Hoofdstuk 73

5K 322 97
                                    

Wat vooraf ging:

'Yallah ho*rtje, de visagiste is er! Het is vandaag eindelijk jouw bruiloft, en dan ben ik eindelijk van je af!!' zei hij met een grijns van hier tot Marokko.
_________________________________________

PP ILYAS

De uitnodigingen zijn verstuurd! We hebben vrouwen die gaan koken, mohim alles is in orde. Ik kan niet wachten tot ze mijn vrouwtje word! Ik heb ook veel geprofiteerd en veel van mijn tijd doorgebracht in de lounge's, niet dat ik na mijn trouw ga stoppen ofzo. Maar ewaja! De 3 weken gingen HEEL snel voorbij!

'Shokran, hier je geld.' zei ik aan de kapper en betaalde hem. Ik liep fresh de kapperszaak uit. 'Sahbi, Ilyas!' hoorde ik iemand achter me roepen. Ik draaide me om en zag mijn oude beste vriend. 'Hamid!' riep ik blij en gaf hem een mannelijke knuffel. 'Mabrouk! Vandaag je trouw!' zei hij blij. ' Ja haha, heb net mijn haar gedaan, maar moet nu echt gaan. Weyow als ik je straks niet zie hé!' zei ik. 'Ja sowieso! De trouw van mijn vriend is onmisbaar!' zei hij lachend. Ik groette hem en stapte daarna mijn Porsche in. Ik scheurde naar huis en parkeerde de auto. Ik zag dat de voordeur versierd was met ballonnen etc. Ik stapte uit en liep mijn huis binnen.

Ik zag allerlei tantes, nichten,... lachen en hun klaarmaken. 'Ilyas ben je terug? Ga yallah maak je klaar, we gaan zo vertrekken naar de gemeentehuis!' zei mama me. Ik knikte en liep de trap op. Ik liep mijn kamer in en zag al mijn HugoBoss donkerblauwe pak op mijn bed met bijpassende schoenen liggen. Ik sprong snel onder de douche en friste me op. Daarna deed ik mijn boxer aan en pak. Ik keek blij door de spiegel, al zeg ik het zelf... ik zie er onfleek uit! Ik spoot mijn straffe lekkere parfum over me heen, en sloeg mijn Rolex om mijn pols.

Ik nam mijn gsm, keek nog 1x goedkeurend door de spiegel en liep de trap af. 'Yoeyoeyoey!' riep mijn moeder en keek me blij aan. Mijn tantes en nichten kwamen ook en keken me met open mond aan. 'Mijn zoon is groot geworden!' zei mama en pinkte een traantje weg. Ik nam haar in een knuffel en kuste haar voorhoofd. 'Maar yallah zijn jullie klaar? We moeten vertrekken!' zei ze snel. We liepen het huis uit en zagen allemaal chique auto's van Ferrari's tot Limousines. 'Ga jij in de limo!' zei tante toen ze me zag naar mijn eigen auto gaan. Waarom ook niet? We stapten in en reden naar Amal's huis. Aangekomen daar werd er getoeterd en een oogverblindende Amal kwam uit het huis!....

PP AMAL

Ik keek hem met tranen in mijn ogen aan. Hoe een vader over zijn dochter kan denken?! 'Is oma al onderweg?' vroeg ik hem met een brok in mijn keel. 'Wat onderweg? Nee haha ze komt niet. Ze weet niet eens dat je gaat trouwen.' zei hij lachend als een gek. 'Alsjeblieft papa nee!' zei ik huilend. 'Vuil slet, sta nu op!' riep hij boos en trok me uit bed. 'Ze staat bij de deur te wachten! Laat haar niet zien dat je verdrietig bent! Wollah 1 fout en je gaat boeten! Ik zweer het je!' bedreigde hij me en kneep ruw in mijn arm en verliet de kamer. Ik wou in huilen barsten tot er een vrouw mijn kamer binnenkwam.
'Salam, ik ben de visagiste die jouw vandaag gaat opmaken!' zei ze blij terwijl ze me een hand gaf. Ik knikte zacht. 'Heb je al gedoucht?' vroeg ze me. Ik schudde mijn hoofd. 'Oké ga dan je snel opfrissen.' zei ze. Ik knikte langzaam en nam ondergoed en liep mijn badkamer in. Ik sloot de deur en zakte met de deur in de grond. Mijn tranen vonden hun weg naar beneden. Vandaag ben ik ZIJN vrouw! Dat maakte me kapot! Ik wil hem niet en haat hem!

Ik was nu gewoon helemaal kapot! Ik wil dit niet! Ik ben mijn leven beu! Ik begon luider te janken. Mijn leven is gewoon een hel! En wens dit niemand aan! 'Ya Allah help me!' fluisterde ik huilend en begroef mijn gezicht in mijn handen. Ik ga met hem in 1 huis wonen en het ergste. ... ÉÉN bed met hem delen?! Die gedachte al maakte me nog meer kappot! En begon hevig te janken. 'Gaat het?' hoorde ik bij de deur.

Ik schrok, 'J-ja ik raakte gewoon een beetje emotioneel.' loog ik. Ik stond gebroken op en ontdeed me van mijn kleren. Ik stapte de douche in en draaide de kraan open. Mijn onschuldige tranen mengden zich met het water. Na 5 min droogde ik me zelf en deed een schone lingerie aan. In mijn badjas opende ik de deur en liep mijn kamer weer binnen.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu