Hoofdstuk 65

4.5K 320 127
                                    


Wat vooraf ging:

'YALLAH DOE OPEN!' siste hij woedend. Ik deed huilend mijn hand op de handvat. 'NU!' siste hij boos. Ik sloot mijn ogen, en opende met een bonzend hart de deur. ...
_________________________________________

PP ILYAS (MAN WAARMEE AMAL MOET TROUWEN)

'Zina breng eens shisha pen.' riep ik door de muziek heen. 'Is goed schat!' riep ze en ging van mijn schoot af. Ik keek met grote ogen naar haar dikke kont. 'Pfieeuuww!' floot ik. Ze kwam terug met een shisha pen, appelsmaak en ging op mijn schoot zitten. Ze inhaleerde 1 x, en duwde de pen in mijn mond. Op mijn beurt inhaleerde ik ook, en duwde mijn lippen op die van haar, en blies alles uit in haar mond.

Ze keek me lachend aan. Ik knipoogde naar haar, en begon haar overal aan te raken. Ze trok me mee, naar een paar kamers boven de lounge. Ze opende de deur, en trok me met haar mee. Ze sloot de deur en keek me lustig aan. 'Ik heb zin in je!' zei ze. 'Ik ook!' zei ik schor. Ik duwde haar op bed en wat erna gebeurde...

Toen ik klaar was, trok ik mijn kleren weer aan. 'Ik moet er van door.' zei ik snel. Ik nam mijn gsm en verliet de lounge. Ik stapte mijn Porsche in en scheurde naar huis. Ik opende de deur, deed mijn schoenen uit en ging de woonkamer binnen. 'Weldi ik heb goed nieuws voor je!' riep papa blij. Ik keek hem nieuwsgierig aan. 'Dat meisje die je wilt!' zei hij. Ik dacht direct aan Amal! 'Ja?' zei ik blij. 'We gaan morgen haar hand vragen!' riep hij blij. Ik knuffelde hem blij aan, en kuste de voorhoofd van mijn moeder. 'Goed nieuws!' zei ik blij.

'Je moet je voorbereiden, heb je een pak?' vroeg mama. 'Ja, ik heb er nog eentje liggen die ik nog nooit heb aangedaan.' antwoordde ik. Ze knikte, 'O ja, ga maar weer eens naar de kapper!' zei ze. Ik knikte, 'Dat ga ik nu doen.' zei ik en trok weer mijn schoenen aan. Ik verliet het huis en stapte mijn auto in. Ik scheurde de straat uit onderweg naar de kapper. Aangekomen stapte ik uit en liep de kapperszaak binnen. 'Ewa sahbi!' riep ik blij en gaf de kapper een mannelijke knuffel.

'Hoe gaat ie?' vroeg hij me. 'Goed! Ik ga morgen een meisje der hand vragen, dus doe maar iets wa3ers (speciaals)!' zei ik blij. 'Mabrouk vriend!' zei hij blij. Ik knikte dankbaar, en keek naar de spiegel. De kapper begon mijn haren te doen, terwijl ik wat scrolde door Instagram. 'Voilà onfleek!' zei hij terwijl hij de short uit deed. Ik keek goedkeurend naar het resultaat. 'Thanks bro!' zei ik en haalde mijn portemonnee uit. Ik haalde 20 euro en gaf die aan hem. Ik gaf hem nog een mannelijke groet en verliet de kapperszaak. Ik passeerde langs een bloemenwinkel, en haalde een boeket roze rozen. Daarna reed ik weer terug naar huis.

'MashAllah!' riep mama toen ze me zag. Ik keek haar blij aan. 'Ilyas ga maar slapen, morgen is een belangrijke dag!' zei papa. Ik knikte en groette mijn ouders. Ik liep de trap op naar mijn kamer. Ik veranderde snel mijn kleren, en dook in mijn bed. ... volgende ochtend 'Ilyas wakker worden!' schudde mama me wakker. 'Nog eventjes.' zei ik slaperig. 'Het is al 12:30!' riep ze. 'WAT?' riep ik en stond snel op. Ik sprong de douche in, en waste snel mezelf. Daarna poetste ik mijn tanden en ging met een handdoek rondom mijn middel naar mijn kamer.

Ik pakte een boxershort en hemd en trok die aan. Daarna deed ik mijn donkerblauwe pak aan. Ik deed bijpassende schoenen er bij aan, en liep weer mijn badkamer in. Ik kamde mijn haren in model, en keek blij naar het resultaat. Al zeg ik het zelf, ik zie er onfleek uit! Ik passeerde over mijn lade horloges, en opende die. Deze keer koos ik voor een Rolex Submariner, ik deed die aan en spoot nog 1 Million op me zelf.

Blij liep ik de trap af. 'Yallah snel we moeten nu gaan!' zei mama terwijl ze een broodje kaas in mijn handen propte. Ik nam die aan, en liep naar buiten. Mama en papa kwamen ook naar buiten. Ik startte de auto op, en reed naar het adres terwijl ik het broodje at. Ik deed mijn zonnebril aan, en spoot nog eens parfum. Aangekomen vond ik geen parking. 'Pff weet je wat, ga jullie maar ik ga parking zoeken.' zei ik en stopte. Ze stapten uit, en ik reed door de straten heen opzoek naar parking. Maar ik vond nergens parking!

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu