Hoofdstuk 104

4.1K 389 92
                                    

Wat vooraf ging:

Ik plande nog een lange kus op haar voorhoofd en legde mijn hoofd naast de hare. Daarna viel ik terug in een rustige en diepe slaap. ... 'S-Safuane! Safuane, help me! Ik heb pijn!' hoorde ik iemand kreunen. ...
_________________________________________  
PP AMAL

Ik hoorde hem! Ik hoorde hem tegen me praten, huilen en al zijn pijn uitten! Maar ik was machteloos. Ik kon hem geen knuffel geven en zeggen dat ik ook van hem hield en dat hij niet ongerust moet zijn. Het enige wat ik kon, was luisteren naar wat er rondom me heen gebeurde. Na de pijn van Safuane te horen, praatte de moeder van hem tegen me.

'Benti, alsjeblieft, word wakker.' zei ze huilend. 'Safuane is er helemaal kapot van, en wij ook. Word alsjeblieft wakker, voor je broer! Voor Safuane! Voor ons allemaal!' hoorde ik haar gebroken zeggen. Ik had zo'n zin om op te staan en haar te knuffelen. Maar ik was zo machteloos! Sofiane, meskiene had ik ook gehoord. Hij was voor mij de 2 de beste broer! Hij hield van me als een zus. Maar dan hoorde ik Ismael. Hij huilde, en de manier hoe ik hem hoorde huilen had ik nog nooit bij hem eerder gezien.

'Amal, wollah als je niet wakker komt, ga ik mezelf iets aandoen!' zei hij huilend. 'Laat me niet in de steek, ik heb je nodig, en jij mij.' fluisterde hij gebroken. 'Je had een slechte jeugd gehad door mij, en ik wil alles inhalen. Geef me alsjeblieft een kans, om alles te kunnen inhalen.' zei hij huilend. Ik was zo verdrietig en wou zo snel mogelijk wakker worden, om iedereen gerust te stellen, maar het lukte niet.

'Misn Lahram!' hoorde ik opeens. Ik draaide me om en zag... papa. 'P-papa?' vroeg ik stotterend. Hij rende naar me toe en duwde me de grond in. 'Aw papa, je doet me pijn!' zei ik huilend. 'Ik kan geen vader van een k*hba zijn!' siste hij met zijn speeksel in mijn gezicht. Ik keek hem met betraande ogen aan en vroeg mezelf waarom? Ik probeerde huilend mezelf los te maken van zijn greep maar zijn ruwe handen waren sterker. 'Jij moet dood! En naar de hel gaan ook, inshAllah!' riep hij duivels en liet een van mijn handen los. Ik dacht dat hij me los ging laten, maar nee! Hij haalde uit zijn achterzak een... 'Een m-mes?' fluisterde ik ongelofelijk. 'Nee een slachtmes, voor slet-varkens!' zei hij met een gemene grijns. 'Nee papa alsjeblieft!' fluisterde ik huilend. Maar voor ik het wist duwde hij heel de mes in mijn linker pols. 'AAAH NEE PAPA!'  schreeuwde ik...

'NEE PAPA!' riep ik hijgend en opende mijn ogen. Ik keek bibberend en zwetend om me heen en bevond me in een ziekenhuis kamer. Ik voelde een pijnlijke steek in mijn pols en toen ik er naar keek, zag ik dat het zat te bloeden. Ik hoorde iemand zuchten en toen ik links van me keek zag ik ... Safuane. 'S-Safuane! Safuane, help me! Ik heb pijn!' kreunde ik en gaf hem een duw. Moe hief hij zijn hoofd op en toen hij me zag, werden zijn ogen groter. ...

PP SAFUANE

Slaperig hief ik mijn hoofd op en toen ik Amal wakker zag, werden mijn ogen groter. 'A-Amal?' vroeg ik stotterend. 'Help me, het doet pijn!' kreunde ze huilend en hief haar bloedende pols op. Ik schrok en sprong uit het bed. 'Amal, wacht, ik ga hulp vragen!' riep ik panikerend en rende de kamer uit. 'HELP!' riep ik door de hangen. Ik zag net een verpleegster een kamer binnen gaan en rende naar die kamer toe. 'Verpleegster, help!' riep ik en klopte op de deur. Een man deed geïrriteerd de deur open en keek me onderzoekend aan. 'Wat is jouw probleem?' vroeg hij streng. 'Roep de verpleegster, alsjeblieft!' zei ik gestrest.

'Ze is mijn moeder's pamper aan het verversen.' zei hij met een grijns. 'Nee, dat meen je niet!' riep ik panikerend. Ik dacht dat het een geintje was en duwde hem aan de kant en liep de kamer binnen. Daarvan had ik echt spijt! Die benen in de lucht, die groene pamper. ... De uitzicht was echt onaangenaam en laten we het niet over de geur hebben. Boos draaide ik me om en rende de kamer uit. Waar zijn al die verpleegsters/ verplegers wanneer je ze nodig hebt?! 'HELP ME!' riep ik een beetje boos. Eindelijk verscheen er een verpleegster uit de hoek.

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin