Hoofdstuk 77

4.5K 318 150
                                    

Wat vooraf ging:

Trillend en bang duwde ik het meisje van me af. Ze werd wakker en hief haar hoofd op. 'SARA?!' schreeuwde ik geschrokken.
_________________________________________

PP ISMAEL

Zuchtend liep ik de trap af naar de woonkamer waar papa op zijn gemak tv zat te kijken. Ik ging boos naast hem zitten, en keek hem woedend aan. 'Kifash je zit hier op je gemak?' vroeg ik hem boos. Hij keek me vragend aan. 'Je hebt mijn enigste zusje uitgehuwelijkt, hoe durf je?' vroeg ik bijna huilend. 'Ze was hier het ho*rtje aan het rondhangen dus waarom niet? En eerlijk gezegd, is het huis niet veel beter zonder haar?' vroeg hij me.
'Ik snap echt niet dat jij zo bent! GELOOF JIJ ANDEREN EN JE EIGEN DOCHTER NIET?!' riep ik woedend. 'Safe sluit dit onderwerp!' zei hij zuchtend en nam de afstandsbediening. Woedend stond ik op en duwde de tafel aan de kant. Ik deed mijn schoenen aan, nam mijn gsm en verliet het huis.

Ik ging naar een park, en ging zitten. Ik mis Amal, en heb zin om haar in mijn armen te nemen, en haar oneindig veel kusjes te geven, maar helaas kan het niet! Misschien denken jullie nu dat ik mijn zusje heb laten gaan, maar ik heb mijn best gedaan, en probeerde al de hele tijd papa te overhalen, maar hij luisterde niet! 'TFOE!' riep ik gebroken en een paar tranen verlieten mijn ogen.

Papa heeft haar gewoon uitgehuwelijkt aan een man waarvan ze niet houd! Hoe durft hij?! 'Amal!' zei ik gebroken en veegde mijn tranen weg. Ik mis haar gewoon! PING Ik kreeg een bericht. Gebroken haalde ik mijn telefoon uit mijn zak en las het bericht:

Salam Ismael! Lang lang lang geleden! Heb je echt gemist! Pff ik had familie problemen en dan nog eens eind proeven. Maar hamdolilah ben er door! Amal zie ik de laatste weken niet meer op school? Ik stuur haar maar ze antwoord niet? Ik stel voor samen : Ik,jij en Amal iets te gaan eten of zoo is lang geleden!
Xx Soukayna

Huilend stuurde ik haar een bericht terug:

Salam Soukayna, ik mis je ook, er zijn veel dingen gebeurt. Kan je komen naar park ****?
Xx Ismael

Direct kreeg ik een bericht terug:

Ja is goed, ik kom er nu aan!
Xx

Ik stopte mijn telefoon terug in mijn zak en keek gebroken voor me uit. Ik sloot mijn ogen en dacht weer aan Amal. Hoe zal het nu met haar gaan? Toen ik weer dacht aan de tijden dat ik haar haatte, barste ik weer in huilen uit. 'AMAL!' riep ik gebroken en begon hevig te huilen. Ik sloot mijn ogen en tranen bleven maar stromen tot ik 2 armen om me heen voelde. 'Ismael, schat gaat het?' vroeg Soukayna me bezorgd. Ik schudde hevig mijn hoofd en bleef maar huilen. Ze nam me in een warme knuffel en maakte me een beetje rustig. 'Lucht je op. Vertel me wat er is.' zei ze zacht terwijl ze mijn tranen wegveegde. 'Amal!' zei ik gebroken. 'Wat is er met Amal?!' vroeg ze me gestrest. 'Z-ze is uitgehuwelijkt.' zei ik zacht. Ze keek me met grote ogen aan en deed haar hand voor haar mond. 'Ya Allah, de tijd dat ze me nodig had, was ik er niet voor haar! OMG!' riep ze geschrokken.

'Ik kon niks voor haar doen!' zei ik gebroken. 'W-Waarom is ze uitgehuwelijkt?' vroeg ze me zacht. 'Een meid op haar school, heeft een gefotoshopte naaktfoto aan papa getoond.' antwoordde ik terwijl er nog steeds tranen bleven stromen. Soukayna was echt geshockeerd. Ze knuffelde me stevig en begon zelf ook te huilen. 'Ik was veel bezig met me zelf, dat ik haar helemaal ben vergeten, Ya Allah ze gaat me deze sowieso niet vergeven!' zei ze huilend. Gebroken veegde ik haar tranen weg. 'Het is zeker jouw fout niet. Het was het doel van die Sara!' zei ik met een tikkeltje woede. 'Wie is die Sara?!' vroeg ze me boos. 'Ik weet niet. Een meisje op haar school. Ze wou Safuane, maar nu dat Safuane met Amal was bedacht ze dit plannetje.' antwoordde ik.
'Breng me naar Amal alsjeblieft!' smeekte ze...

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora