74. Bölüm

14.9K 799 35
                                    

74. Bölüm

 

Bu sözler üzerine Korhan'ın bakışları ister istemez sertleşmişti.

__ Sen merak etme... Bana hiç bir şey olmayacak.

Selen için yeterli bir yanıt değildi bu ve yüreği endişeyle deli gibi atmaya başlamıştı.

__ Korhan lütfen onun karşısına çıkma!

Öyle bir şey istiyordu ki Selen... Olumlu bir yanıt vermesi mümkün değildi ve dahası bunu hakaret olarak algılardı. Ne yani Gediz'in karşısında duramayacak kadar aciz miydi? Bunu Selen'in aşkına ve ruh haline veriyordu.

__ Hadi bebeğim, üşümeden üzerimizi giyelim.

Selen hafif bir iç çekerken bu konuda daha fazla konuşmamaya karar vermişti. En azından o an için... Ama takibinde olacaktı, hatta gözlerini bile ayırmayacaktı ondan!

 

Bol kahkahalı güzel bir günün ardından gelen sinir bozukluluğuyla evlerine döndüklerinde Korhan'ın ilk işi güvenliği arttırmak olmuştu. O pislikten çekincesi filan yoktu ama Selen... Ona ruhsal olarak zarar veriyordu. Yaptığı bir kaç telefon görüşmesinin ardından hafif bir iç çekerek Selen'in odasının önünde durdu. Kapı aralıktı... Yavaşça kapıyı açtığında Selen'in güzel teninden aşağı doğru süzülerek inen geceliği takip etti kalbi titreyerek. Elinde olmadan nefesini tutmuştu.

__ Arkam dönükte olsa izlendiğimi fark edebiliyorum!

Bu kısık tatlı ses neredeyse Korhan'ın utanmasına neden olmuştu. Gülümsedi hafife ve Selen'in kendisine doğru dönerek salarını elleriyle düzeltişini seyretti. Üzerinde ki şarap rengi gecelik oldukça seksi olsa da Selen de ne olursa olsun masum duruyordu. Belki de Korhan'ı ona bu kadar iten şeylerden biriydi bu. Masumiyet... Korhan içine işleyen sıcaklığın giderek arttığını hissederken deli bir çekim alanına girmişçesine yaklaşmıştı Selen'e. Ama ne olursa olsun o gece kendisini tutkuya kaptırmayacaktı. O gün zaten yeterince yorucu geçmişti Selen için, aslında kendisi içinde aynı şey geçerliydi ama ona yaklaşırken gelen o koku kalbini çeliyor sanki dokunmadan teninin yumuşaklığını teninde hissediyordu. Aklını yarı yarıya kaybetmiş bir halde parmaklarının tersiyle Selen'in yanağına dokundu.

__ Henüz yatak odamız gelmedi ama...

Selen yanağına değen o sıcaklığı tüm vücudunda hissederken tamamladı Korhan'ın cümlesini.

__ Olsun... Benimle yatabilirsin...

Korhan'ın tam da istediği şeydi bu. Selen yatağına geçip ona yer açmak için hemen yatakta yana doğru kayarken Korhan midesinde hissettiği o küçük titreşimlerle geçti yanına. Ne olursa olsun hiç dokunmadan nefesini kesebilen tek kadındı karşısında ki! Korhan hiç bekletmeden yatağa uzanıp Selen'e doğru döndüğünde artık yüz yüze yatıyorlardı. O tatlı dudaklar hafifçe aralanmış düzensiz nefesler iç gıdıklayıcı bir şekilde burnuna değiyordu. Korhan bir eliyle o yumuşacık saçları okşamaya başlarken Selen'in gözlerinden ayrılmayan o masum bakışları kalp atışlarını hızlandırıyordu.

__ Aşkım... Güzel sevgilim...

Selen hafifçe gülümsedi o tatlı ses karşısında... Saçlarını okşayan elin aşk ve şefkati midesini yakıyor bir yandan inanılmaz bir huzur veriyordu. Ruhunu dinlendiriyor ama bir yandan yüreğinde depremler yaratıyordu! Nasıl bir tezattı bu... O derin mavi gözlerin içinde kaybolmak istiyordu. Selen sonunda yerinde kıpırdayarak vücudu ve güzel yüzüyle yaklaştı sevdiği adama. Artık nefesleri birbirlerine karışıyordu. Korhan dudaklarının artık alev aldığını hissederken küçücük bir hareketle Selen'in dudaklarına dokundu. Selen çoktan gözlerini kapatmış dudaklarını aralamıştı. Hiç acele etmeden yavaş yavaş öpmeye başladılar birbirlerini. Bu bir ayin gibiydi tamamen.

Kor GibiWhere stories live. Discover now