84. Bölüm

12K 730 38
                                    

Canlarımm, keyifli okumalarr :))


84. Bölüm

__ Ben... Artık hiç bir zaman gerçek bir sevgili... Gerçek birer karı koca ya da aile olamayacağımıza inanıyordum. Akımdan geçen buydu...

Korhan ne olursa olsun bu kadar canını acıtan bir yanıt beklemiyordu. Bir an elini elinden çekme dürtüsü onu zorlasa da direnerek bırakmamıştı elini ama kısıkça çıkan sesine de engel olmamıştı.

__ Bu biraz acımasız olmadı mı?

Korhan'ın ruh hali gözlerine öyle bir yansımıştı ki Selen kalbinin burkulduğunu hissetmişti. Amacı onu üzmek ya da intikam almak değildi ki! Yerinde iyice doğrularak yatakta Korhan'a yaklaştı.

Artık Korhan'ın bakışları kendisinde değildi, onun o hali Selen'in nefesini kesiyordu!

Korhan her zaman o kadar olgun, disiplinli ve güçlüydü ki onu öyle küçük bir çocuk gibi küsmüş görmek... Selen dayanamayarak elini Korhan'ın saçlarına doğru götürdü. Nedenini bilmiyordu ama bir an tereddüt etmişti ama sadece küçük bir an...

__ Korhan... Yüzüme bakar mısın?

Korhan'ın ne düşüneceğini bilmeyen bakışları Selen'in sıcacık bakışlarıyla karşılaştığında tekrar bir şaşkınlık yaşadı. Selen her daim şaşırtabiliyordu onu. Evet, kendisine âşıktı bunu çok iyi biliyordu ama aynı zaman da kendisinden her an vazgeçebilecek gibi görünmesi onu inanılmaz huzursuz ediyordu.

__ Bakıyorum...

Selen'in kısa bir süre konuşmaması üzerine fısıldayarak konuşmuştu Korhan. Selen içinse cesaret vaktiydi... Dürüst olmalı ve sorun olarak düşündüğü şeyleri bir bir ona anlatmalıydı. Kırmadan, üzmeden... Selen derin bir nefesi önce içine çekerken oldukça kararlı görünüyordu.

__ Seni seviyorum, seninle olmak istiyorum Korhan ama... Karşında bazen kendimi çocuk gibi hissediyorum. Bağırıyorsun, azarlıyorsun... Suçluyorsun... Zaten yaşadıklarımız çok zor, bir de bu kavgalar çok yoruyor beni.

__ Öylesine kavga çıkardığımı mı düşünüyorsun?
Selen kendi ayaklarıyla mayın tarlasına girmişti bir kere... Yapacak bir şey yoktu, devam edecekti. Korhan'ın saçlarında gezinen elini çekti yavaşça Selen.

__ Hayır... Ancak kızmadan evvel beni dinleyebilirsin. Belki o zaman kavga etmeden anlaşabiliriz. ... Çok mu zor bir şey istiyorum?

Başını sallarken Korhan ciddi bakışlarını karısına çevirmişti.

__ Ben fevri bir insanım Selen... Özellikle çok sevdiğim, değer verdiğim bir insan söz konusuysa. Mesela... Senin etrafında kimler var, gün içinde neler yapıyor ya da yapacaksın huzurlu olmak için, seni koruyabilmek için bilmek zorundayım.

Selen'in dudaklarına şaşkın bir gülümseme yerleşmişti.

__ Benim korunmaya ihtiyacım yok ki...

Yaşadıkları tüm olaylara rağmen bu cevabı verebildiğine göre Selen başka bir dünya da nefes alıyor olmalıydı. O kadar temiz, o kadar başkaydı ki o haliyle koruma içgüdülerini daha da şaha kaldırıyordu.

__ Beni takip ettiğini öğrendiğimde aklıma sadece tek bir saniye de hangi ihtimaller geldi biliyor musun? Birincisi kaza yapabilirdin... İkincisi, gezdiğim o ara sokaklar hiç tekin değildi ve motosikletinden inip beni yürüyerek takip ettiğin sıralar da başına bir şey gelebilirdi ve benim ruhum bile duymazdı. Ya da Gediz'in adamları seni fark edebilirdi.

Kor GibiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin