7. Bölüm

24.9K 1.2K 30
                                    

7.Bölüm  

 Selen önce acı bir fren sesi duymuştu, ardındansa Korhan’ın uyaran bağırışına rağmen neler olduğunu anlamak istercesine hızla çarpan kalbiyle kendilerine doğru gelen arabaya baktı. Arabanın penceresinden uzanan bir el vardı, üstelik o el silah tutuyordu! Selen buna şaşıramamıştı bile, sadece bir an da kendini Korhan’ın ağırlığıyla beraber yerde buldu.

Bunlar öylesine hızlı olmuştu ki çığlık bile atamamıştı Selen! Asla gerçek olamayacak bir korku filminin içinde gibiydi. Arka arkaya patlayan silah sesleri kulaklarını doldururken Korhan’ın kendisine iyice sarıldığını, siper olduğunu hissetti. Hayır!

Bir şey olacaktı, yaralanacaktı. Bir an sanki onu koruyabilecekmiş gibi kollarıyla sarılmak istedi ama çelik gibi kollar o koca bedenin dışına çıkmasına izin vermedi.

__ Şşş… Bitiyor, korkma…

Korkmak mı? Korkamıyordu bile! Kendisini uzaktan ağır çekimde seyrediyor gibiydi, şoktaydı! Ve sonra bir ömür gibi geçen saniyelerin sonunda üzerinde ki ağırlığın hafiflediğini ve sıcak ellerin vücudunu hızla bir yara ararcasına yokladığını hissetti.

__ Selen! İyi misin, Selen!

__ B-ben… Galiba! Ozan?

__ Yaralandın mı? Sana söylüyorum, cevap ver!

Ozan yanlarında hızla nefes alıp verirken Korhan’ın sert sesiyle titremişti.

__ Bu… Bu da neydi be?

__ Korhan Bey! Neler oldu, herkes iyi mi?

Korhan yanlarına gelen adamlarına başıyla kızgınca bir onay verdi.

__ Hemen etrafı inceleyin, yakınlarda olmadıklarından emin olun ve hemen sonra arka bahçede konuşacağız. Acele edin!

__ Bağırma… Lütfen…

Korhan’ın bakışları Selen’e çevrildiğinde yumuşamıştı hemen. Hala üzerinde olduğu için onu ezmek üzere olduğunu biliyordu. Bu yüzden gözlerini hemen etrafa dağılan adamlarında ve tehlikenin tekrarlanmayacağına emin olmak için etrafında hızla gezdirdi.

__ Tamam, hadi Selen… Hemen eve girmelisin!

Onun doğrulabilmesi için aceleci bir tavırla üzerinden kalkmak istedi Korhan ama zayıfta olsa bir engel hissetmişti! Selen… İnce parmaklarıyla sıkıca tutunmuştu gömleğine. Bakışları hala şokta olduğunu gösteriyordu. Korhan içinden bu yaşananların önüne geçemediği için kendine lanet ederken şefkat ve sahiplenme duygularıyla yavaşça okşadı Selen’in yumuşacık saçlarını. İçi titredi bir an! Ya ona zarar gelseydi?

Kor GibiWhere stories live. Discover now