Hoofdstuk 62

4.4K 318 172
                                    

Wat vooraf ging:

'Morgen komt er een jongen jou hand vragen!' riep hij sluw...... 'NEE ALLES BEHALVE DAT!' schreeuwde ik huilend. Hij liep naar me toe en kneep stevig in mijn keel 'JE GAAT ACCEPTEREN!!!!'  
_________________________________________

PP HICHAM (VADER AMAL)

De bel ging, en ik rende naar de deur, toen ik die opende zag ik de ho*r vdb voor mij staan. De stoom stoomde letterlijk uit mijn oren toen ik haar zag. Ik trok haar van haar haar naar binnen, ze stribbelde tegen, maar na een paar schopjes werkte ze mee. Ik duwde haar in de bergkamer naast de keuken, en liep blij naar de keuken waar ik de eerste 2 hete spiezen nam. Moehiem wat er daarna gebeurt was, was echt niet belangrijk, ik werd er misselijk van als ik er aan denk!

... Toen ik haar helemaal heb gebarbequet, trok ik haar van haar haar naar de zolder. Ik was nog lang niet klaar! Agressief trok ik haar de trappen op naar de zolder. Eenmaal daar aangekomen duwde ik haar in de zolder, en nam mijn beste mishandel-materiaal, namelijk kabels! Ik stopte ze in het stopcontact en toen ik ze tegen elkaar deed, ontstond er een hevige schok, het deed mij niet zeer omdat ik handschoenen aan had. Ik keek haar zuur aan, terwijl zij huilend en bang naar de kabels keek. Zonder enige spijt, begon ik haar te electrocuteren, nu zeggen jullie dat ik zielloos ben, MAAR een straatho*r verdient meer dan dit! Ze is een grote schande! Ze heeft mijn eer doen dalen! En dat maakt me als maar bozer! Mensen gaan nu beginnen praten over ons, en over hoe slecht haar VADER haar heeft opgevoed etc... En dat is het laatste wat ik wil! Dus ze verdient dit allemaal!

Ze maakte super rare bewegingen wat me echt liet lachen, maar als ik weer dacht aan hoe de mensen over ons zullen praten, werd ik weer woedend. 'PAPA STOP!' hoorde ik Ismael roepen. Ik draaide me om en zag inderdaad een woedende Ismael. Hij rende naar Amal en droeg haar helemaal in schok naar beneden. 'LAAT DIE VUILE HO*R HIER!' schreeuwde ik nog, maar hij luisterde niet. Ik gooide boos de kabels op de grond, en ging met mijn handen door mijn baard. 'JIJ BENT EEN SCHANDE!' schreeuwde ik boos. 'Vuile kehb* dat je bent!' fluisterde ik woedend.

Ik liep de trap af van de zolder naar de 2 de verdieping en liet me zelf vallen in de zetel in mijn kamer. Ik bleef lang stil voor mij kijken en herinnerde me opeens! ... Een oude vriend van mij had ooit gevraagd of ik die ho*r aan zijn zoon mocht geven. Ik heb geweigerd omdat mijn vrouw Allah Irhemha voor ze dood ging gaan nog had gezegd: 'Zorg goed voor Amal, en dwing haar niets!' Maar nu houd niets mij tegen! Zonder te twijfelen, haalde ik mijn gsm uit mijn zak en zocht naar zijn nummer toen ik die eindelijk had gevonden belde ik hem.                                        Gesprek: I=IK     MOHAMED=M

I= Salam Mohamed!

M= Alaykom salam,  gaat goed! Hicham?

I= Ja, ik ben het Hicham!

M= Sahbi kidayr! (Vriend hoe gaat het?)

I= Labas hamdolilah, ik bel je voor iets belangrijks.

M= Het is toch niet erg?!

I= Nee nee, maar weet je nog toen je me ooit belde omdat jouw zoon mijn dochter wou?

M= Ja dat herinner ik me nog goed!

I= Ewa ik ben akkoord gegaan! Jullie mogen mijn dochter's hand komen vragen!

M= Zeg wollah? Dat is goed! We gaan gelijk morgen komen!

I= InshAllah yallah tot morgen InshAllah, ik stuur jouw nog het adres.

M= Safé is goed, tot morgen!

Blij beëindigde ik het gesprek, we zijn gelijk van haar af! Ik stuurde snel het adres naar hem en keek blij voor me uit. Tfoe vuile ho*r dat ze is, ik ben echt blij dat ik van haar af ben! Ik ga nu snel het 'goede' nieuws aankondigen. Ik liep de trap af, en zag haar liggen in de zetel kijkend naar de tv. Ik ging sluw voor haar staan, en zei blij 'Het is geregeld!' Ze keek me geschrokken aan. 'W-wat is g-geregeld?!' vroeg ze me bang. 'Morgen komt er een jongen jouw hand vragen!' antwoordde ik haar sluw. 'NEE DOE ALLES BEHALVE DAT!' riep ze huilend. Ik rende naar haar toe, en kneep haar stevig van haar nek 'Je gaat accepteren!!!' krijste ik in haar gezicht.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu