Hoofdstuk 136

2.6K 367 38
                                    

SALAM, ER WAS PROBLEMEN MET HET PUBLICEREN, SOMMIGEN KONDEN HET LEZEN ANDEREN KONDEN NIET STEMMEN. ETC. ...
HEB JE DIT TOCH AL GELEZEN?! GUN ME TOCH JOUW STEM!❤ Shokran

Wat vooraf ging:

Ik glimlachte en dankte God. Al die problemen waren achter de rug. We hadden niets meer om ons zorgen om te maken. We konden nu onze plannen waar maken, zonder enige zorgen over het verleden. Ik en Soukayna. Safuane en Amal. ...
_________________________________________

5 MAANDEN LATER ...

PP SAFUANE

'Dankjewel.' zei ik en nam mijn capuchino over. Ik zuchtte terwijl ik verder bladerde in een huizentijdschrift. Minuten lang bleef ik doorbladeren, in de hoop een huis te vinden, waarbij ik ging zeggen van "Thats's it"
Langzaam naderde ik de laatste pagina, tot ik een prachtige huis zag voorbij passeren. Ik bladerde snel terug en stopte bij het huis zelf. Terwijl ik een slokje nam van mijn capuchino las ik de gegevens van het huis. Alles vond ik goed op zijn plaats en besloot dit huis te nemen, vooral omdat het een reuze tuin had.
Ik nam mijn gsm en voerde het nummer in waarna ik hem belde.
(...)
'Voilà, gefixt.' zei ik opgelucht terwijl ik mijn auto sleutels in de lucht gooide en ze weer opving. Ik keek naar mijn horloge en zag dat het al weer 13:16 was, wat betekende dat ik over een 20 tal minuten weer zal moeten gaan werken. Ik riep de ober en betaalde snel waarna ik de café verliet en mijn auto instapte. Ik startte de motor waarna ik de straat uit reed en terug naar mijn werk ging.
Eenmaal binnen groette ik de receptie-vrouwen en liep linea recta naar mijn bureau waar ik ging zitten en mijn laptop open klapte en terug aan het werk ging.

PP AMAL

De tijd was zeer snel gegaan. Wij zijn terug naar het huis van onze vader verhuisd, nadat Ismael alles opnieuw had vervangen en ingericht. Van die Patron waren we hamdulilah af. En om eerlijk te zijn, mijn leventje was weer herpakt. Ik had niets meer aan mijn hoofd en kon weer handelen als vroeger: zonder enige zorgen. Oma was 3 maanden geleden terug naar Marokko gegaan, nadat haar oudste zoon zeurde dat ze terug moest komen. Ik miste haar met de dag meer, maar ewaja.

'Amal, opstaan!' Moe duwde ik Ismael van me af en draaide me om waarna ik de deken terug over me heen trok. 'Oooopstaaan.' riep hij weer en sprong op me. 'Aauw ISMAEL!' schreeuwde ik geïrriteerd en duwde hem boos van me af waarna ik mijn kussen tegen zijn hoofd gooide. 'Eh ezel opstaan!' riep hij lachend. 'Zie je me lachen? Beter voor je laat je me verder slapen voor ik je mijn vechtkunsten laat zien.' zei ik geïrriteerd en ging terug liggen. 'Eh Aicha Kandisha, het is 12 uur en je slaapt nog.' riep hij grinnikend en trok de deken weer van me af. 'OEF!' riep ik zuchtend en ging zitten waarna ik mijn ogen uitwreef. 'Ja goed zo, opstaan.' zei hij grinnikend en wilde van mijn bed springen, tot ik hem tegen hield. Ik trok hard aan zijn been waardoor hij plat viel op mijn bed.

Snel ging ik op hem liggen en greep zijn armen en duwde die tegen het bed. 'Omg laat me los. Je doet me pijn. Ga van me af eh zwijn!' riep hij "panikerend" en met een meisjes stem. 'Wie doe je nu na met die stem?' riep ik en keek hem gevaarlijk aan. 'D-de muur. Je weet toch, hoor je hem niet zo praten. Eerlijk die moet normaal beginnen praten. Ey praat ne keer normaal jonge!' riep hij grijnzend en keek naar de muur. Ik zuchtte diep en draaide zijn kin mijn richting op. 'Je hebt echt geluk dat ik niet in de stemming ben.' zei ik waarna ik van hem klom en van het bed ging, richting de deur. 'Maar ik ben wel in de stemming!' riep hij grinnikend waarna hij me optilde. Ik uitte een akelige zucht en probeerde me los te maken. Hij rende naar het bed waarna hij me daar op gooide en op me ging zitten.

'GA VAN ME AF!' riep ik en probeerde hem van me af te duwen. 'Dat vroeg ik je ook daarnet.' zei hij grinnikend. Zijn vingers gingen langzaam naar mijn buik. 'Nee Ismael!' riep ik snel maar, hij begon al te kietelen. 'ISMAEL STOP!' schreeuwde ik buitenadem van het lachen en worstelde, wat ook geen zin had. 'Ewa zeg dan sorry.' riep hij door het gelach heen. 'S-sorry, safé wollah sorry!' riep ik en kon niet meer ademen. 'Zeg sorry beste broer.' zei hij en liet zijn vingers op mijn buik rusten, in het geval ik hem niet gehoorzaamde. 'Sorry beste broer.' riep ik en veegde mijn lachttranen weg. 'Ik zal je nooit meer lastig vallen en je altijd gehoorzamen.' zei hij. 'Moet dat echt?' snauwde ik hem af. Hij knikte machtig en tikte met zijn vingers op mijn buik. 'Ik zal je voor de rest van mijn leven lastig vallen en nooit meer gehoorzamen!' riep ik lachend. 'Echt? Oké je hebt er zelf voor gevraagd.' riep hij grinnikend en tilde me om. 'Ismael? Wat ga je doen?' zei ik snel terwijl ik stopte met lachen.

Hij zei niets en liep mijn kamer uit waarna hij de deur opende van de badkamer. Hij keek me grinnikend aan terwijl ik mezelf probeerde los te maken. 'Alsjeblieft, Ismael. Heb liefde voor je zus. Heb genade!' smeekte ik hem en klampte mezelf aan hem vast toen ik de grote badkuip zag, die boordevol gevuld was met koud water. 'Te laat!' riep hij lachend en voor ik nog iets kon doen voelde ik het ijskoude water door mijn short en t-shirt gaan. 'Is Is Ismael!' riep ik buitenadem en probeerde van de badkuip te klimmen wat niet lukte. Ismael nam grijnzend een zak ijsblokjes en  hield die boven me hoofd. 'Ja of nee?' vroeg hij grinnikend. 'N-n-nee!' riep ik snel. 'Ewa geef kusje.' zei hij dan. 'K-kom dichter bij.' zei ik trillend. Hij bracht zijn hoofd naar me toe en raad eens? Ik greep mijn kans door hem in een ruk mee te trekken. Met een plons belandde hij in het ijskoud water samen met de grote hoeveelheid ijsblokjes. Ik duwde hem er dieper in en sprong uit de badkuip. 'AMAAL!' krijste hij bibberend en klom kletsnat uit de badkuip. Ik nam grinnikend een badjas en rende de badkamer uit.

'Wacht maar!' riep hij trillend en rende me achterna. Ik nam een scherpe bocht naar links en Ismael achter me aan. 'AAAAH!' schreeuwde hij waarna ik een luidde pijnlijke klap hoorde. Ik stopte snel met lopen en rende terug naaf Ismael die stil op zijn buik lag. 'Ismael?' zei ik snel en schudde hem heen en weer. 'Kom hier!' zei hij lachend, ging weer in beweging en greep me vast. Hij nam me in zijn armen en knuffelde me stevig. 'Ik hou van je, zusje.' zei hij en plande een kus op mijn voorhoofd. ...

PP SAFUANE

'Al Salam O Alaykom.' zei ik waarna ik de woonkamer binnenliep. 'Alaykom salam.' zeiden mama en papa in koor. Ik ging naast hen zitten en legde de huizentijdschrift op de tafel. 'Hoe ging het werken?' vroeg mama. 'Alhamdulilah zoals altijd.' zei ik waarna ik mezelf uitstrekte. 'Wat is dit?' vroeg papa en nam de tijdschrift. 'Ik wil graag jullie mening.' zei ik waarna ik in de tijdschrift bladerde tot de laatste bladzijde. 'Wat vinden jullie hier van?' vroeg ik en wees naar het huis. 'MashAllah mooie huis.' zei mama en las de gegevens. 'Prachtige huis. Maar weldi, waarom?' vroeg papa.

Ik glimlachte breed en deed de tijdschrift terug dicht.

'Ik wil Amal's hand vragen, in Sha Allah.' zei ik glimlachend. ...

Druk op dat sterretje, en je gaat een sterretje zien😂❤

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now