Hoofdstuk 144

3.1K 283 41
                                    

Wat vooraf ging:

'Thank you.' zei ik. Hij knikte beleefd en liep toen weg. 'Dan gaan we maar naar binnen.' zei ik waarna ik de deur opende. Amal liep zachtjes achter me aan. Ik liep naar het licht, drukte die aan en zag de mond van Amal open vallen, van wat ze zag. ...  _________________________________________ 

Ik draaide me blij om naar Safuane en wilde hem gewoon bespringen. Het was 1 kamer, zo groot als een hele huis gewoon. Versierd met romantische decoratie, waarvan prachtige glinsterende rozen blaadjes en hartjes. Ook lekkere aperitiefjes zaten klaar om opgegeten te worden op de tafel. De zon kon je net nog zien ondergaan in de verte, in de zee, doordat het hotel op water was gelegen. Buiten, had je een soort terras, maar dan met een mooie luxe zwembad. 'En?' zei hij twijfelend. Ik draaide me stralend om en knikte. 'Het is allemaal prachtig, maar het hoefde allemaal niet.' zei ik blij. Hij grijnsde en liep naar me toe.

'Ok, ik zal dan maar een douche nemen.' zei ik blozend toen hij een lange liefdevolle kus op mijn voorhoofd plande. 'Ik zal je helpen met je valies.' zei hij en nam die op waarna hij die bracht naar een van de 2 badkamers. Ik bedankte hem en liep toen de badkamer in waarna ik de deur sloot met het slot. Ik keek rond en bewonderde de badkamer. Het leek gewoon allemaal uit goud te zijn gemaakt. Alles was spiek en span. Ik liep naar de spiegel en begon de duizenden speldjes uit mijn haren te halen. Serieus, het waren er duizend. Nadat te hebben gedaan, veegde ik mijn make up weg. Het was eerder de oogschaduw en lippenstift die ik moest wegvegen, voor de rest hield ik het zo natuurlijk mogelijk.

Ik ruimde de gebruikte watjes op en probeerde toen de rits van mijn jurk te openen wat niet lukte. Ik kreeg een idee en nam een speld waarna ik die in het gaatje van de rits stopte, waarna ik zonder moeite, handig de rits opende en mijn jurk uit trok. Ik was opgelucht toen ik Safuane niet moest roepen. Ik opende de valies -die Soukayna en Hind hadden vol gepropt- en glimlachte toen ik een brief helemaal boven de kleren zag uitsteken. Ik nam het, opende het en las het.

Liefste Amal,

omdat het een verrassing moest zijn, dat jullie 2 direct op huwelijksreis gingen gaan, moesten wij jouw valies opstellen. Je leest dit nu vast, in de badkamer, klaar voor ... . Jouw nieuwe kleren, die we ooit samen hadden gekocht, zitten in de valies. Ook je horloges en accessoires zitten er bij. We hebben die gebruikelijke  Dior-verzorgingsproducten voor je gekocht en zitten in het douchetas. Jouw nieuwe natuurlijke make-up zit uiteraard in de make-uptas. Ook jouw Chanel - parfum zit er bij! En om niet te vergeten: schattige en sexy Calvin Klein lingeriesetje. We hebben het gecombineerd met een zachte, zijden nachtjurk. Trek die aan. Je hebt geen keus. Safuane zal er van flauwvallen!

Voor de rest... wensen we jou nog een fantastische nacht 😘 

Xx Hind en Soukayna

Ik grinnikte en legde het briefje aan de kant. Ik nam de douche spullen en een haarborstel en sprong onder de douche, na me helemaal uitgekleed te hebben. Ik waste me zeer goed met de verzorgingsproducten en spoelde mijn haren met de lekkere shampoo. Ik smeerde mijn bodylotion over me heen en spoelde me helemaal af. Nadat te hebben gedaan, droogde ik mezelf zachtjes af. Ik smeerde nog een zachte crème op mijn lichaam waarna ik de mooie lingerie aan trok. Ik keek naar de spiegel en glimlachte toen ik mezelf zag. Hoe wisten ze nou, dat deze perfect bij me zou passen?

Alles kwam er goed uit en mijn getinte huid maakte alles af. Ik föhnde mijn haren en smeerde toen een mousse in, om dat wat meer volume te geven. Het was nog van onder gekruld van daarnet. Ik nam de make-uptas en nam de nachtcrème waarna ik die zorgvuldig op mijn gezicht smeerde. Daarna deed ik wat mascara op mijn wimpers, waardoor mijn ogen er goed uitkwamen. Als laatst deed ik een pink roze kleur lippenstift op. Ik spoot de parfum op mijn polsen en hals en trok toen de zijden nachtjurk aan. Ik was toen onfleek, al zeg ik het zelf.

Ik ruimde snel alles op en trok mijn zwarte abaya aan, en deed de hijab om. Ik haalde diep adem en opende de deur. Safuane zat al met zijn witte jelaba bij de raam naar buiten te kijken. Toen hij me hoorde, draaide hij zich om. Hij keek me verliefd aan en nam de 2 gebedsmatten. 'Alsjeblieft.' zei hij zachtjes en gaf mij één. Ik nam die aan en ging achter hem mijn gebedsmatje op de grond liggen. Niet veel later begon Safuane met zijn prachtige stem de adhaan te zeggen, en niet veel later begonnen we aan onze 2 raka'aats.

Na deze prachtige gebeden, beëindigden we het gebed. Safuane draaide zich naar me om en stond op. Hij hielp me rechtop en plooide de gebedsmatten netjes op. Daarna werd er plots op de deur geklopt. 'Ik ga even kijken.' zei hij met een knipoog en liep toen naar de deur. Ik trok toen mijn abaya en hoofddoek uit en ging in mijn teveel onthullende maar prachtige nachtjurk voor de raam zitten en keek naar de zon die stilletjes aan opkwam. Ik opende de terras deur en sloot mijn ogen toen ik de frisse bries door mijn haren voelde waaien.

Niet veel later voelde ik ge-adem achter me. 'Hmmm, deze moet je proeven.' zei een Safuane die in zijn boxer naast mij kwam staan. Ik keek neergeslagen naar zijn bovenlichaam. ONFLEEK! Hij had vast weer eens naar de sportschool geweest, want WAAW! Zijn sixpack was gewoon strak, dat je die zelfs in het donker zou kunnen zien. Zijn armen waren groot en gespierd. Zijn borstkassen, kwamen goed uit. Laat me niet beginnen over zijn goddelijke parfum! Hij nam non-chalant een hap van de aardbei die hij vast had en keek me toen aan met grote ogen van top tot teen. Hij kauwde langzamer en slikte alles door waarna hij weer naar mij keek. Bewonderd bracht hij de aardbei naar mijn mond.

PP SAFUANE

'Yes ofcourse. No problem.' zei ik met een glimlach tegen de man die kwam voor de roomservice. Hij bedankte me en liep toen weg. Ik sloot weer de deur en draaide me weer om naar Amal. Ik zag haar bij het terras naar de zee kijken en glimlachte. Ik trok zorgvuldig mijn witte jelaba uit en plooide die, waarna ik die terug in de valies propte. Ik keek nog eens naar mijn bovenlichaam, die glom en knikte. Mijn lichaam had ik weer herpakt, tot het resultaat die ik wilde. Ik nam een aardbei en liep toen naar Amal, die onschuldig naar de zon keek die opkwam in de verte.

'Hmmm deze moet je proeven.' zei ik toen ik aan haar parfum snoof en naast haar ging staan. Ze draaide zich om en keek verwonderd naar mijn lichaam. Ik nam een hap van mijn aardbei en keek toen naar haar lichaam. A-d-e-m-b-e-n-e-m-e-n-d! Ik stokte bijna in mijn aardbei en keek naar haar perfecte lichaam, die zo prachtig was. Ik knipperde een paar keer en gaf haar toen een hapje van de aardbei. Ze nam zachtjes een klein hap van de aardbei en at die terwijl ze me met glinsterende ogen aankeek. Ik legde de halve aardbei op de vensterbank en nam haar gezicht in mijn handen.

Zachtjes bukte ik me, terwijl zei haar ogen sloot en op haar tenen ging staan om bij me te geraken. En niet veel later mocht ik eindelijk weer haar lippen op de mijne voelen. Ze begon me zachtjes te kussen terwijl ze haar armen om mijn hals sloeg. Wat ik toen op dat moment voelde, was onbeschrijfelijk! Ik voelde me verbonden met haar. Toen tuitte ze haar lippen van de mijne -om te ademen- en keek me toen blozend aan. 'Amal, je bent prachtig.' zei ik schor en plande een kus op haar hals. Ze kwam dichter naar me toe en plande een kus op mijn kaak.

Snel tilde ik haar op. Ze kroos haar benen om mijn middel en nam mijn gezicht vast. Al snel plande ze haar dikke volle lippen op de mijne. We begonnen elkaar hartstochtelijk te kussen en bereikten het grote king-sized bed. Ik legde haar zachtjes op bed en snoof haar vrouwelijke, aantrekkelijke parfum. Ik hing zachtjes over haar heen en veegde een plukje haar, van haar ogen weg. Ze keek me met haar prachtige kijkers aan. 

Zachtjes drukte ik mijn lippen op die van haar en weigerde om haar de rest van de nacht los te laten. ...

Vergeet je stemmetje niet achter te laten. Zijn jullie geslaagd? Hopelijk wel.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now