Hoofdstuk 85

4.4K 334 78
                                    

Wat vooraf ging:

'IK WORD ONTVOERD A 3IBADOLAH!' schreeuwde ik en probeerde me los te maken. Voor ik het wist voelde ik een doekje tegen mijn mond. Ik werd stil en begon alles wazig te zien en niet veel later viel ik in slaap....  

_________________________________________

PP ISMAEL (broer Amal)

'Baba, geef me alsjeblieft het adres van Amal! Ik mis haar en wil haar weer terug zien!' smeekte ik aan papa zijn voeten. 'Meyek van ik! Laat haar! Vergeet haar safe!' zei hij geïrriteerd en duwde me weg. 'Alsjeblieft! Ik wil haar gewoon zien!' smeekte ik. 'NEE JE GAAT DIE HOER NIET MEER ZIEN, LAAT HAAR!' barstte papa woedend uit. Woedend stond ik op en keek hem boos aan, 'Hoe durf je haar een hoer te noemen?!' siste ik boos. 'Nta malek?! Ze is een hoer en dat blijf ze voor mijn ogen!' schreeuwde hij boos. Ik had zin om hem te bespringen maar hield me toch in. Ik gunde hem nog een koude blik, schudde mijn hoofd en knalde de woonkamer deur dicht.

Ik deed boos mijn schoenen aan en liep naar buiten. Ik snap niet wat er is met hem! Tfoe! 'BRADDAAA!' schreeuwde mijn vriend terwijl hij mij een hand gaf. 'Meyek alsjeblieft, wil even alleen zijn.' zei ik zuchtend en stopte mijn handen in mijn jaszak omdat het koud was. Ik mis Amal heel erg! En wil haar echt graag zien! Maar het probleem is, ik heb haar nummer niet en weet zelfs niet waar ze woont. Wie weet wat er nu met haar gebeurd, sowieso is ze op dit moment verdrietig! Ik had zin om haar te knuffelen en te troostten! Ik zuchtte en schopte een steentje voor mijn neus weg.

Ik besloot om eens langs Safuane en Sofiane te gaan, was lang geleden dat ik ze nog ooit had gezien. Ik stapte mijn BMW in en scheurde de straat uit op weg naar hen. Aangekomen daar parkeerde ik mijn auto en stapte uit. Ik belde aan en een meisje deed open, 'Ow ben ik verkeerd?' vroeg ik vragend. 'Voor wie kom je?' vroeg ze me met een glimlach. 'Euh Sofiane en Safuane.' antwoordde ik. 'Ah, dan ben je op het juiste adres, kom maar binnen.' zei ze lief. Ik knikte en liep naar binnen. Ik deed mijn schoenen en jas uit en liep de woonkamer binnen. 'Ismael, sahbii!' riep Sofiane blij en gaf me een mannelijke knuffel.

'Zit, zit! Wat wil je drinken?' vroeg hij me blij. 'Oh, shokran, ik wil niks.' antwoordde ik. 'Komaan, een muntheetje kan toch?' zeurde hij en liep naar de keuken. Niet veel later kwam hij met een dienblad en legde die op tafel. Hij plofte naast me neer en schonk 2 glazen thee. 'Alsjeblieft.' zei hij en gaf me een glas. 'Shokran.' zei ik en legde die voor me. 'Haha, ik kom je zien en jij brengt hier gewoon allesss.' zei ik lachend. 'Moet toch? Is onbeleefd om de gasten een redbull te geven.' zei hij lachend. 'We zijn broeders, dus maakt niet uit.' zei ik lachend terwijl ik een slokje nam van mijn thee. 'En hoe gaat het met school?' vroeg hij me.

'Ben afgestudeerd, alhamdolilah.' zei ik met een grijns. 'Aighttt, Ismael mabrouk!' zei Sofiane blij. 'Shokran, wanneer ben jij klaar?' vroeg ik hem. 'Bijna, moet nog examen afleggen en ben dan eindelijk klaar.' zei hij blij. 'InshAllah, succes!' zei ik. 'Ah, hoe gaat het met Safuane?' vroeg ik hem. 'Pff, hij was er kapot van, dat Amal werd uitgehuwelijkt aan die Ilyas. Maar hij heeft nu zelf ook trouwplannen.' antwoordde hij. 'O echt?!' zei ik geschrokken. 'Ja man, hij zei dat hij het zonder zijn wil moet doen, ik begrijp het niet zo goed.' antwoordde Sofiane zuchtend. 'Waarvoor die zucht?' vroeg ik hem. 'Raad eens met wie hij gaat trouwen?' vroeg hij me.

'Ik weet het echt niet met wie?' vroeg ik hem. 'Het meisje dat alles heeft kapot gemaakt.' zei hij weer zuchtend. Ik spuugde mijn thee op mijn trui en keek hem met grote ogen aan. 'NEE, HLEF! (zweer)' riep ik geschrokken. 'Wollah, maar hij was echt verdrietig en zei dat hij het zonder zijn wil moet doen.' zei Sofiane. 'Noo, ik moet met hem praten man! Ze is gewoon een sheitana! Hoe ze met taktiek hij en Amal van elkaar had gesplitst, of die naaktfoto's die ze had gemaakt om Amal in de problemen te brengen!' zei ik nog steeds in shock. 'Ik denk niet dat ze zelf die foto's heeft gemaakt hoor! Ik denk eerder dat een specialist of zo dat heeft gedaan, want al die preciesheid en zo, dat is niet echt makkelijk.' zei Sofiane peinzend.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ