Hoofdstuk 63

4.6K 333 146
                                    

Wat vooraf ging:

'Yallah wakker worden a vuile k*hba! Trek deze jurk aan, ze komen zo jouw hand vragen!' schudde papa me wakker.... De dag dat geen een meisje wilt meemaken, ga ik nu meemaken!... 
________________________________________ 

PP AMAL

Ik opende moeizaam mijn ogen, maar sloot ze weer. PANG En ik kreeg een harde klap op mijn wang. Geschrokken stond ik op. 'ALS IK JE 1 X ROEP MOET JE GEHOORZAMEN, VUILE K*HBA!' schreeuwde hij woedend terwijl hij aan mijn oor trok. Ik knikte snel en voelde de tranen opkomen. 'Wat wilt u van mij?' zei ik zacht. 'ZE GAAN JE HAND VANDAAG KOMEN VRAGEN EN TREK DIT AAN, EN GA IETS KLAARMAKEN OM OP TAFEL TE LEGGEN!' schreeuwde hij terwijl hij met zijn handen heen en weer ging in de lucht.

Ik stond op en ging bang voor hem staan. 'Ik ga met niemand trouwen!' zei ik kalm. Hij nam me stevig van mijn kin, en keek me woedend. 'Wollah je gaat met hem trouwen, wil je of niet!' zei hij te koud voor mij, en zijn speeksel spetterde in mijn gezicht. De 1ste traan verliet mijn oog. 'NEE IK GA NIET ACCEPTEREN!' schreeuwde ik huilend. Hij nam me stevig van mijn haar en duwde me in de grond. 'WOLLAH ALS JE NIET ACCEPTEERT, IK VERMOORD JE MET MIJN EIGEN HANDEN! VUILE SCHANDE!' schreeuwde hij. Ik bleef huilend naar de grond kijken. NEE YA ALLAH! 'IK TROUW NIET MET HEM!' schreeuwde ik. 

Hij sprong op me en begon me te mishandelen, van haar trekken tot bijten in mijn armen. 'AAW LAAT ME LOS!' schreeuwde ik huilend. Hij begon vuisten te geven, overal waar hij kon, en heel mijn haar uit te trekken. Toen hij eindelijk genoeg had, stond hij recht. 'Als je niet accepteert, dan ga je de gevolgen zelf moeten dragen!' zei hij en wees de hele tijd met zijn vinger naar mij, als een slaaf. Ik knikte huilend, en keek naar de uitgetrokken haar op de grond. Ik voel zo'n hevige hoofdpijn! 'Ga nu gaan douchen, trek dat jurk aan, en ga dan iets klaar maken voor hun!' zei hij nog en verliet daarna mijn kamer.

Ik liet me huilend in bed vallen. 'NEE!' riep ik huilend. 'Alsjeblieft, Allah help me!' schreeuwde ik huilend en keek naar het plafond. 'Alsjeblieft help me hier uit!' huilde ik. Ik wil niet met een vreemde trouwen! Ik wil SAFUANE niemand anders! Waarom moet ik gedwongen met iemand trouwen, als ik totaal niets heb gedaan? 'MAMA WAAR BEN JE?!' riep ik huilend. Ik weet niet wat ik moet doen! Ik maakte me zo klein mogelijk en huilde het uit. PING Ik kreeg een bericht. Ik stond op naar mijn nachtkastje waar mijn gsm lag. Ik nam mijn gsm, en zag dat het ... Safuane was. Huilend opende ik zijn berichtje: 'Hey princes, gaan we vandaag iets doen?' las ik op mijn scherm.

Meer tranen stroomden uit mijn ogen, hij weet nog helemaal niets! Ik herinner me nog donderdag (eergisteren) dat we samen super blij waren, en kijk nu?! Ik word uitgehuwelijkt! Ik besloot hem op te bellen. Het gesprek I = IK    S=SAFUANE

I= Alo (zei ik gebroken)

S= Amal schatje ik mis jeeeeee! Mijn prinsesje ik mis jee My Queen!♥ 

I= Gesnik

S= Amal?! Waarom huil je? WIE HEEFT JOUW PIJN GEDAAN?! Moet ik komen? Schat antwoord!

I= Safuane ik word ...

S= Amal schat wat is er? Moet ik komen?!

I= K-kom naar de hoek. (zei ik huilend)

Hij beëindigde, ik veegde huilend mijn tranen weg en stond op. Ik stapte snel de douche in, en waste mezelf. Daarna deed ik mijn normale kleren aan (broek met trui). Ik liep de trap af, en kwam papa tegen. 'Waarom heb je die jurk niet aangedaan?!' vroeg hij me boos. 'Ik moet eerst nog een paar dingetjes kopen en daarna koken. Ik ga de jurk vuil maken.' antwoordde ik afwezig. Hij knikte en liep weg. Ik deed mijn jas aan en schoenen en liep naar buiten, waar ik mijn broer met een paar vrienden zag. 'Amal.' riep hij en kwam naar me toe. 

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now