42. Bölüm

17.9K 962 25
                                    

42. Bölüm

  

1 Eylül 2013

 

Selen arabanın kapısını arkasından iterek yavaşça kapatırken yabancı bakışlarını gezdirdi etrafında. Aslında ikinci kez geliyordu bu eve ama geçen sefer ki gelişinde o kadar isteksiz ve öyle bomboş hissetmişti ki kendisini çevresine doğru dürüst bakmamıştı bile. Sadece zoraki bir ilgi gösterebilmişti her şeye. Ama şimdi gördükleri karşısında hayran oluyordu. Yani “evlerine”!

İki katlı, çok modern bir görünüşe sahip, iç açıcı bir evdi bu. Ama Selen’in en çok dikkatini çeken şey evin bahçesi olmuştu. Çok bakımlı, mis gibi çiçek kokusuna sahip yemyeşil bir bahçeydi bu. Üstelik çok da büyük olmalıydı.  

Çünkü bahçeye girdikten sonra eve ulaşmak için Korhan her zaman ki deli sürüşüyle üç dakika daha araba kullanmıştı.

Selen’e kalsa hep orada, bahçe de kalırdı ama sadece saniyeler sonra Korhan’ın kendisine uzatılmış elini fark etmişti.

__ Seçtiğin eşyaların evimizde nasıl durduğunu merak etmiyor musun?
__ Ediyorum.

__ Gel…

Bakışlarında ki o yoğun hislere uyan sıcacık bir çağrıydı bu.

Korhan’ın evlenme teklifini kabul edene kadar acı dışında ki her türlü duyguya belki de en çok sevgiye kapatmıştı kalbini. Belki de hala kapalıydı ama yine de günden güne Korhan’la kendisini aşıyor, küçük de olsa ona bazı karşılıklar verebiliyordu. Yalnız bu sadece Korhan’a özeldi ve o an yaptığı şey, işte buydu!

Selen tereddütlerine bir son vererek yavaşça onun istediği gibi parmaklarını parmaklarının arasından geçirmiş ve gözleri ellerinde küçük bir adım atarak Korhan’ın yanında durmuştu. Aslında hemen eve girmek istiyordu ama Korhan kımıldamıyordu, gözleri kendisindeydi, hissedebiliyordu. İçi burkuluyordu Selen’in…

Hafif bir nefesi içine çekerken gevşekçe de olsa birbirine kenetlenmiş ellerinin her halükarda nasıl bu kadar iyi hissettirebildiğini düşündü bir an ve ardından gözlerini yavaşça tatlı bir sevgiyle bakan mavilere kaldırdı.

__ Girelim mi?

Korhan rüyadan uyanırcasına başını salladıktan sonra uzanıp Selen’i saçlarından öptü önce ve sonra hiçbir şey yapmamış gibi evlerine doğru yürümeye başladı, tabii Selen’i de arkasından hafifçe sürükleyerek…

 

__ İşte burası salonumuz. İki gün evvel ki halinden çok daha güzel değil mi? Gerçekten harika seçimler yapmışsın. Çok huzurlu, ferah ve modern! İçimden bir ses burada çok mutlu olacağımızı söylüyor.

Selen Korhan’ın kendisine göz kırpması üzerine gülümsedi yavaşça.

__ Aaa, bu arada bir sürprizim de var sana. Gel hadi, göstereyim.

Selen onunla beraber arka bahçeye açılan cam kapıya doğru giderken bahçenin ortasında ki küçük inşaatı fark etmişti hemen.

__ Orası ne olacak?

__ Dört duvar arasında kalmak istemediğinde, biraz bahçe keyfi yapayım dediğinde… Ya da biraz yağmur seyretmek istediğinde kaçabileceğin, güzel sevimli bir çardak. Tıpkı evinde ki gibi…

Kor GibiWhere stories live. Discover now