100. Bölüm

8.9K 528 30
                                    

Evet, bu hikayemizde de 100. Bölümü gördük :)) Umarım sıkılmadan okuduğunuz bir 100 bölüm olmuştur. Yeni bölümümüzü de beğenmeniz dileğiyle :))

Seviliyorsunuz canlarım... :))


100. Bölüm

Selen yarım saat sonra arabadan inerken karşısında ki koca yapıdan gözlerini ayıramıyordu. Bir ara sokakta, daha doğrusu bir çıkmaz sokağın sonunda fazlasıyla heybetli üç katlı, eski bir yapıydı bu. Ancak bir penceresi kırıktı ve kapısı da bir omuz atmayla açılabilecek kadar kırılgan görünüyordu. Belki de zamanın da gösterişli bir köşktü kim bilir... Kim bilir geceleri kimlere ev sahipliği yapıyordu o koca köşk! Selen bir an ürperdiğini hissetti. Korku filmlerine konu olurdu burası!

__ Hadi, hemen girelim!

Arzu'nun dayanma gücü kalmamıştı ancak Korhan da bu konu da bir hata daha yapılmasına izin vermeyecekti. Arzu'nun kolunu arkasından yakalayarak sertçe çekmişti.

__ Ne konuşmuştuk? Benim sözümden çıkmayacak, sakin olacaksın!

Arzu ateş saçan gözleriyle ona baksa da başka bir tepki vermemişti, neyse ki! Korhan ondan emin olduktan sonra arkasında bekleyen adamına döndü.

__ Başlayalım... Her kata üç adam istiyorum. Sessiz olun ve hiçbir şeye müdahale etmeyin. Her bir taşın altına bakacağız.

__ Peki, ben halledeceğim, merak etmeyin.

Korhan başını sallarken sokağa giren lastik sesleri dikkatini çekmişti. İster istemez yanında duran Selen'in elini kavradı bir koruma içgüdüsüyle... Ancak gelen Alper ve boş yere getirdiği adamlarıydı.

__ İşte buradayız! ... Arzu... Hoş geldin.

Belki saçma bir sözdü o an için ama ne diyeceğini bilememişti Alper. Arzu yarım ağızla da olsa ona gülümsemeye çalıştı ancak gözleri içeri giren adamlara takılmıştı. Nihayet, sonunda bulacaklardı onu! Ama çok korkuyordu, kalbi deli gibi atarken tam da Korhan'dan duymak için öldüğü o kelimeleri duydu.

__ Hadi bakalım. Giriş katına biz bakıyoruz. Selen... Elimi bırakmıyorsun, seni dışarı da bırakamam.

Selen'in de istediği şey tam olarak buydu. Her ne kadar girdikleri bu eski köşk karanlık ve çok gizemli olsa da Korhan'ı yalnız bırakmadığı için içinin bir yanı son derece huzurluydu.

__ Adım attığınız yere dikkat edin, dedi Korhan özellikle sessiz bir ses tonuyla.

Yerler de camlar var.

Ama... Her şey planladıkları gibi gitmiyordu yine. Arzu sanki Korhan'ın inadına odanın için de bir an da bağırmaya başlamıştı.
__ Abi! Abi! Burada...

__ Şştt, derken Alper Arzu'yu yakalayarak elini ağzına bastırmış kocaman gözleriyle ağlamaya başlayan genç kadını uyarmaya çalışıyordu.

Kes artık, bağırmak yok, sessiz olacağız!

Onu içeri sokmak tek kelimeyle bir hataydı belki de!

__ Eğer bizim kurallarımıza uymayacaksan, hemen çıkıp gidiyoruz buradan! Bunu mu istiyorsun?

Arzu hayır anlamında hızla başını sallarken Alper Korhan'a baktı bir an ve onun bıkkın bir ifadeyle onu bırakmasını işaret etmesi üzerine elini çekti Arzu'nun ağzından.

Kor Gibiजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें