Hoofdstuk 138

2.6K 323 79
                                    

Wat vooraf ging :

'Salaam!' riep Hind blij. 'Salaam, schatjes kom naar binnen.' zei ik met een glimlach en hield de deur voor hun open.

'Het word een leuke dag!' zei Soukayna vrolijk en liep naar binnen. ...
_________________________________________

PP SAFUANE

'MashAllah, mijn zoon, je ziet er prachtig uit.' zei mama terwijl ik mijn Rolex om mijn pols sloeg. Ik draaide me glimlachend naar haar om en plande een kus op haar voorhoofd.'Jij ook mama.' zei ik daarna en spoot mijn Armani-geurtje op. Papa kwam naar binnen met een mooie rode roos en liep naar me toe. 'Hier, zodat jullie gaan matchen.' zei hij en stopte de roos in mijn borstzak (van de pak).
'Shokran.' zei ik terwijl ik blij naar me zelf keek door de spiegel. 'En is alles in orde in de jacht?' vroeg mama terwijl ze haar hoofddoek goed deed. 'Ja, ze hebben al alles versierd en zo, en het eten komt een halfuur voor ons aankomst.' antwoordde ik.

Ik liep mijn kamer uit en liep de trappen af naar de keuken waar ik een Red Bull nam en daar een slokje van nam. 'Olà braddaa, je ziet er chaud uit man!' riep Sofiane die ook de keuken binnen kwam en ook een blikje nam. 'Wanneer is het aan jou dan?' vroeg ik grinnikend. Hij werd rood en stopte met lachen. 'Heeft onze Sofiane een gekke meid op het oog wela?' riep ik lachend. 'Zwijg eh dikke zwijn niet iedereen moet het weten.' siste hij een gooide snel de deur van de keuken dicht. 'Van waar ken je haar?' vroeg ik hem grijnzend. 'Ik botste ooit tegen haar toen ik opweg was naar moskee. En nu hebben we weer contact met elkaar.' zei hij. 'Is goed, maar je weet, niet spelen hè. Behandel haar met respect en gebruik haar niet als een speeltje.' zei ik serieus en gooide mijn lege blik in de vuilnisbak.

'Natuurlijk niet.' zei hij zuchtend. 'Maar eerst is het aan jouw.' zei hij grijnzend. 'Onze braddaa mashAllah in strakke pak gaat over amper een anderhalf uur de hand vragen van zijn grote liefde. Oww wat schattig.' zei hij en kneep in mijn wangen. 'Ewa doe niet zo volwassen.' zei ik lachend en duwde zijn handen van me weg. 'Besef het is een droom die uitkomt.' zei ik met een glimlach. 'Ewa ja. Het is je gegund neef.' zei hij. 'Ik kan mijn blijdschap niet verwoorden gewoon, je zal begrijpen wat ik bedoel, wanneer je het zelf zal meemaken.' zei ik en keek hem blij aan. Hij knikte. 'InshAllah, maar broer, ik zal je missen.' zei hij dan. 'Ewa doe niet alsof ik na mijn trouw zal verhuizen naar Bangladesh. Ik blijf lekker hierzo. En trouwens we zullen elkaar toch dagelijks zien op werk.' zei ik en nam mijn beste broer in een mannelijke knuffel. 'OMG! Je ruikt kapot lekker.' riep Sofiane en begon aan mijn nek te ruiken. 'Ewa doe niet ze homo man.' riep ik lachend en duwde hem van me af.

'Weyooww, kom nog eens. Ik wil nog een keer ruiken. Kom dan. Gewoon één snuifje.' zei hij en probeerde me te bespringen wat hem niet lukte doordat ik hem tegenhield. 'Oké saf je doet zo? Oké oké. Weet je nog toen je me in het zwembad had gegooid? Ik had toen gezworen op een payback. Ik ging het niet doen, maar je hebt net bevestigd van wel.' zei hij "bedroefd" en liep de keuken uit. Ik schudde lachend mijn hoofd en liep naar het raam waar ik door de tuin keek. Dit ging ik dus echt missen. ...
'Safuane, kom het is tijd!' riep papa.
'Ja ik kom.' zei ik en nam mijn Iphone en sleutels bij de hand en liep snel achter hun aan naar mijn Rover.

Daar aangekomen parkeerde ik de auto en stapten we allemaal uit. Ik nam de sleutels van de jacht en samen liepen we er naar toe. Het was een reuze jacht waar heel China in kon. We liepen naar binnen en ik glimlachte toen ik de mooie rode thema zag. Rode en witte rozen waren overal te bekennen en alles wat in diamanten stijl. In het midden had je een tafel waar zo het eten op ging komen. En dan had je de mooiste tafel vol rozen waar ik en Amal zo op gingen eten. 'Heb jij dit gekozen?' vroeg mama terwijl ze verrast rond keek. 'Ja, hoop dat het mooi is.' zei ik met een glimlach. 'Ja, het is echt mooi.' zei papa.
'Oké het eten zullen zij zelf voor zorgen, we moeten nog de kaarsen aan zetten, het pad maken met rozen (waar ik haar hand zal vragen) en de muziek regelen, dan is alles in orde.' zei ik.
'Oké, laten we beginnen.'

PP AMAL

'Ik snap jullie echt niet. Jullie willen dat ik mee kom naar een feest, terwijl ik niet eens uitgenodigd ben.' zei ik zuchtend en keek door de spiegel. 'Schat, het meisje zei dat we onze vriendinnen konden meenemen, dus no worrys.' zei Hind terwijl ze me opmaakte. 'Voilà je haren zijn klaar.' zei Soukayna en legde de krultang op de opmaaktafel en deed haar handen door mijn krullen. 'Dankjewel.' zei ik.
'Wacht nog deze speld, om het half op te steken.' zei ze snel en legde de tas terug op zijn plaats en liep terug naar me toe waarna ze weer aan mijn haren begon. 'Nog een rode lipstick en dan ben je done.' zei Hind en griste naar de rode lipstick. Ze deed die zorgvuldig op mijn lippen en glimlachte naar het resultaat. 'Damn bitch. Je bent prachtig!' riep Soukayna en keek me verliefd aan. 'Dankjewel.' zei ik en keek blij naar het resultaat, dat echt mooi was.

'Oké, welke jurk zou ik aan doen?' vroeg ik zuchtend en opende mijn kast. 'Deze.' zei Soukayna en liep naar me toe met een zak. Ik fronste en keek van de zak naar haar. Rustig haalde ze de prachtige rode jurk uit de tas en deed die boven me. 'Precies.' zei ze knikkend. 'Van waar heb je die?' vroeg ik en bestudeerde het. 'Heb die gehuurd.' antwoordde ze. 'Natuurlijk voor jou. Op jouw maat.' voegde ze er aan toe. 'Dat ga ik echt niet dragen hoor.' zei ik hoofdschuddend. 'Waarom niet? Het gaat echt bij jouw passen.' zei Hind. 'Ik weet niet, ik vind het te chique.' zei ik schouderophalend. 'Zeg niet dat 450 euro naar de klote is gegaan.' zeurde Soukayna. 'Wat? Heb je het gehuurd met 450?' vroeg ik verbaasd.
'Ja duuh, ik dacht dat je die zou willen en dat het zou passen bij jouw, maar blijkbaar niet. Heb betaald voor niets.' zei ze teleurgesteld. 'Amal, doe het gewoon aan. Doe het voor Soukayna die bijna haar salaris voor 2 maanden aan een jurk heeft gespendeerd, nog eens voor jou ook.' zei Hind. Ik zuchtte en knikte oké is goed.

'Shokran hbiba!' riep Soukayna blij en gaf me direct de jurk. 'Daar heb je louboutins draag die erbij. Wij gaan ons ook klaar maken.' zei Hind en keek naar haar horloge. Ik knikte en liep naar een hoek waar ik mijn t-shirt rustig uittrok en mijn legging ook. Daarna nam ik de jurk waarna ik die rustig aantrok. Daaronder trok ik de zwarte louboutins aan en gooide mijn. haren naar achteren.
'Meiden? En?' vroeg ik en maake een rondje. 'DAAMN BITCH FOKING MOOI!' riep Hind agressief. 'Rustig, rustig.' zei ik lachend. 'Sorry, maar ben echt jaloers op je lichaam. Oprecht het staat je prachtig.' zei ze. Ik draaide me om in de spiegel en glimlachte. Inderdaad het stond me prachtig. 'Amal je bent kapot knap! En de jurk staat je prachtig!' zei Soukayna en gaf me een rode tasje. 'Dankjewel.' zei ik glimlachend.

De jurk =>

De jurk =>

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Stap uit.' zei Hind. 'Weyow wist niet dat je kon rijden.' zei ik lachend en stapte uit. 'Ik kan wel rijden, maar heb geen rijbewijs.' zei ze dan en schoot in de lach. Lachend liepen we de rode loper op naar een jacht?? 'Is het een feest op een jacht?' vroeg ik verbaasd. 'Ja inderdaad op een jacht.' zei Hind en opende de deur zodat we op de jacht konden in stappen. 'Oké, het is wel stil.' zei ik en keek rond. 'Ik denk dat de muren goed zijn geïsoleerd.' zei Soukayna en stopte voor de deur in de jacht. 'Amal klop maar.' zei Hind die stapjes naar achteren maakte met Soukayna. Ik knikte en klopte op de deur. Langzaam ging die open. 'De deur is open.' zei ik en draaide me om en zag dat Hind en Soukayna er niet meer waren. Ik keek snel om me heen maar vond ze niet meer. Ik belandde weer voor de deur en opende die rustig verder. Ik maakte een stapje naar binnen en zag iets op de grond. 'Is hier iemand?' vroeg ik en keek om me heen terwijl ik naar binnen liep.

Ik schrok me een eindje, toen er zachtjes romantische muziek aan ging. Ik sloot de deur en liep rustig naar binnen, naar het rode iets dat op de grond lag. Ik stopte er net voor en glimlachte toen ik een prachtige roos zag liggen en een pijl gemaakt uit rozenblaadjes. Ik weet niet waarom maar rozen maakten me altijd blij. Ik bukte en nam de roos in mijn handen en keek naar de pijl die wees naar een grote mysterieuze deur. ...

Ik vraag je vriendelijk te stemmen❤ Saha ftourkom! (over 2H)

Mishandeld en Uitgehuwelijkt (AF✔)Where stories live. Discover now