77. Bölüm

11.6K 742 34
                                    

77. Bölüm

__ Sen öyle san!

Gediz aralarında ki kavgayı başlatmak üzere hızla kafa atmaya çalıştı. Ancak Korhan zamanında başını çekerek gelecek darbenin tamamını olmasa da çoğunu engellemiş aynı zaman da kolunun kenarıyla da Gediz'in boynuna onun soluğunu kesecek şekilde vurmuştu. Gediz yana doğru savrulurken bir an iki büklüm bir şekilde kalmıştı. Korhan ise başını sallayarak ceketini üzerinden çıkardı ve neşesi yerine gelmiş bir halde yere attı. Kavgaya tamamen hazırdı ancak diğer adamların ne zaman sahneye çıkacağını merak ediyordu ve bunu öğrenmek için çokta beklemesi gerekmemişti.

Basket sahasının iki köşesinden çıkarak Gediz'e doğru gelen adamlar aklında ki soruya yanıt olmuştu. Gediz sızlanmayı bırakıp yerinde doğrulduğunda arkasında tam olarak dört tane adam duruyordu. Hayır, bu adam da ki ego tam olarak nereden geliyordu, nasıl kendi acizliğinden bir an olsun utanmayabiliyordu?

Asla bilemeyecekti... Gülümsüyordu işte, sanki o özgüveni kendi gücünden alıyormuşçasına onu tuzağa düşürmemişçesine gülümsüyordu!

Korhan da gözlerini onu ayırmadan gülümsedi, ne yani ondan çekinecek miydi? Asla...

Ama kendi adamları hangi cehennemdeydi? Aklında ki o soru işaretini karşısında ki pisliğe yansıtmaya hiç mi hiç niyeti yoktu.

__ Demek benden bu kadar çok korkuyorsun?

__ Boş ver bunları, senin ciddi bir dayağa ihtiyacın var. Ben de bunu sana vereceğim.

Korhan içinden kendi adamlarına söverken beş kişiyle nasıl baş edeceğini düşünüyordu ki...

__ Patron... Konuşsak iyi olur!

Gediz tam da saldırmaya hazırdı oysa, üstelik tetikte durmaya başlayan sevgili düşmanının halinden yeni yeni zevk almaya başlamıştı! O yüzden kızgın bir ses tonuyla, yan gözle baktı adamına.

__ Ne konuşması seni salak?

Korhan Gediz'in kudurmuş bir köpek gibi kendisine saldıracağından emindi ve... Bıçağı ceketinin cebindeydi. Yani yer de... Harika!

Yalnız sonra... Hiç beklemediği bir an da duyduğu sesle irkildi! Bu da neydi! Silah sesi!

__ Ne oluyor burada be?

Korhan da en az Gediz kadar şaşkındı ve hafifçe yere doğru çökmüş etrafına bakıyordu. Yaptığı plan kesinlikle bu değildi!

__ Sensin değil mi? Bir taraflarını kurtarmak için sen ayarladın bunu!

__ Hayır, dedi Korhan tıslayan bir sesle...

Bunu ayarlayan ben değilim!

__ Ama sana dokunursak ölen biz olacağız!

Gediz'in adamlarından biri demişti bunu. Korhan kaşlarını çatarken arkasında gelen ayak sesleriyle hızla arkasını dönmüştü. Tabii ki! Sinirlerine hakim olmaya çalışarak derin bir nefes aldı Korhan.

__ Ne işiniz var burada?
Tarık Bey de en az Korhan kadar sinirliydi ve gözlerini Gediz'den ayırmıyordu.

__ Bunu sana soran ben olmalıyım!

__ Artık çocuk değilim baba. Bırak bu işi biz kendi aramızda çözelim.

Gediz karşısında ki görüntü karşısında manalıca gülümsüyordu.

Kor GibiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum