Hoofdstuk 71

4.3K 333 135
                                    

Wat voorafging

Ilyas! Snel hief ik mijn hoofd van Safuane's borst. 'WEET JE NOG DAT JE GISTEREN VERLOOFD BENT GEWEEST EN DAT JE NU EEN RING DRAAGT , KK HO*RTJE!' riep ... Ilyas woedend...
_________________________________________

PP ILYAS

'Ewa zebbi hoe gaat ie?' vroeg ik mijn vriend die naast me kwam zitten. 'Gaat zijn gangetje jwz.' antwoordde hij terwijl hij champagne in een glas goot. Ik stak weer een jointje aan en begon die op te roken, terwijl ik genoot van de uitzicht. 'Oeff dat blonde meisje heeft hayeck dikke achterwerk!' zei mijn vriend. 'Ja man, hoe ze daar zit te dansen, ze maakte me gek!' zei ik terwijl ik een slokje van mijn wodka nam. 'Ga fix haar dan! Ze gaat toch niet komen, ze ziet er te hc uit.' zei mijn vriend. 'Wat krijg ik als ik haar fix?' vroeg ik mijn vriend terwijl ik mijn jointje  uitrookte. 'Dan krijg je 3 flessen champagne op mijn rekening.' antwoordde hij.

'Mon copainnn, is goed!' zei ik terwijl ik de uitgerookte joint op tafel gooide. Ik stond recht en liep de dansvloer op naar het meisje. Ze zat hayeck te twerken, oeff ze maakt me gek! Rustig ging ik achter haar staan en nam haar van haar middel vast. 'Zina, ik heb een zonnebril nodig om naar je te kijken,  je straalt te veel schoonheid uit!' fluisterde ik in haar oor. Ze werd rood en keek verlegen naar de grond. Ik draaide mijn hoofd om naar mijn vriend en gaf hem een knipoog. 'Mag ik weten hoe deze schoonheid heet?' vroeg ik haar schor. 'Maysae.' antwoordde ze.

Ik trok haar mee naar mijn tafel en liet haar op mijn schoot zitten. En ewaja ik begon haar te zoenen en te strelen. En geloof me ze is echt lekker! Ze lachte naar me en stond recht,  ze trok me van mijn arm met haar mee. Ik draaide me nog om naar mijn vriend en fluisterde 'Zet maar 3 flessen champagne klaar voor als ik terug kom!' en liep met haar mee naar boven.
We ontdeden de kleren van elkaar en wat erna gebeurde weten jullie wel...Denk ik😉.

Uitgeput liet ik me vallen op bed. 'Moeten we vaker doen!' zei ik buiten adem. Mijn gsm ging opeens over. Ik stond op en nam mijn gsm. Het gesprek: I=Ik N=NEEF

I: Ewa Ayman hoe gaat ie?
N: Cousinnn,  ik bel je omdat ik je verloofde in de armen van een jongen zag.
I: WAAR?! (riep ik woedend)
N: Je weet toch dat parkje naast de **** school? Ewa ze zitten daar op een bankje.

Direct beëindigde ik het gesprek en trok snel mijn kleren aan. 'Schat naar waar ga je?' vroeg Maysae. 'Ik moet weg, moet een paar dingen regelen.' antwoordde ik terwijl ik mijn hemd dicht knoopte. Ik nam mijn gsm en gaf haar nog snel een kusje. 'Zie je later.' zei ik snel en verliet de kamer. Ik rende woedend de trap af en verliet de lounge. Ik stapte mijn Porsche in en scheurde de parking uit naar het parkje. 'Kk ho*rtje, je bent zo goedkoop hè! Ik ga je leven zuur maken!' fluisterde ik woedend terwijl ik uitstapte. Ik sloot mijn auto en rende het park in. Ik zocht overal in elke struik en achter elke boom heb ik wel eens gekeken.

Ik benaderde bijna het einde van de park,  en ja hoor die ho*r zit in zijn armen! Mijn tering neef had gelijk! Snel liep ik er zo onopvallend mogelijk naar toe. Ik ging achter een boom verstoppen en probeerde af te luisteren wat ze allemaal aan het zeggen waren. Het boeide me geen moer,  ze vertelde over haar mooie herinneringen enzo en dat is niet echt interessant! Wat pas echt interessant gaat zijn om over te praten gaat wanneer we getrouwd met elkaar zijn! Geloof me! Maar safe genoeg afgeluisterd! Boos ging ik voor hen staan. Amal keek omhoog en toen ze mag schrok ze en ging ze van Safuane weg. 'WEET JE NOG DAT JE GISTEREN VERLOOFD BENT GEWEEST EN DAT JE NU EEN RING DRAAGT , KK HO*RTJE!' riep ik woedend.

Safuane stond woedend op en ging voor mij staan. 'NOEM HAAR GEEN HO*R WANT DE ENIGE DIE HIER EEN HO*R IS BEN JIJ!' siste hij woedend in mijn gezicht. Ik hief mijn wenkies (wenkbrauwen) om hoog en keek hem aan. 'Zie je deze ring dat ik en zij draagt?' vroeg ik hem en liet hem mijn ring zien. 'We zijn verloofd en zij is nu van MIJ, dus stop met andere mannen hun vrouwen af te pakken!' riep ik boos en ging naar Amal toe. Ik nam haar stevig van haar haar en trok haar woedend mee. 'VUILE ZEMMEL ZO BEHANDEL JE EEN VROUW NIET!' riep Safuane boos en hij duwde me van haar af en keek haar bezorgd aan.
Snel greep ik haar van haar arm en trok haar mee. 'LAAT MIJ LOS!' schreeuwde ze huilend. Schreeuwen?! Tegen MIJ?! Dat neem ik niet op! En PATS! Ik gaf haar wahed klap op haar wang dat je van hier tot Marokko ging horen. Safuane rende op me af en greep me van mijn kraag. Ik liet Amal los en keek hem neutraal aan. 'Hoe kan jij je zelf een man noemen HOE?!' riep Safuane woedend. 'Omdat ik simpel weg weet dat ik een man ben.' antwoordde ik koud. 'Ik ga mijn handen niet aan jou vuil maken Kk zemmel!' siste hij woedend.  Hij liet me los en ging naar Amal. 'Amal cv?' vroeg hij haar ongerust. Ik liep snel naar Amal en trok haar mee naar mijn Porsche. 'Amal houd je goed! En als hij je slaat gelijk bellen!' riep Safuane gebroken. Hmmm BELLEN?! Wollah als ik te weten kom dat zij jongens contacteert dan is het haar einde ik zweer!!! Amal keek hem met tranen aan, en wou iets zeggen, maar ik gaf haar niet de kans en duwde haar ruw in de auto. Ze keek huilend naar Safuane, en Safuane keek op zijn beurt gebroken naar Amal. Ik gaf hem een knipoog en gaf gas naar haar huis....

PP AMAL

Hij was echt boos, wat denk ik toch wel logisch is. Maar ik wil hem NIET! Wat begrijpt hij daar niet aan?! 'NOEM HAAR GEEN HO*R WANT DE ENIGE DIE HIER EEN HO*R IS BEN JIJ!' siste Safuane  woedend in Ilyas' gezicht. Ik stond snel recht en ging achter Safuane staan. Ik was bang dat ze gingen vechten ofz! Na een gesprek tussen hen 2 kwam Ilyas naar me toe. Ik keek hem bang aan. Hij trok me van mijn haar mee, wat echt pijn deed! 'VUILE ZEMMEL ZO BEHANDEL JE EEN VROUW NIET!' riep Safuane woedend en duwde hem van me weg. Nadat ze weer zaten te ruziën,  kwam hij naar me toe. Hij nam me ruw van mijn arm en wou naar zijn auto gaan. Maar ik wil niet met hem mee! Ik wil bij Safuane blijven! 'LAAT MIJ LOS!' riep ik huilend. Hij stopte en keek me agressief aan, en voor ik het wist voelde ik een pijnlijke knal op mijn wang. Ik keek hem ongelofelijk aan. Safuane rende op hem af en nam hem van zijn kraag. 'Ik ga mijn handen niet aan jou vuil maken!' was het enige wat ik nog kon horen, vooraleer een bezorgde Safuane voor me stond. 'Amal cv?' vroeg hij me ongerust.

Ik wou antwoorden maar zag al Ilyas naar me afkomen. Hij trok me van mijn arm naar zijn auto. 'Amal houd je goed en als hij jouw slaat, gelijk bellen!' riep Safuane bedroefd. Ik wou antwoordden maar word ruw door Ilyas in de auto geduwd. Ik keek huilend naar Safuane, die me ook bedroefd aan keek. Ik zag dat Ilyas Safuane nog een knipoog gaf en scheurde daarna extra hard weg. 'Laat me gaan!' zei ik huilend. 'Hou je bek goedkope slet!' riep Ilyas boos. 'LAAT ME GAAN!' riep ik deze keer huilend. 'Kk ho*r niet tegen mij roepen!' siste Ilyas boos. 'LAAT MIJ AFSTAPPEN!' schreeuwde ik boos. Hij draaide zich naar me om, en voor ik het wist voelde ik zijn vuist op mijn gezicht. Hij sloeg me gewoon K.O.! Ik botste met mijn hoofd tegen het raam en keek wazig voor me. Ik voelde de bloed uit mijn neus stromen en mijn tranen vonden ook hun weg naar beneden. Ya Allah waarin ben ik beland?! Waarom moet ik dit meemaken?! Ik voelde mijn oogleden langzaam sluiten, en uiteindelijk sloten ze. Hopend dat ze niet meer open gaan gaan, en dat ik naar mama ga. <Aangekomen thuis> 'Wakker worden Kk ho*rtje!' hoorde ik een stem. Ik opende langzaam mijn ogen,  en zag het meest afschuwelijkste gezicht on the world. Ik stond met hoofdpijn recht op, en voelde nog steeds die vuist die hij me verkochte.

'LUISTER JE NIET OF WAT, STAP UIT!' riep Ilyas boos. Ik had echt hoofdpijn en zag alles wazig. Voor ik het wist, trok hij me van mijn haren uit de auto. Hij sloot de auto en trok me van mijn haar naar de deur, als een hond. 'WE GAAN EENS ZIEN WAT JE VADER HIER VAN GAAT VINDEN VUILE HO*R!' riep hij woedend en duwde me tegen de deur. 'NEE ALSJEBLIEFT ILYAS DOE DAT NIET !' smeekte ik hem bij zijn voeten. Hij schopte me aan de kant, en ik voelde een pijnlijke steek in mijn buik. Ik lag helemaal verspreid op het gras, en voelde de tranen uit mijn ogen stromen.
Hij belde aan en geen 5 seconden later werd de deur geopend. Papa keek ons vragend aan.
Ilyas nam me woedend van mijn haar. 'AAAUHW JE DOET ME PIJN!' huilde ik. Hij duwde me in het huis en papa keek Ilyas vragend aan. 'JE DOCHTER ZIT HIER ROND TE HANGEN MET JONGENS! KK SCHANDE! ZE IS ZE3MA VERLOOFD!' schreeuwde hij woedend. ...

Vote, share and comment!  

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now