72. Bölüm

15K 871 36
                                    

Canlarım bu hafta karmakarışık bir çalışma düzenim olduğundan dolayı ekleme de biraz geciktim. Yorumlarınızı da en yakın zaman da cevaplayacağım.

Sizleri seviyorumm:) Ve keyifli okumalarr


72. Bölüm

 

Gerçekten güne oldukça eğlenerek başlamışlardı. El ele gönüllerince sokakta dolaşıp pek çok mağazaya girip çıkmışlar hatta gördükleri her yatağa oturup zıplayarak test bile etmişlerdi. Tabii bir yandan durmadan gülüyor, birbirleriyle dalga geçiyorlardı. Ve elbette Korhan yatak konusu söz konusu olunca Selen'in yüzünü kızartmaktan geri kalmıyordu! Neyse ki mağaza sahipleri onların yanında çok fazla kalmıyordu. Belki bunun nedeni biraz da kendileriydi ama ne önemi vardı ki!

Sonuç olarak hem keyif almış hem de gönüllerine göre bir yatak odası takımı almışlardı. Artık beraber uyuyup uyanabilecekleri, kötü hatıralardan uzak bir odaları olacaktı!

İkisi de öyle mutlu ve heyecanlıydı ki onlara bakan herkes gülümsüyor ve yeni evlenecek bir çift olduklarını düşünüyordu. Bu çok normaldi çünkü onlar da öyle hissediyordu! Bunda da hakları vardı. Evet, bir bebekleri vardı belki ama evli bir çift olarak gerçekten kaç gün yaşayabilmişlerdi ki? O zamanlar dahi Selen babasının acısını yoğun bir şekilde hissettiği için tam olarak mutlu olamamıştı. Tabii Korhan da...

Ama artık kavuşmuşlardı ve bu birleşme artık son olacaktı, ayrılıklar olmayacaktı bir daha. Korhan Selen'in elini sıkıca tutmuş arabasına doğru götürürken onun yüzünde ki gülümseme o kadar çok şey ifade ediyordu ki! Ama o gün daha çok eğleneceklerdi. Sırada Çağla ve Alper'le buluşmak vardı.

Ancak aynı anlar da arkalarında bir çift kıskanç göz onları izliyordu. Korhan ve Selen bundan habersizdi ama onların yerine bunun farkında ve tetikte bekleyen bir adam daha vardı. Tarık Beyin adamı...

 

__ Umarım sizi çok bekletmedik çocuklar!

__ Yok, belki daha çok bekletirsiniz diye umutlanmıştım ama!

Korhan gülerek Alper'i omzundan iterken Selen Çağla'ya sarılıyordu.

__ Çok fenasın! Demek belki biraz ıslanırız. Öyle mi?

__ Söylesem Korhan beni asla affetmezdi!

__ Şştt... Karıma kaç leşim olduğunu söylemeyin, korkmasını istemiyorum.

__ Senin leşin olsa ne olacak ya!

Selen'in bu sözleri karşısında Alper fırsatı kaçırmayarak hemen araya girmişti.

__ Böyle hakaret hayatımda görmedim!

__ Hiç kavga çıkarmaya çalışma, geldik artık. Kaçışın yok.

__ Geldik ama önemli bir sorunumuz var!

Selen'in bu sözleri herkesi bir an da susturmuştu. Korhan kaşlarını çatarken Selen dudaklarını büzerek baktı ona.

__ Bu kıyafetlerle nasıl kayacağım ben?



Yaklaşık beş dakika sonra Selen Korhan'ın kendisine aldığı kısacık beyaz şortu giymiş, üstüne de açık mavi renkte ki bikini üzerini geçirmişti.

Dışarı çıktığında yüzü gülüyor, gözleri ışıldıyordu! On yıldan uzun zamandır bunu yapmıyordu. İnsanlar pek çok borunun ya da kayağın üzerinden kayıp çığlık çığlığa havuza düşerlerken oldukça heyecanlı görünüyorlardı.

Kor GibiWhere stories live. Discover now