Hoofdstuk 64

4.4K 349 172
                                    


Wat vooraf ging:

'AMAL DOE DE DEUR OPEN!' schreeuwde papa. Ik barstte in huilen uit, en wou de deur niet open doen. Maar ik moest! Huilend liep ik naar de deur om die te openen.
_________________________________________

PP SAFUANE

Ik werd wakker, en had Amal in mijn gedachten. Ik had vandaag zin om samen met haar iets te gaan doen, het is ook lang geleden. Ik sprong snel in de douche en waste mezelf, ik smeerde me in een bodylotion, poetste mijn tanden, en deed deftige kleren (witte Polo trui, blauwe Polo broek, en witte Polo schoenen) aan. Daarna kamde ik mijn haren op zij en spoot mijn Armani parfum over mezelf. Ik deed mijn horloge aan en liep daarna blij de trap af. 'Tbarkelah!' zei mama verwonderend. Ik kuste haar voor hoofd, en ging aan tafel zitten.

Na mijn ontbijt stuurde ik een bericht naar Amal. 'Hey princes gaan we vandaag iets doen?' stuurde ik haar. Geen 2 minuten later en ze belde me, blij nam ik op. Ze bleef de hele tijd huilen, en ze was zo kapot. Uiteindelijk hadden we om de hoek van haar straat afgesproken. Ik stapte snel in mijn Range Rover in en scheurde de straat uit, onderweg naar mijn schatje. Aangekomen parkeerde ik mijn auto en stapte uit. Ik liep de hoek in en vond een huilende Amal tegen de brievenbus zitten. Snel hief ik haar op, en knuffelde haar stevig.

Ze bleef maar huilen, en wou niet vertellen wat er met haar was. Uiteindelijk zei ze 'het'! Ik geloofde mijn oren niet! Ik begon te huilen en wist totaal niet wat ik moest doen! MIJN vrouwtje word UITGEHUWELIJKT?! MIJN vrouwtje word van IEMAND anders?!! Nee dat kan niet en mag niet! Ik tilde huilend Amal van de grond en knuffelde haar stevig. Later kwam ik ook nog eens de reden te weten, waarom ze word uitgehuwelijkt, het was door die goedkope SARA! Ik zweer ik ga wraak op haar nemen!

'Ik hou van je!' zei ze huilend. Ik nam haar gezicht stevig vast, en drukte mijn lippen op die van haar. Ik voelde allerlei gevoelens opkomen, gevoelens van verlangens! Gevoelens van verliefdheid! Ik genoot voor even, van dit moment. Ik voelde me in de wolken, terwijl ik nu me zelf in de hel moest voelen! Na een tijdje rukte ze haar lippen van de mijne af. Ze ging met haar wijsvinger over mijn lippen, en barstte weer in huilend uit. Ik geloof het nog steeds niet! Mijn toekomst dat ik met haar droomde, gaat toch niet uitkomen? Ik knuffelde haar stevig.

Ze kreeg een telefoontje, het bleek van haar vader te zijn, en dat ze terug naar huis moest. Ik moet nu afscheid van haar nemen?! Ik bleef maar huilen en huilen en huilen en huilen. Dit was het enigste wat ik kon doen! Ik mocht niet naar haar vader gaan. Hij gaat me blijkbaar iets aandoen? Het was hartverscheurend hoe ik afscheid van haar moest nemen. Straks.... is ze van iemand anders! Ze liep weg. 'AMAL ONTHOUD DAT IK VAN JE HOU EN DAT IK OP JE GA WACHTEN!' schreeuwde ik huilend.

Ze stopte en draaide zich huilend om. Geen seconde later begon ze terug naar me te rennen, ik rende op mijn beurt ook op haar af, en we knuffelden elkaar stevig. Ik huilde luid en hevig, ik hou van deze vrouw, en wil haar niet kwijt! Ik knuffelde haar stevig, en wou haar nooit meer loslaten. De liefde van mijn leven, moet van me weg! Langzaam wurmde ze zich van me af, en gaf me nog een kusje, daarna liep ze huilend weg.

Ik bleef huilend kijken, tot ze verdween. 'AMAL NEEEE!' schreeuwde ik huilend. Ik liet me zelf in de grond zakken, en begon te huilen als een kleine jongen. 'AMAL!' riep ik huilend. Safé ze is weg! Straks is ze van iemand anders! Ze is niet meer van mij! NEE 'Schat,gaat het?' vroeg een meisje. Ik keek op, en zag de laatste persoon dat ik wou zien op dat moment. ... SARA! Boos stond ik op, en nam haar stevig van haar keel. 'JIJ VUILE HO*R, DOOR JOUW IS DIT ALLEMAAL GEBEURT!' siste ik woedend in haar gezicht.

'Ik heb niks gedaan!' zei ze zacht. Ik sla geen meisjes maar voor 1x maakte ik een uitzondering! Ik gaf haar een stevige klap op haar wang, en had de neiging haar in de grond te duwen. 'Safuane geloof me ik heb niks gedaan!' zei ze huilend. Ik schudde hysterisch mijn hoofd, en duwde haar in de kant. Ze liep terug naar me toe, en probeerde me te kussen. Ik gaf haar boos nog een klap, en schreeuwde 'DE LAATSTE DING DAT JE MAG DOEN IS MIJ ZOENEN!' Ik liep van haar weg, naar mijn auto.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now