75. Bölüm

14.6K 784 19
                                    

75. Bölüm

Zor bir akşamdı... Tüm gün gergin olmayan hatta bir hevesle gece olmasını bekleyen Korhanken Selen hem içinde bunun gerginliğini yaşıyor hem de durumu bildiğini fark ettirmemeye çalışıyordu. Tüm bunların üstüne bir de uykulu, uyuşuk ve olabildiğince tepkisiz olması gerekiyordu malum "sözde" ilaç içmişti. Ama en azından Korhan çalışma odasından çıkmadan ortalığı velveleye vermeyi başarmıştı. Artık durumdan hem Alper'in hem de Tarık beyin haberi vardı ve ilk işleri en az zarar görecekleri şekilde bir plan yapmak olmuştu.

__ Ah Korhan! Neden böyle başına buyruk davranıyor bu çocuk?

Kızgın olmasının yanına sıra oğlunu koruma içgüdüsü yorgun kalbini zorluyordu artık. Diğer yandan sırtını masaya dayamış Korhan için yönlendirebileceği en iyi adamların listesini yapıyordu içinden.

__ Çünkü kendi işini kendi halletmeye çalışıyor, Korhan'ı biliyorsun Tarık Amca... Şaşırmamak lazım ama Selen'in onu dinlemesi büyük şans olmuş. Hiç telaşlanma halledeceğiz, ben de gideceğim...

__ Ama adresi bilmiyoruz!

__ Gece gideceği kesin, gerekirse bütün gece evden çıkmasını bekleriz.

Alper elinden geldiğince Tarık Beyi rahatlatmaya çalışsa da kendisi de aynı şekilde endişeliydi ve bu kesinlikle sesine de yansıyordu. Tarık Bey başını sallayarak derin bir nefes aldı.

__ Korhan'dan bahsediyoruz. Yüksek ihtimalle onu takip ettiğimizi anlar ve atlatmadan asla Gediz'le buluşmaya gitmez.

__ O zaman biz de Gediz'i takip ederiz!

Bu gerçekten fena fikir değildi. Gediz'i de bu konuda küçümsememek gerekiyordu ama yine de ona fark ettirmeden takip etme şansları Korhan'a göre daha yüksek olacaktı.

__ Tamam, güzel Gediz'i takip edelim. Şimdiden hemen bir tane gözlemci gönderelim ki sonradan nerede diye aramayalım.

Alper cep telefonunu eline alırken son derece huzursuzdu.

__ O pislik tek başına gitmeyecek, buna eminim. O yüzden onun adamları da etrafta olacaktır. Onlara da dikkat etmek lazım.

Çok haklıydı Alper, belki en iyisi o kavgayı biliyorken engel olmaktı ama... Bu hiç bir şeyi çözmeyecekti. Korhan aklına koymuştu ve onun canını yakmadan en azından karşısına çıkmadan rahat etmeyecekti. O yüzden hali hazırda planlarını biliyorken tüm bu saçmalıklara son verebilecek bir şekilde müdahale etmeleri gerekiyordu.

Tarık beyin her olayda olduğu gibi birden fazla planı vardı ve en kötü ihtimalle Gediz'i yurt dışına yollamayı düşünüyordu. Hayatlarında daha fazla bela istemiyordu artık, bu yüzden elinden geleni yapacaktı. Ancak bu tarz durumlarda her şey planlananın aksine ilerleyebilir ve doğaçlama davranmak zorunda kalabilirlerdi. Tarık Bey belki bu tarz şeylere alışıktı işi gereği ama işin içinde oğlu ve kızı olunca iş değişiyordu.

__ Selen'in de bu gece evde kalacağını hiç sanmıyorum.

Alper kendi kendine sessiz konuşsa da Tarık Bey duyarak hafifçe kaşlarını çatmıştı. Bu çocuklar kesinlikle onun yüreğine indirecekti sonunda!

__ Kesinlikle o evden çıkmayacak. O yapabileceği her şeyi yaptı zaten.

__ Ben de öyle söyledim, dedi Alper gergin bir ifadeyle.

Ama içgüdülerim ona güvenmememiz gerektiğini söylüyor.

__ Öyleyse bizde kendi önlemlerini alırız. Gece Korhan dışında o evden hiç kimse çıkmayacak, o kadar!

Kor GibiWhere stories live. Discover now