Hoofdstuk 88

4.4K 377 119
                                    

Wat vooraf ging:

Aangekomen daar gooide ik woedend de deur open. Sara schrok en keek me bang aan. 'JE HEBT NOG VEEL UIT TE LEGGEN!!' schreeuwde ik woedend en voelde letterlijk mijn aders zichtbaar worden...
_________________________________________

PP SAFUANE

'JE HEBT NOG VEEL UIT TE LEGGEN!' schreeuwde ik woedend en gooide de deur dicht. Ze keek me bedroefd aan en er rolde een traan over haar wang. 'Het is nu niet het moment om te huilen.' zei ik rustig maar toch met woede. Ik nam een stoel en ging voor haar neer zetten en keek haar boos aan. 'Vertel eens! Wat heb jij allemaal uitgespookt?' vroeg ik haar woedend. Ze schudde huilend haar hoofd en sloeg haar blik neer op de grond. Ik stond boos recht op en greep haar ruw van haar kin vast en keek haar woedend aan. 'Ik vraag je het nog een keer! Wat heb jij allemaal uitgespookt?!' vroeg ik haar kalm. 'Vertel gewoon, je hebt geen keus! Je hebt AIDS en kan elk moment ziek worden en dood gaan!' zei ik haar weer kalm.

'W-wat moet i-ik zeggen?' zei ze huilend. 'Sinds wanneer begon je aan je foking plan?' vroeg ik haar. 'S-sinds ik een o-oog op je had.' zei ze zacht. 'Waarom?' vroeg ik haar kalm. 'Snap je het dan niet? Ik hield en hou nog steeds van je!' zei ze snikkend. 'En dat is dan de reden dat je de relatie van mij en Amal hebt beëindigd?' vroeg ik haar boos. 'Ja! Ik was jaloers en kon er niet tegen, jullie aan te zien, hoe jullie van elkaar hielden!' zei ze huilend. 'Wat heb je dan gedaan?' vroeg ik haar. 'I-ik begon haar te waarschuwen dat ze uit jouw buurt moest gaan, maar ze luisterde niet.' zei ze snikkend.

'En dan?' vroeg ik haar kalm en beet op mijn kiezen. 'Ik liet een man van mijn vader jullie bespioneren.' zei ze daarna weer huilend. 'Stop met huilen en vertel verder!' zei ik boos. 'Hij stuurde me een foto dat jullie zo knus tegen elkaar deden en ik was weer jaloers.' zei ze huilend. 'Ik stuurde dan een meisje op jullie af, die Amal moest proberen te overtuigen dat je een playboy bent en dat je met meisjes speelt en ze daarna weggooit als vuil.' zei ze zacht. Was zij dat?! Ik balde mijn handen tot vuisten en keek haar woedend aan. 'Wat heb je dan gedaan?' vroeg ik haar boos. 'T-toen het niet werkte vroeg ik een man voor hulp.' zei ze snikkend. 'Wat moest hij doen?' vroeg ik haar ruw. 'E-een n-naaktfoto v-van Amal maken.' zei ik stotterend.

'Hij moest die naaktfoto maken en naar je broer doorsturen.' zei ze gebroken. Ik herinnerde me weer hoe kapot ik wel niet was, ik sloot mezelf in mijn kamer en begon hevig te huilen. Ik voelde de woede weer opkomen maar probeerde me onder controle te houden. 'En dan?' vroeg ik haar woedend. 'H-het had b-blijkbaar niet gewerkt omdat jullie nog steeds van elkaar hielden en nog steeds bij elkaar waren.' zei ze huilend. Wat jaloezie met mensen kan doen?! 'Wat heb je dan gedaan?' vroeg ik haar boos toen ze maar bleef huilen.

'Ik heb haar dan samen met een paar vriendinnen opgewacht na school om haar in mekaar te slaan. Toen ze uit school kwam besprongen we elkaar en begonnen we te vechten.' zei ze snotterend. Nu was ik echt wel nieuwsgierig wie had gewonnen. 'En?' vroeg ik haar. 'Wat en?' vroeg ze geïrriteerd. 'Wie had gewonnen.' vroeg ik haar weer. 'Amal.' zei ze emotieloos. Er verscheen een brede grijns over mijn gezicht. Haha, Amal is bae! Moehiem back to the reality. 'Ook dat had weer niet gewerkt, dus wat had je dan gedaan?' vroeg ik haar.

'I-ik had haar weer bedreigd met die naaktfoto.' zei ze zacht. 'Hoe bedoel je?' vroeg ik haar. 'Ik zei dat als ze niet van je wegging, ik persoonlijk naar haar vader ging toestappen en de foto aan hem ging tonen samen met een filmpje waar jullie elkaar knuffelden.' zei ze snikkend. 'Ze luisterde niet dus, stapte ik naar haar vader toe en toonde hem het filmpje en de foto.' zei ze zacht. Ik zweeg en keek strak voor me uit. Dit was de belangrijkste oorzaak van het uit elkaar gaan van ik en Amal en de uithuwelijking van Amal. Ik stond recht op en keek haar boos aan.

'Weet je hoeveel problemen dat met zich heeft meegebracht?' vroeg ik haar boos. 'Ja ik wist welke gevolgen er van gingen komen en dat was ook mijn doel.' zei ze huilend. 'Door jou is ze uitgehuwelijkt aan iemand waarvan ze niet houd!' zei ik bijna huilend. 'Door jou heeft haar vader haar uit uitgehuwelijkt! Door fucking jou, lijd ze nu een pijnlijk leven!' riep ik hysterisch en trapte een stoel van me weg. 'Ben je tevreden?' vroeg ik haar boos. 'I-ik was tevreden, nu niet meer! Ik heb spijt!' riep ze huilend.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora