69. Bölüm

14.8K 874 32
                                    

69. Bölüm

 

Korhan şaşkınlıkla dolu bir telaşla girdi içeri. Hızla etrafını tararken hemen sağ da duran polisi gözüne kestirerek ona yöneldi.

__ Merhaba, buraya 22 yaşlarında genç bir bayan getirmişler. Bir şikâyetçi olma durumu varmış.

__ Evet, doğru... Neredeyse iki saat oluyor. Şuradan sola dönün, sağdan ikinci kapı.

Korhan küçük bir baş hareketiyle hemen polisin dediği yöne doğru gitmeye başladı. İçinden bir ses hala bunun bir hata olduğunu söylüyordu. Selen'den kim, neden şikâyetçi olabilirdi ki? Böyle bir durum varsa neden kendisine bu kadar geç ulaşmışlardı? Korhan aklında soru işaretleriyle kapıya yaklaşırken odadan gelen bağırış çağırış sesleri şüpheye yer bırakmıyordu. İçeride ki Selen'di!

__ Bana baksana sen! Tek bir yara almadan kurtuldun işte, daha ne istiyorsun, derdin ne senin?

__ Komiserim, alkol testi yapılsın bir kez daha! Bu kadın kesinlikle alkollü!

Selen'in titremesi geçmişti, yaptığı o ufak kaza garipti ama onu biraz kendine getirmişti. Ancak o karşısında ahkâm kesen geri zekâlının her an boğazına yapışabilirdi! Tek istediği evine gidip yorganının altına girmekken iki saattir orada boş yere tutuluyordu. Selen sabretmeye çalışırken kapının açılmasıyla her ne kadar rahatsız olsa da... Korhan'ı görmek aynı zaman da bir huzur, güç getirmişti kalbine! Onun gelmesini hiç istememiş, her şeyi kendi başına halletmeyi planlamıştı ama... Olmamıştı işte!

Korhan'ın bakışları kısa zaman da aradığını bulmuştu. Selen büyük bir koltukta küçücük görünüyordu. Yüzünün birkaç noktası morarmıştı ve kaşının bir kısmına da pansuman yapılmıştı, belliydi! Üstelik omzunda da bir sargı vardı.

Korhan içinin yanmasıyla bir solukta gelmişti Selenin yanına.

__ Ne oldu sana böyle?

__ Korhan Bey sizsiniz sanırım!

Gözlerini Selen'den ayırmadan yumuşacık bir dokunuşla yüzüne parmaklarını değdirirken büyük bir sahiplenmeye cevap verdi Korhan.

__ Selen'in eşiyim ve karımın bu halde neden burada tutulduğunu öğrenmek istiyorum!

__ Ben iyiyim...

__ Eşiniz iyi, gördüğünüz gibi yaralarıyla ilgili hastanede gerekli müdahale de yapıldı ancak Selen Hanım büyük bir kazaya sebep olmak üzereydi ve beyefendi kendisinden şikâyetçi.

Korhan Selen'in elini tutmuş ateş saçan gözlerini karşısında ki adama çevirmişti.

__ Selen gayet iyi araba kullanır... Anlamıyorum! Hem siz bir çizik bile almamışsınız!

__ Ama ölebilirdim! Karınız yolda hızla hem de zikzak çizerek gidiyordu. Eğer ben onu fark edip zamanında geri çekilmeseydim, çok kötü olacaktı!

Selen'in bu sözlere karşı çıkmaması anlatılanların gerçek olduğu anlamına geliyordu. Korhan bunun sebebini tahmin etmeye çalışarak endişelenirken komiser adama açıklama yapıyordu.

__ İki kez alkol testi yapıldı ancak alkollü çıkmadı!

__ Alkol almadım çünkü... Okuldan çıkmıştım ve dalgındım. Kaç kez daha tekrar etmem gerekiyor!

 Korhan karşısında ki adama odaklandı tekrar, onu nasıl yola getireceğini çok iyi biliyordu.

__ Selen Hanım! Sadece özür dileseydiniz şu an evinizde olacaktınız, bizi de boş yere meşgul etmeyecektiniz! Burada sizden daha önemli işlerimiz var!

Kor GibiDove le storie prendono vita. Scoprilo ora