16. Bölüm

17.9K 1K 42
                                    

16. Bölüm

 

__ Ozan yazıyor… O kim ki?

Selen yavaş ama sertçe Korhan’ın sandalyesini geriye doğru itişine hiçbir şey anlamayan gözlerle şaşkınca baktıktan sonra gözleri bir an Alper’e kaymıştı. O an onun nefesini tutuğuna yemin edebilirdi. Telefon hala elinde çalarken hızla parmaklarının arasından çekilmesiyle irkildi bir an.

Korhan kararmış gibi görünen mavileriyle masanın kenarına gelip Selen’in çatalının yanına elini yaslarken Selen ondan kaçmak istercesine sırtını sandalyesine yaslamıştı fark etmeden.

__ Korhan…

Alper’in uyaran seslenişi üzerine telefonu tutan elini kaldırdı ama gözleri hala selen’deydi!

__ O hiç kimse, senin hiçbir şeyin değil, dedi Korhan damarlarına yine o zehrin yayıldığını hissederken

Sen istemiş olsan bile hiçbir zaman hayatının bir parçası olmadı ve hala aradığına göre… Evli olmasına rağmen ona bu cesareti sen verdin. Hiç şaşırmadım! Ama… Bundan böyle onunla konuşmayacaksın!

Selen hızlanan kalp atışlarıyla beraber onun, gözlerine sokmak istercesine telefonunu yakınlaştırıp aramayı kapatışını izledi. Midesi bulanmaya başlamıştı yine… O mavi gözlerinde ki öfke, o karanlık nefret içini oyuyor, her saniye bir başka yara açıyordu!

Hiçbir şey söylemedi. Korhan da bunu beklemiyordu zaten! O an tek düşünebildiği Selen’in yeniden Ozan’la görüşmeye başladığı gerçeğiydi. Demek lise aşkına, gerçek aşkına geri dönmeye kalkıyordu! Ona yaptıklarını, onu yüz üstü bırakışını unutuyordu. Kendisinin sevgisi, kalbi, zor zamanlarında elini tutuşu asla önemli olmamıştı sevgili karısı için ama Ozan… O ne yaparsa yapsın fark etmiyordu!

Korhan aradan geçen sene de artık bunları içine gömebilmiş olmalıydı, artık Selen de o adi herifte umurunda olmamalıydı. Umurunda değildi, değildi ama öfkesi canlı bir bomba kadar tehlikeliydi. Yine de kendisini çok iyi durduruyordu her zaman ki gibi…

Selen’e sesini bile yükseltmeden sakince ama o halinin çok daha etkili olduğunu bilerek konuşuyordu.

__ Eğer bir daha seni ararsa… Biraz evvel benim yaptığım gibi telefonu kapatacaksın Selen, çok ciddiyim. Onunla bir şekilde konuştuğunu anlarsam…

Selen bu devamı gelmeyen tehditle bir an gülmeye çalışmıştı ama Korhan ciddiydi ve bu aslında üstü kapalı bir hakaretti. Selen anladıkları karşısında bir an ürperirken başını salladı yavaşça.

__ Bu çok saçma… Seni aldattığımı mı sanıyorsun?
__ Aldatmadığını nereden biliyorsun?
__ B-ben…

Kor GibiWhere stories live. Discover now