34. Bölüm

18.2K 1K 29
                                    

34. Bölüm

 

__ Korhan… Tehdit alıyor musun?

__ Ne? Bu da nereden çıktı?
__ Ben h-hatırlıyorum, dedi Selen giderek daha çok dolan gözlerini ellerine odaklamaya çalışırken.

Saklama benden, gerçeği istiyorum.

Korhan küçük şaşkınlığıyla beraber biraz yatakta kayarak yaklaştı Selen’e ve yüzünü eğerek yakaladı zorla o güzel, buğulu bakışları.

__ Ben hiçbir zaman tehdit edilmedim.

Bunu tane tane, güven vermek istercesine söylemişti ama Selen’in kendi korku dolu sesi hala kulaklarındaydı ve aynı an da hem babasına olanları hem de… Hem de buna katlanmakta zorlanıyordu ama daha fazla esrar istemiyordu. O yüzden güçlü olduğunu ispat etmek istercesine dikleştirmişti başını.

__ Yalan söylemene gerek yok, zaten yakında her şeyi hatırlayacağım ve…

__ O zaman tehdit edilmediğimi anlayacaksın.

Korhan o kadar söylediklerinden emin olarak konuşuyordu ki bir an kaldı Selen yoksa aklı ona bir oyun mu oynuyordu? Korhan onun düşüncelerini yüzünün halinden okuyabiliyordu. Bakışlarını ondan ayırmadan gülümsedi hafifçe ve biraz uzanarak ellerini aldı ellerinin arasına.

__ Babam bir, iki kez tehdit telefonları almıştı, dedi Korhan ona olabildiğince dürüst olurken.

İşimiz gereği bazılarının yoluna çıkıyoruz çünkü evet. Ama benim başıma bu hiç gelmedi. İnan bana, tamam mı?
O mavi, sıcacık bakan gözlere inanmamanın imkânı yoktu. Belki de ilk kez ruhuna ulaşabileceği kadar açıktı kendisine… Ve bu Selen’i bir aptal gibi daha da kötü yapıyordu. Biliyordu, biraz da olsa aralarında ki o duvarı yıkmıştı. Geçmişte aralarında ne kadar kötü şey yaşanmış olursa olsun umurunda bile değildi. Gözlerini yavaşça Korhan’ın yüzünde gezdirdi Selen. O her şeyiyle özeldi! Hafif sert yüz hatlarıyla, gücünü ve güzel kalbini gösteren gözleriyle, kokusuyla. Elini elinde hissetmek bile ne kadar tatlı, ne kadar güven veren bir şeydi! Onu seviyordu, çok ama çok seviyordu hem de! Oyunlar istemiyordu, bazı şartları kabul ederek onu öpmek istemiyordu. Onu istiyordu, tamamen… Her şeyiyle!

__ Bana ne hatırladığını söylemek ister misin?

Selen o yumuşacık dudakların kıpırdanışlarını izlerken olduğu yer de erimek üzereydi.

__ Selen…

__ H-hayır, yani… O konuşma ne zaman oldu, hatta gerçekten oldu mu onu bile bilmiyorum artık. Sence deliriyor muyum?
Bunu yeniden gözleri dolarken gülerek söylemişti Selen ama Korhan kesinlikle gülümsememişti. Tersine endişeli görünüyordu.

Kor GibiWhere stories live. Discover now