26. Bölüm

17.8K 1K 26
                                    

26. Bölüm

 

 __ Gözlerine bu kadar yakından baktığında bir özlem duymadın mı? Dürüst ol hadi… O an seni öpmesini istediğini söyle! Söylesene!

__ Kıskançlık başına vurmuş senin!

__ Sakın ağlama… Gözyaşlarına sığınamazsın!

Selen bir an güldü kendini tutamayarak ve dolan gözlerine söz geçirirken kollarını sert bir şekilde kurtardı ondan. Kollarından kurtulmuştu ama hala aralarında sadece bir nefeslik bir mesafe vardı. Selen geriye gidip ondan uzaklaşmayı hiç düşünmeden o sert mavilerin içine baktı doğrudan.

__ Ağlamam, böyle saçma bir şey için ağlamayacağım ve bir şey söyleyeyim mi? Oyunlardan asıl sıkılan benim… Başından beri dürüst olmaya çalışıyorum sana zaten!

__ Gerçekten mi?

Bu alaylı soru Selen’i çileden çıkarmayı başaramamıştı.

__ Yeniden dürüst olacağım ama senin bunu kaldırabileceğinden emin değilim.

Korhan başını salladı yavaşça, ellerini arkasında birleştirmişti ve parmaklarını sımsıkı sıkıyordu kırmak istercesine. Ama bir taraftan da gülmek istiyordu.

Bu kız, gerçekten baş belasıydı! Biraz evvel kendisinden korkan o değil gibi şimdi ona yenilmeyi kabul etmiş olmamak için geriye doğru küçücük bir adım bile atmıyordu.

__ O adamı gördüğümde… Hissettiğim tek şey panikti. Çünkü o beni tanıyordu ama ben hatırlamıyordum. Sana verdiğim sözler vardı, açık vermek istemedim.

__ Ve sonra… Sana dokunduğunda?

__ Sadece yanından gitmek istedim ama bırakmadı, sen de gördün kollarımı tutuyordu.

__ Gözlerine baktığında… Hem de bu kadar yakınındayken...

Korhan asla vazgeçmiyordu. Selen ona bakarken büyük bir yorgunluğun çöktüğünü hissediyordu bedenine. İnatla gözlerine bakan o mavi gözler eskisi gibi öfke dolu değildi belki… Ama inanmayacaktı, ne derse desin tatmin olmayacaktı. Bunu bilmenin verdiği hüzünle baktı ona. Öyle yakındı ki… Küçük bir adımla alnını göğsüne yaslayabilir ve yeter bu kadar işkence diyebilirdi. Demek istiyordu…

__ Onu sevmiyorum ben.

Kısık çıkmıştı sesi ama duymuştu Korhan. İşte yine aynı tuzak bakışları vardı gözlerinde! Sıcacık, yumuşacık… Tehlikeliydi, çok hem de!

Kor GibiΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα