Hoofdstuk 68

5.1K 340 229
                                    

 # 1 Romantiek!♥

Wat vooraf ging:

Hij belde aan, en een vrouw deed de deur open. Toen ze ons zag riep ze ' YOEYOEYOEY ZE ZIJN DAAR ZET DE RINGEN KLAAR!' Ik keek met tranen in mijn ogen naar Ilyas. 'Ik wou toch geen verlovingsfeest?!' riep ik huilend.
_________________________________________

PP ILYAS

'Mama ik ga weg!' riep ik bij de deur, mama knikte en ik verliet het huis. Ik nam zoals gewoonlijk mijn Porsche en scheurde naar de lounge. Aangekomen daar stapte ik af in de privé parking en liep de lounge binnen. 'Ewa sahbi lol maken wela? ' vroeg mijn beste vriend. 'Sowieso!' zei ik lachend. We liepen de lounge binnen en die was aardig vol! Ik ging zitten en wachtte tot mijn vrienden ook gingen zitten. 'Ewa Tarik hoe gaat ie?' vroeg ik hem. 'Pff heb problemen met mijn vriendin.' zei hij zuchtend. 'A zemmel drop haar gewoon! Ze is niets waard!' zei ik terwijl ik een pof nam van de shisha.

'Weet je wat, we gaan je alles doen vergeten a sahbi!' riep ik. '3 flessen Wodka alsjeblieft!' riep ik door de lounge heen. De barman liep naar ons toe en zette de flessen in een bak ijs voor ons neer. 'Ewa sahbi we gaan alles vergeten!' zei ik terwijl ik de Wodka in glazen goot. 'Younes probeer gewoon, wollah je gaat je in de wolken voelen!' zei ik terwijl ik een glas in zijn handen duwde. 'Nee man doe hier niet aan!' antwoordde hij. 'A pussy probeer gewoon wollah je gaat je in de wolken voelen!' zei ik terwijl ik de glas terug in zijn handen duwde. 'Safe doe normaal drink gewoon asah!' zei Reduane. Twijfelend nam hij een slokje, ik zag dat hij het lekker vond. 'Yallah Tarik!' riep ik en we sloegen onze glazen tegen elkaar en dronken het helemaal in 1 slok op.

'Aaahhh!' zei ik toen ik er van dronk. 'Sterk man!' zei ik terwijl ik nog een glas nam. 'Wie wil nog?' vroeg ik. 'Ik!' zeiden ze in koor. Lachend goot ik voor iedereen. En we dronken die weer. Ik voel me letterlijk in de wolken! Zo'n prachtig gevoel! Ik maakte ondertussen al de derde fles open en schonk voor me zelf. Muziek stond luid op en ik zong dronken mee terwijl ik genoot van mijn glas. Ik wou weer schenken maar zag dat het leeg was, '2 FLEASSEN CHAMPOAGNEE! (2flessen champagne) riep ik dronken door de lounge.

'Jonge man, je hebt heel veel gedronken!' zei de barman terwijl hij de flessen voor me neer zette. 'Breang me gean jnoaun! (Breng me geen jnoun)' zei ik dronken terwijl ik een trekje van mijn joint nam. Hij schudde zijn hoofd. 'GENIEATEN VAEN HEAT LEAVEN! (Genieten van het leven!)' riep ik terwijl ik de champagne op tafel spoot, ik dronk dronken van de champagne fles. 'HIEAR DRIEENK(hier drink)' zei ik dronken terwijl ik de fles doorgaf. Mijn vrienden namen allemaal slokjes en toen het weer aan mij was nam ik een grote slok.

Ik werd helemaal dronken en zag alles duizelig. 'Vrieand koam we gaan weg (vriend kom we gaan weg)' zei Tarik dronken. 'Eaerlijk sahbiee je beant je problemen vergeaten! (Eerlijk sahbie je bent je problemen vergeten!)' riep ik dronken. 'Ja maen,  moeaten we vaker doean! (Ja man moeten we vaker doen)' antwoordde hij dronken.

We stonden allemaal dronken op en hielden elkaar vast, ja zo dronken waren we. We wouden de lounge uit lopen maar worden tegengehouden door de barman. 'Naar waar gaan jullie heen? Jullie hebben nog niet betaald!' riep hij terwijl hij ons tegen hield. 'Oooo.' zei ik dronken terwijl ik mijn portemonnee uit haalde. Ik nam willekeurig een paar briefjes. 'Sorry zinaa mwuah💋' zei ik dronken en gaf het geld aan de barman. Hij keek me raar aan en liep de lounge weer binnen.

'Woallah moeaten we vaker doean! (Wollah moeten we vaker doen)' zei Tarik. Ik knikte en liep dronken door de privé parking opzoek naar mijn Porsche. Maar door de dronkenheid vond ik die niet. 'Schatjeuh waaar ben jeee!' riep ik door de parking. 'Mijn schatje heeft me verlaten!' fluisterde ik huilend. Ik drukte op de knop (sleutels) en de lichten gingen aan, ik keek dronken naar mijn auto. 'Hiear ben je!' riep ik en liep er naar heen. Ik opende de auto en startte de wagen. Ik scheurde dronken de parking uit terug naar huis. Ik reed door rood, maar het boeide me geen moer.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now