Hoofdstuk 59

4.6K 303 81
                                    

Wat vooraf ging:

Ze haalde de foto uit haar zak, en kwam voor me staan. 'Jij hebt dus gewonnen?' zei ze lachend. Ik knikte twijfelend. 'Wat als ik deze foto aan je vader laat zien?' vroeg ze me. 'NEE ALSJEBLIEFT DOE ALLES BEHALVE DAT!' schreeuwde ik panikerend. Als ze dat doet, dan ben ik er gewoon aan!!!😢
_________________________________________

PP SARA

'Jij hebt dus gewonnen?' vroeg ik haar lachend terwijl ik dichter naar haar ging. 'Wat als ik deze foto aan je vader laat zien?' vroeg ik haar, gewoon om te zien hoe ze gaat reageren. Ze schrok helemaal en begon te panikeren. 'NEE ALSJEBLIEFT DOE ALLES BEHALVE DAT!' schreeuwde ze. WOW, wollah meh ik heb deze uitbarsting van haar verwacht. Gaat haar vader haar dan niet geloven? Vertrouwt haar vader haar niet? Hmmm ik kan die wantrouwen tussen hen gebruiken. 'Hoezo vertrouwd je vader je niet?' vroeg ik haar.

'Alsjeblieft, ik weet niet wat hij gaat kunnen doen, en hij gaat me niet geloven!' antwoordde ze huilend, terwijl ze in de grond zakte. 'Hmmm.' zei ik. 'Sara alsjeblieft, hij gaat me vermoorden!' zei ze huilend. Wat was ik blij toen ik dat hoorde! Zonder nog iets zeggen liep ik weg. 'NEE SARA ALSJEBLIEFT!' hoorde ik haar nog schreeuwen. Ik negeerde haar en liep naar een bankje. Mensen ik heb het gewoon! Ik ga naar haar vader gaan, en die foto tonen en ook zeggen dat ze een relatie heeft, en wat die vader met haar gaat doen boeit me dan niet! Wat me wel boeit is dat ik mijn schatje ga krijgen! Ik wil nu nog een foto wanneer ze samen met Safuane is, en dan kan ik mijn plan uitwerken! KAN NIET WACHTEN!

Ik ben er klaar voor om alles te doen, om Safuane de mijne te maken! Ik heb alles geprobeerd om ze uit elkaar te halen, maar hun relatie is te sterk! Ze hebben een sterke band, en hebben vertrouwen in elkaar! Ze geloven in elkaar, en oordelen niet te snel, voor ze naar elkaar hebben geluisterd. Ik zat diep in gedachten tot ik ... Safuane naast me zag passeren, o mijn god wat een knapperd! Ik stond snel op en achtervolgde hem, ik zag hem Amal knuffelen. Dit is mijn kans! Ik haalde snel mijn gsm uit mijn zak, en filmde hun 2 terwijl Safuane haar knuffelde en een kus op haar wang plande. Ookal was ik zoo jaloers, en wou ik diegene zijn in de plaats van Amal in zijn armen, hield ik me sterk en maakte ik mezelf wijs, dat na dit filmpje IK in de armen van Safuane zal zijn.

Toen ze elkaar weer los laten, stopte ik snel het filmpje en liep weg. Ik kan niet wachten tot ik naar haar vader zal toe stappen! ....

PP AMAL

'NEE ALSJEBLIEFT DOE ALLES BEHALVE DAT!' schreeuwde ik huilend. Omg ik ben er gewoon aan! Als ze naar mijn vader gaat, met die gefotoshopte foto, gaat hij me sowieso niet geloven! Zijn trots staat op nummer 1!!! O Allah wat moet ik doen? 'Hoezo vertrouwd je vader je niet?' vroeg ze me. Mijn hart zakte gewoon naar mijn kont! 'Alsjeblieft, ik weet niet wat hij gaat kunnen doen, en hij gaat me niet geloven!' antwoordde ik huilend, terwijl ik de koude grond onder me voelde. 'Hmmm.' zei ze. Safé ik voelde dat ik ga flauw vallen, alles werd duizelig voor mij!

'Sara alsjeblieft, hij gaat me vermoorden!' riep ik huilend. Zonder dat ze nog 1 woord zei liep ze weg. 'A WILI A WILI!' riep ik huilend terwijl ik op mijn dijen sloeg. I K B E N E R A A N! Safé dit is het einde voor mij! Hij gaat me niet geloven daar ben ik 100% zeker van! 'Meid wat is er?' hoorde ik een leerkracht vragen. 'Ik ben gevallen en heb pijn aan mijn been.' antwoordde ik snel, terwijl ik mijn tranen weg veegde. 'O zoetje toch, kom hier.' zei ze terwijl ze me recht op hield. 'Gaat het?' vroeg ze me. Ik knikte. 'Het gaat was gewoon even in shock, maar toch bedankt voor u hulp.' zei ik gebroken. 'Is geen probleem.' zei ze en liep weg.

Ik liet me zelf vallen op een bank, en bleef lang voor me uitkijken. Ik moet met haar praten, ze is alles in staat om te doen, ze durft die foto sowieso te tonen aan mijn papa. Ik begon helemaal te trillen, echt beeld je zelf nu even in mij, en beeld er ook nog bij dat je vader je 100 000 000 % niet gaat geloven! Ik begon na te denken wat hij dan allemaal met me kan doen. Me slaan? Haha (sarcastisch) geen twijfels aan! Me terug naar Marokko sturen, zoals zijn broer bij mijn enige echt nicht heeft gedaan? Dat kan... Me uithuw... 'Amal hier ben je!' hoorde ik een stem dat ik altijd wil horen. Ik keek op en zag de enige echt Safuane. Hij kwam naar me toe, en nam me in een stevige knuffel.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now