51. Bölüm

18.6K 990 36
                                    

 

51. Bölüm

 

__ Yalan söylüyorsun.

Bu iki kelime içlerinde bulundukları o romantik ortama hiç mi hiç uymuyordu. Korhan Selen de ki ani değişime şaşırırken onun kendisini büyük bir güçle geriye doğru itmesine de karşı çıkamamıştı.

__ Selen...

__ Selen, selen ne? Sadece benimle nefes alıyorsun öyle mi? Ama başka kadınların yanında onlara dokunurken de büyük bir zevkle nefes alıyordun! ... Bırak beni!

Bırakamazdı. Selen hırsla yanan öfke dolu gözleriyle hemen küvetten çıkmak için davranırken Korhan'ın onu kollarından sımsıkı yakalamaktan başka çaresi yoktu.

__ Selen gözlerime bakar mısın?

__ Hayır.

__ Selen lüt...

Korhan'ın konuşmasını hızla yüzüne çapan tokatın sesi bölmüştü. Titriyordu Selen! Korhan öyle şaşkındı ki, Selen ondan kolunu kurtarıp bir an da hiç düşünmeden ne zaman vurmuştu ona anlamamıştı bile! Bir refleks gibi hem de büyük bir öfkeyle kendiliğinden olmuştu her şey. Üstelik nasıl bir güçle vurduysa Korhan'ın yanağını kızarmıştı hafifçe ancak... Onun yeniden kendisine dönen o güzel, mavi bakışları yumuşacık bir hüzünle bakıyordu hala. Küçücük bir kızgınlık ifadesi bile yoktu onlarda! Ama Selen onun karşısında daha fazla duramayacaktı. Gözleri kıpkırmızı onun karşısında gözyaşı dökmemek için mücadele ederek kalkmak istedi yeniden ama Korhan'ın sesi engel olmuştu ona.

__ Selen... Bu gün çok güzeldi, çok... Özeldi. Böyle bitmesin, lütfen...

__ Yapamam...

Selen'in elini hafifçe yumruk haline getirişi Korhan'ın gözünden kaçmamıştı. Gülümsemeye çalıştı hafifçe.

__ Kendini daha iyi hissedeceksen yumrukta atabilirsin.

__ Hataydı, dedi Selen Korhan'ı duymamış gibi yapıp kararlı bir ses tonuyla konuşurken.

Burada, bu şekilde yanında olmamalıydım.

O an hiçbir fiziki şiddet ya da hiçbir söz duyduğu "hata" kelimesinden daha çok acıtamazdı Korhan'ın canını. İster istemez nefes alışının düzeni bozulurken Selen'in tekrar yanından ayrılma girişimine öfkeyle sertçe Selen'in kolunu yakalayarak engel olmuştu ve artık Selen çığlık atmak üzereydi.

__ Korhan!

__ Konuşup daha fazla saçmalama, sus! Hataymış... Hata... Biraz evvel ne yapıyorduk biz? Aramızda geçen şey aptal, basit bir seks miydi? O zaman neden bir türlü bitmek bilmiyor, neden hala sadece seninle sevişmek istiyorum!

__ Umurumda bile değil nedeni! Çünkü tek istediğin ben değilim. Lanet olsun sana, sen doyumsuzun tekisin!

__ Öyle mi, güzel! O zaman bak gözlerime ve bana âşık değilsin, buna inanmıyorum de! Bu gün bana dokunduğunda kendimi kullanılmış gibi hissettim de! ... Neden susuyorsun?

__ Bunlar önemli değil. Tek başına önemli değil!

__ O zaman ne, önemli olan ne?

Bu isyan üzerine Selen kapana kısılmış bir halde bir elini saçlarına yasladı önce sonraysa hızla gözlerinden dökülen yasları sildi, Korhan'ın görmesine engel olabilirmiş gibi. Oysa Korhan'ın içi erimişti çoktan, nasıl erimeyebilirdi ki? Öfkesi bile ona değildi aslında, kendisineydi! Tüm bunlara sebep kendisiydi! Dayanamıyordu, sevdiği kadının daha bir saat evvel aşkla yanan o güzel gözleri şimdi çaresiz bir ıstırapla yanıyordu, belki biraz da pişmanlıkla! Onu öyle görmek... Kollarına çekmeyi deli gibi istese de yerinden kıpırdayamamak çok ama çok zordu ama yine de duyacaklarını karşı kendini hazırlamaya çalışarak kısık bir sesle konuştu yavaşça.

Kor GibiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin