chocolade! 'S-Sara?!' zei ik geschrokken. Ze ging hc tegen de kluisjes leunen, en deed haar armen op elkaar. 'Ewa Hoe beval het je? ' vroeg ze me grijnzend.

Ik keek haar lachend aan. ' Jouw doel was ik en Safuane uit elkaar halen,  maar het is je niet gelukt!' zei ik grijnzend.  Ze leek even geschrokken en boos te zijn, maar herstelde zich weer. Ze slikte en keek me dan weer aan. Ze haalde de foto uit haar zak, en kwam voor me staan. 'Jij hebt dus gewonnen?' zei ze lachend. Ik knikte twijfelend. 'Wat als ik deze foto aan je vader laat zien?' vroeg ze me. 'NEE ALSJEBLIEFT DOE ALLES BEHALVE DAT!' schreeuwde ik panikerend.  Als ze dat doet,  dan ben ik er gewoon aan!!!😢

Vote, share and comment!  

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora