86. Bölüm

12.3K 735 40
                                    

86. Bölüm

Hülya tüm tereddütlerini bir kenara bırakarak kapıdan içeri girmişti. Madem gelmişti oraya kadar geri dönmeyecekti. Belki hayatını tehlikeye atıyordu ama artık sıkılmış, bunalmıştı. Bir şeyler yapmadan oturmak ona göre değildi. Danışmadan oda numarasını öğrendikten sonra bir üst kata çıktı. Hemen çapraz da sandalyeler de oturan iki adam dikkatini çekse de hiç duraksamadan odanın kapısını açtı. Nefes alış verişleri hızlanmış kalp atışları teklemeye başlamıştı. Biliyordu, kızacaktı ama artık onunla yüz yüze gelmek istemişti. Yavaş adımlarla ilerledi odada ve sonra onunla göz göze geldi! Gediz'in gözleri şaşkınlık ve öfkeyle büyümüştü.

__ sen... Ne arıyorsun burada? Beni nasıl buldun?

Hülya kendinden emin durmaya çalışarak yatağın yanında ki koltuğa oturdu ama bu onun için hiç kolay değildi çünkü kendisini tehdit eden iş birlikçisiyle ilk kez karşı karşıya geliyordu. Hiç şüphesiz bunda da Gediz'in içkiliyken onu arayarak kimliğini açık etmesinin bolca payı vardı. Gediz öyle bir salaklık yaparak başını belaya soktuğunu bilse de kadının böyle pervasızca yanına gelebileceği hiç aklına gelmemişti.

__ Benim de kendimce kuşlarım var, dedi hülya yavaşça.

Ve onlar senin yaralandığını fısıldadılar kulağıma.

__ iyi halt ettiler! İlk fırsatta gagalarını sökeceğim onların!

__ Bunu sana onlar yaptı değil mi?

Tehlikeli konulara akılsızca bir dalış olmuştu bu.

__ bana baksana sen...

Gediz sinirle yerinde doğrulmaya çalıştı ama yüzü acıyla buruşmuştu! Hülya'nın koltuğundan fırlayıp ona yardım etmeye kalkması ise sadece daha çok kızdırmıştı onu. Ne günlere kalmıştı, tüm bunlar bir kabus olmalıydı!

__ Dokunma bana seni aptal! Burayı göremiyorlar mı sanıyorsun, buraya gelerek ikimizin arasında ki ilişkiyi açık ettin!

__ Umurumda bile değil, senin de olmamalı! Sana bundan daha fazla nasıl zarar verebilirler ki!

Gediz ellerini yumruk yapmıştı, biraz olsun gücü yerinde olsa ne yapacağını çok iyi biliyordu ama... Yatağa bağlıydı maalesef! Tabii bu ona pabuç bırakacağı anlamına gelmiyordu. Kendisini sakinleştirmeye çalışarak derin bir nefes alırken gülümsedi bir an karşısında ki kötü oyuncuya!

__ bilemeyeceğin işlere sakın o küçük aklını sokma ve bana neden geldiğini söyle, derdin ne senin?

İşte şimdi konuşma Hülya'nın istediği yola girmeye başlamıştı, nihayet! Ancak ilk önce gözlerine hüzünlü bir hava vermeliydi... Ayna da defalarca bunun provasını yapmıştı ve şimdi şov zamanıydı! Mimiklerini istediği poza soktuğunda kendisiyle gurur duyarak konuşmaya başlamıştı.

__ Korhan etrafa abuk sabuk bir dedikodu yaymış. İşimden oldum ve tanıdığım, güvendiğim kim varsa hiç biri yüzüme bakmıyor! Ben dans etmenin dışında başka bir şey yapamam. Üstelik... Off!

Gediz karşısında sergilenen o tiyatroyu daha önceden izlemiş, hatta sonunu dahi ezberlemişti. Yine de merak ettiği için gözlerini kısarak baktı ona.

__ üstelik ne?
__ Korhan...

__ Seviyorum deme sakın! Bıçak yarası değil ama o yalan beni öldürür!

Hülya bir an yüzünü buruşturduktan sonra hırsla elinde ki çantayı yanına bırakmıştı. Pekala, madem öyle ona gerçekleri söyleyecekti!

Kor GibiWhere stories live. Discover now