73. Bölüm

13.9K 839 40
                                    

73. Bölüm

 

__ Bu burada bitmeyecek! Duydunuz mu beni? Bitmeyecek! Selen!

Özellikle bu ismi kullanmasının tek sebebi Korhan'ı delirtmek ve sinirini bozmaktı. Gerçekten istediğine de ulaşıyordu. Selen deli gibi atan kalbiyle kapıda kalırken Korhan çoktan bahçeden çıkmıştı bile.

__ Derdin ne senin, istediğini almadın mı daha ne istiyorsun?

__ Tüm hayatın boyunca yalaka olmaktan, ikinci adam olmaktan sıkılmadın mı Alper ha... Yazık sana!

Hala inanamıyordu Alper, karşısında yıllardır "arkadaşım" dediği adam duruyordu ama baktığı gözler yabancıydı, kelimeler onun kelimeleri değildi! Beyninde başlayan öfkenin alevi bedeninin her hücresini ele geçirmek üzereydi.

__ Ne diyorsun oğlum sen!

Gediz'in üzerine yürümeye başlarken kolundan sıkıca yakalandığını hissetti.

__ Yapma! Onunda istediği bu zaten, görmüyor musun?

Çağla'nın neredeyse sesi titriyordu, karşısında ki adamın gözlerinden okunan nefret ve karanlık ürkütüyordu onu. O sırada,

__ Çok haklı, dedi Korhan yanlarına gelip tam Gediz'in karşısında dururken.

Siz içeri girin, ben halledeceğim

__ Vay, başrol kahramanımız da geldi sonunda!

Korhan ceketini yere atıp gömleğinin kollarını sıvarken oldukça tehlikeli görünüyordu ancak Gediz'in bakışları hemen arkasına kaymıştı, bahçe kapısına doğru. Orada kimin durduğunu tahmin etmek hiçte zor değildi ve bu Korhan'ı kontrolünü kaybetmesine çok yaklaştırıyordu. O yüzden hiç arkasına bakmadan gözleri Gediz'de yüksek sesle konuştu.

__ Selen! İçeri gir!

__ Girmesin, bu olanlar onu da ilgilendiriyor! Neyse ki bu gün epey güldünüz, ne de olsa yakında hiç gülemeyeceksiniz.

Alper ona saldırmamak için kendini zor tutarken Korhan'ın dudakları alaylı bir gülüş için kıvrıldı Gediz'i sinir ederek.

__ Hadi canım... Sen etkisiz elemansın Gediz ve hep öyleydin!

Gediz ellerini yumruk haline getirmiş sıkıyordu artık.

__ Yaa, demek öyle! O zaman Selen'i merdivenlerden ittiğime pişman olmamalıyım.

Düpedüz bir yalandı bu ama birbirlerini sinirlendirme yarışında kazanmak için her şey mubahtı! Selen o sözlere şaşırırken Korhan aklında canlandırdığı o görüntüler üzerine sonsuza kadar kaybetmişti kontrolünü! Demek zarar vermişti, fiziksel olarak da zarar vermiş dokunmuştu Selen'e!

__ Sen bittin! ... Bittin sen!

__ Korhan, hayır!

Ani bir hareketle saldırmıştı Gediz'e ama Gediz kendisine doğru neredeyse uçarak gelen Korhan'a karşı birkaç adım geriye gitmiş, Alper'in de tetikte olmasının sayesinde savrulan yumruktan kaçmayı başarmıştı. Alper kollarının altından Korhan'ı yakalamıştı yakalamasına ama onun ileriye doğru hareket etmesine engel olamıyordu.

__ Öldüreceğim seni, geberteceğim Allah'ın belası!

__ Yalan söylüyor, Korhan!

Selen olduğu yerde çırpınsa da Korhan'ın o sözleri idrak edecek hali yoktu. Arada Gediz'e doğru tekme savuruyor beraberinde Alper'i de sürüklüyordu.

Kor GibiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin