Hoofdstuk 54

4.8K 305 73
                                    

Wat vooraf ging:

'Jij vuile bedrieger, je zit hier met een andere hoer rond te zwerven!!' schreeuwde ze huilend, terwijl ze Safuane een mep gaf. Ik stikte me in mijn pizza, en keek geschrokken naar Safuane. 'W-wat?!' ...
_________________________________________

'W-wat?' riep ik stotterend. 'Zoals je het hoort!' riep ze huilend. Safuane keek me bang, 'A-Amal, h-het i-is n-niet w-waar!' zei Safuane bang. Ik wist niet wie ik moest geloven... Ik heb zeker wel vertrouwen in Safuane! 'Z-zit even.' zei ik tegen het meisje. Ze gehoorzaamde huilend, en kwam naast me zitten. Ze legde haar gsm naast haar (tussen ons, maar dan meer aan haar kant), en keek me huilend aan. 'V-van waar ken je hem?' vroeg ik haar. 'Hij was mijn vriendje, en heeft mij zelfs beloofd met me te trouwen.' antwoordde ze huilend. 'A-Amal, w-wollah h-het is n-niet w-waar.' zei Safuane bijna huilend. Ik schudde mijn hoofd, en gaf hem een vertrouwde blik, hij deed zijn handen op zijn gezicht, en keek naar de grond.

'Jij vuile mafkees! Je speelt met meisjes als vuil, en gooit ze dan weg!' schreeuwde ze boos, en wou hem weer klappen. Ik kon haar hand op tijd tegenhouden. 'Hoe bedoel je?' vroeg ik haar. 'Hij heeft mijn maagdelijkheid, afgenomen! Hij heeft met me gespeeld, en dan weggegooid! Hij liet mij achter, en kwam naar je toe!' antwoordde ze huilend. 'Wie weet, hoeveel meiden hij heeft bespeeld met zijn smerige woorden!' zei ze me boos. Ik keek stiekem naar Safuane, en zag een traan uit zijn oog rollen. Ik had zo'n zin om die met mijn duim weg te vegen, en hem te knuffelen, maar voor even kan het niet.

'Geloof me, vertrouw hem niet! Hij is een vuile player!' beweerde ze me. Ik wou iets zeggen, maar haar gsm ging opeens rinkelen. Stiekem keek ik naar haar scherm, en zag dat het SARA ****** is! Vuile k*hba dat ze is! Die Sara heeft haar naar ons gestuurd, om de relatie tussen mij en Safuane te breken. Ze beëindigde snel, en keek me aan. 'Ik zou van hem weg gaan! Hij is een vuile player, en gaat je ook gebruiken om zijn behoeftes te vervullen, en je als vuil weggooien!' zei ze me terwijl ze recht stond, en met haar duimen, haar uitgelopen mascara wegveegde. Ze keek nog een x vies naar Safuane, en liep weg.

'AMAL GELOOF ME! IK HEB NIKS GEDAAN!' riep Safuane huilend, terwijl hij neer zakte, en me huilend aankeek. 'Safuane sta recht, ik geloof je!' zei ik en trok hem omhoog. 'W-wat?' vroeg hij me verbaasd. Ik veegde met mijn duimen zijn tranen weg, en gaf hem een zacht kusje. 'Kom snel, we gaan haar achtervolgen!' zei ik en trok hem mee. 'Waarom?' vroeg hij me verward. 'Ik ga je later uitleggen.' antwoordde ik gehaast. Opgelucht ging hij naast me lopen. We renden een beetje, omdat ze al ver was. Toen we ongeveer 15 meter van haar verwijderd waren, liepen we weer op een rustige tempo. Ze draaide in een straat, en liep weer rechtdoor.

We wachtten 10 seconden, en achtervolgden haar weer. Opeens kwam er een dubbele lange bus. Ik duwde Safuane op tijd naar achter! 'Weyow nipt!' zei ik ongerust. Hij keek me lachend maar ook twijfelend aan. Ik weet dat hij denkt, dat ik het meisje geloof, maar zodra we klaar zijn met de achtervolging, ga ik hem alles uitleggen. We wachtten zeker 10 seconden, vooraleer die dubbele lange bus verdween voor onze neus. Ik hoop dat ze niet verdwenen is!

Toen de bus voor onze neus weg was, zag ik het meisje niet meer. We renden op ons snelst, en keken overal, maar vonden haar niet. 'F*ck!' riep ik boos. Waarom moest die kut bus ook weer voor ons passeren?! 'Kom we gaan verder zoeken.' zei Safuane en trok me mee. We keken letterlijk in elke straat, maar ze was gewoon weg verdwenen. Hopeloos ging ik zitten. Safuane kwam naast me zitten en nam mijn beide handen vast. 'Amal, ik weet echt niet wie dat meisje is, en zoiets ga ik al zeker niet doen. G-geloof j-je m-me? ' zei hij me zacht. Ik keek hem blij aan, 'Tuurlijk geloof ik je! Ik heb vertrouwen in je, en ik hou van je!' zei ik glimlachend.

Safuane kuste mijn beide handen, en keek me aan. 'Alhamdulilah! Ik was bang dat je me niet ging geloven.' zei hij opgelucht. 'Safuane, ik hou van je, en ik weet dat je zoiets niet kan doen, zelfs zo denken kan je niet!' zei ik en deed mijn hoofd op op zijn borst kas. Hij deed zijn warme gespierde armen om me heen, en deed zijn kin op mijn hoofd. Er ging een rilling door mijn lichaam van de kou. 'Heb je het koud?' vroeg Safuane alsof hij mijn gedachten kon lezen. Ik knikte, hij deed zijn vest uit, en deed die over mijn schouders heen, waarna hij me een kusje op mijn wang gaf. Ik keek hem verliefd aan, en voelde zijn warme adem op mijn voorhoofd.

'Amal ik hou ongelooflijk veel van je!' zei hij, en keek me diep aan. Ik glimlachte naar hem, en verdronk in zijn prachtige ogen. 'Ik hou ook van jou, en wil je nooit kwijt!' zei ik. Hij lachte, en zijn spierwitte recht tanden verschenen. Hij nam mijn gezicht in zijn handen, en zei. 'Amal, ik kan me echt geen leven meer voorstellen zonder jou! Ik durf er zelfs niet aan te denken! Ik ben zo gehecht aan je geworden, dat ik je niet meer kan loslaten!' zei hij me, terwijl hij zachtjes mijn wang aaide. Nu moet het gewoon! Ik wil mijn eerste kus aan een jongen, nu meemaken! Ik kan niet langer meer wachten! Ik nam rustig en zenuwachtig zijn gezicht in mijn handen. Langzaam gingen onze gezichten naar elkaar toe ...

PP SAFUANE

We gingen met ze'n alle naar het stad. We splitsten ons op, ik en My Queen, en Ismael en Soukayna. Amal wou graag pizza, dus gingen we naar de pizzeria. We kochten daar alles wat we wilden, en gingen naar buiten, ergens een plekje zoeken om te eten. Amal koos er voor, om op een bankje te gaan zitten, met uitzicht op een fontein. Als er al iets is dat in het huis van ik en mijn vrouwtje gaat moeten zijn, dan zijn dat sowieso fonteintjes!♥

We namen plaats en begonnen te eten, af en toe praatten we wat. Plots kwam er een meisje die me als bedrieger noemde en mij uitschold. Ze huilde en probeerde Amal wijs te maken, dat ik haar heb gebruikt, en dat ik een grote player ben. Toen ik dat hoorde, verliet er een traan mijn oog. Hoe kon ze zo over mij praten? Ik ben en was helemaal niet zo! Ik respecteer vrouwen! Ik zei aan Amal dat het helemaal niet waar is, maar ze gaf me gewoon een vertrouwde blik. Ik deed mijn handen op mijn gezicht en keek huilend naar de grond. En luisterde naar de harde/ruwe woorden die het meisje haar huilend vertelde. Letterlijk bij elke woord dat ze zei, verliet een traan mijn oog...

Toen ze Amal nog een laatste keer waarschuwde en vertrok, liet ik me huilend zakken. 'AMAL GELOOF ME! IK HEB NIKS GEDAAN!' riep ik huilend, hopend dat ze me zal geloven. Gelukkig geloofde ze dat meisje niet, maar mij. Ze gaf me een zacht kusje, wat een hele dierentuin in mijn buik liet loslaten. Ze trok me verward mee, om het meisje te achtervolgen. Uiteindelijk hebben we haar uit het oog verloren door een bus die op dat moment voor onze neus passeerde. Amal was boos, ik trok haar mee om verder te zoeken. We hadden letterlijk in elke straat gezocht naar haar, maar het was alsof ze uit de aardbodem was verdwenen.

Uiteindelijk gaven we de hoop op, en gingen we zitten. 'Amal, ik weet echt niet wie dat meisje is, en zoiets ga ik al zeker niet doen. G-geloof j-je m-me? ' zei hij ik zacht, en voor de zekerheid. 'Tuurlijk geloof ik je! Ik heb vertrouwen in je, en ik hou van je!' zei ze glimlachend. Wat was ik opgelucht! Ik deed mijn armen om haar heen, en trok haar dichter naar me toe. Hoe dichter ze bij me is, hoe beter!♥ Mensen, ik weet echt niet hoe ik dit moet verwoorden, maar ik HOU van Amal, en kan echt niet zonder haar! Ik weet niet hoe ik het jullie moet verwoorden, maar telkens als ik bij haar in de buurt ben, dan klopt mijn hart he-vig! Elke aanraking van haar, zorgt voor een rilling in mijn lichaam! Wanneer ik in haar ogen kijk, dan verdrink ik gewoon!

'Amal, ik kan me echt geen leven meer voorstellen zonder jou! Ik durf er zelfs niet aan te denken! Ik ben zo gehecht aan je geworden, dat ik je niet meer kan loslaten!' zei ik uit het diepste van mijn hart! Ze antwoordde niet maar nam mijn gezicht in haar handen. Mijn hart bonsde in mijn keel! Ik verdronk in haar prachtige ogen. Ze kwam dichter met haar gezicht naar me toe, en ik deed het zelfde... De zenuwen gierden door mijn lijf!!! Ga ik eindelijk haar lippen kunnen proeven? Gaat het de eerste kus zijn met de vrouw van mijn dromen?!! ....

Vote, share and comment!

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now