Hoofdstuk 80

4.4K 314 144
                                    

Wat vooraf ging:

'SALEH HELP ME!' riep Inaya huilend. Ik probeerde me los te maken, 'INAYAAA!' riep ik machteloos toen ze haar uit de kamer trokken....  

_________________________________________

PP AMAL

Na dat ik macaroni heb gegeten ,waste ik alles af, en ging verveeld toertjes rond lopen rond het huis. Ik verveelde me heel erg! Ik kan niet wachten tot Mourad, de bewaker een telefoon brengt. Ook al was het een Nokia van uit 1900 ga ik die aannemen, gewoon om te kunnen communiceren. Die Ilyas trouwt met me en sluit me daarna op? Weloe werk, weloe naar buiten gaan. Ik ben zijn hondje niet, om de hele tijd thuis te blijven! Ik ging op het rand van de zwembad zitten en deed mijn voeten in het water.

Ik ademde diep in en keek naar de lucht. Ik had zin om tegen mama te praten, haar te knuffelen en tegen haar te zeggen dat ik heel veel van haar hou! Als ik zo, op deze manier zal moeten leven, dan verlang ik echt dat de dood mij komt bezoeken. Ze zeggen "Je bent verloofd met de dood, maar weet niet wanneer je trouwdag is." Zal ik ooit nog gelukkig leven? Of gaat het altijd verdrietig en je vervelen zijn? Ik liet een traan vallen en keek naar mijn armband waar 'Safuane♥Amal' op stond. Ik mis Safuane heel erg, en wil hem knuffelen en zeggen dat ik heel veel van hem houd.

Ik was bang dat Ilyas die gaat opmerken en hem van me gaat afnemen. Ik plande een kusje op het armband en verstopte die onder mijn mouw. 'Ik hou van je en zal altijd van je houden, Safuane!' fluisterde ik zacht. 'Mevrouw Amal, hier je gsm!' zei Mourad. Ik draaide me geschrokken om. 'O sorry, was niet de bedoeling om je te laten schrikken!' zei hij snel. 'Geeft niet, was gewoon onverwachts.' zei ik en veegde mijn tranen weg. Ik stond recht en streek mijn pyjama recht. Hij duwde een verpakte doosje in mijn handen. 'Is dit de telefoon?' vroeg ik hem. 'Ja en simkaart zit er bij.' antwoordde Mourad. 'Oké, bedankt hoeveel heb je betaald?' vroeg ik hem. 'Niets hoor, is een cadeautje van me!' zei Mourad met een grijns.

'Nee serieus? Zeg gewoon!' zei ik lachend. 'Ik heb 0 euro betaald!' zei hij lachend en liep weg. 'MOURADDDD!!' riep ik lachend. Hij schudde zijn hoofd en liep terug naar de poort. Eindelijk vandaag heb ik een beetje gelachen! Ik liep met het verpakte doosje naar binnen en plofte in de zetel. 'Ik ben wel nieuwsgierig welke gsm het is!' zei ik lachend tegen mezelf. Ik haalde de verpakking er van af EN GELOOFDE MIJN OGEN NIET! 'NEE!' riep ik verrast. 'Iphone X?!' riep ik verrast. Nee, dat heeft veel gekost! Ik liep met de Iphone naar de poort, en riep Mourad. Ik riep hem, zodat de andere bewaker niets doorheeft. 'Heeft u me nodig?' vroeg hij met een grijns.

'Kifash ik vroeg je een gsm en je koopt hier de nieuwste Iphone?!' vroeg ik hem half boos, half verrast. 'Je hebt toch niet gezegd dat ik een Nokia moest kopen ofzoo!' antwoordde hij lachend. 'Welk gsm heb jij?' vroeg ik hem. 'Iphone 5C.' antwoordde hij. 'Geef de jouwe aan mij, en jij krijgt de Iphone X!' zei ik terwijl ik de gsm in zijn handen drukte. 'Nee, wollah meh ik neem aan!' zei hij en duwde het terug in mijn handen. 'Maar Mourad het heeft je ve...' zei ik maar hij liet me niet eens uitspreken! 'Safé neem aan, doe niet moeilijk!' zei hij en liep weg. Ik keek hem geïrriteerd aan, hij draaide zich naar me om en hief zijn wenkies op en neer waardoor ik in de lach schoot.

Hoofdschuddend liep ik weer het huis in en plofte weer in de zetel. 'Ma3lish Iphone X is niet erg!' zei ik tegen mezelf. Ik stopte de simkaart erin en sloot de telefoon in het stopcontact. Ik startte het op en maakte Icloud aan,... en stelde mijn gegevens in. Toen ik klaar was typte ik de telefoonnummer van Soukayna in. Geloof het of niet, ik ken gewoon de telefoonnummer van : Papa, Ismael, Safuane en Soukayna van buiten! Na 3x overgaan nam ze op. Het gesprek: I=IK   S=SOUKAYNA

S= Hallo, met wie spreek ik? (zei ze gebroken)

I= Soukayna.

S= NEE WACHT ... AMAL?!

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now