93. Bölüm

8.7K 559 28
                                    

93. Bölüm

Tik tak, tik tak... Selen'in gözleri saatteydi. Yedikleri yemek oldukça güzel, sohbetse keyifliydi belki ama Selen hiç bir şey anlamamıştı. Her ne kadar dikkat çekmemek için gülmeye ve onlarla konuşmaya çalışsa da ara ara aklı planına kayıyordu. En iyisi bir an önce o sinir bozucu konuşmayı yapmaktı. Daha fazla geciktirmek sadece daha çok gerilmesine neden oluyordu. O yüzden ani bir kararla Çağla'ya baktı.

__ Canım... Yemeğini bitirdiysen sana aldıklarımı göstereyim. Ne dersin?

Çağla her şeyden habersiz gözlerini kocaman açarak başını sallamıştı.

__ Tabii ki çok isterim.

__ Ne aceleniz var kızlar, daha yemek sofrasındaydık.

Tarık beyin onaylamayan yumuşak ses tonu Selen'in bir anlığına sinirlerini bozsa da Çağla araya girerek fark etmeden kendisine oldukça yardımcı olmuştu.

__ Yedik zaten Tarık Amca, zaten çok uzun sürmez.

__ Duy da inanma!

Alper'in gülerek söyledikleri Selen'in içini rahatlatmıştı, Ahh bir de Korhan öyle oturduğu yerden sessiz sakin kendisini izlemeseydi çok daha iyi olacaktı. Ama yapacak bir şey yoktu, huzursuz da olsa o planı bozmayacaktı. O yüzden Korhan'la göz göze gelmemeye çalışarak ayağa kalktı ve arkasına bile bakmadan takip edildiğini bilerek odasına çıktı! Bavullar öylece odanın ortasında duruyordu.

__ Çok alışveriş yapmadığını sanıyordum.

Selen hızlı bir şekilde konuşmaya başlarken dolabına gitmişti hiç zaman kaybetmeden.

__ Aslında yaptım. Onların hepsine bakabilirsin... Çok hoşuna gideceğine eminim ama sana bir konuda güvenmem lazım.

Çağla şaşkınlıkla kaşlarını çatarken gözleri Selen'in elinde ki ince cekete kaymıştı.

__ Neler oluyor?
Selen elinden geldiğince gülümseyerek göz kırptı ona.

__ sürpriz... Yani Korhan'a bir sürpriz hazırladım ve onu alabilmem için mutlaka dışarı çıkmam lazım. Beni idare edebilir misin?

Çağla biraz tereddütlü görünüyordu.

__ Evet de... Sürpriz gerçekten değil mi?
__ Tabii canım, başka ne olabilir ki! Uzun sürmez zaten, eğer gelen olursa benim banyo da filan olduğumu söylersin.

Selen'in oyunculuk kabiliyeti kesinlikle yükselen bir çizgideydi. Son yaşadıklarının getirisiydi bunlar belki de götürüsü... Ama bir şekilde işe yarıyordu işte. Çağla'nın gözlerinde inanmaya başlayan o ifade bunun en büyük göstergesiydi. Selen Çağla'ya uzaktan bir öpücük göndererek odadan sessizce çıktığında yüzünde ki sahte heyecan çoktan silinmişti. Ayakkabılarını eline alıp olabildiğince kedi sessizliğinde indi merdivenlerden... Salondan konuşma sesleri geliyordu. Bu çok iyiydi, hemen görünmeden dış kapıdan çıktı ve arkasından kapıyı yavaşça çekti. Resmen terlemişti... Derin bir nefes aldı, evet artık hızlanabilirdi! Tabii ilk önce ayakkabılarını giymesi gerekiyordu. Selen ayakkabılarını ayağına geçirdikten hemen sınra garaja doğru gitti. Yüzünde bir gülümseme belirmişti. Parlayan koca motosikletini bir eliyle okşadı yavaşça.

__ Sevgili emektar motorum... İkimiz de aksiyona alıştık ha ne dersin?

On beş dakika kadar sonra Gediz bir taraftan bavulunu topluyor diğer yandan telefonla konuşmaya gayret ediyordu.

Kor GibiWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu