36. Bölüm

16.7K 969 59
                                    

36. Bölüm

 

__ O her kimse Korhan’ı tanıyor, bir şekilde onun mutsuz olmasını acı çekmesini istiyor ama önceliği ona bedenen zarar vermek değil… Bu yüzden onu değil seni aradı ve…

__ Ondan uzak durmamı istedi.

Selen sonunda sakinleşmişti biraz ama gülmek istiyordu, hem de kahkahalarla gülmek… Onunla birlikte olamama sebebi bu muydu yani?

Gediz Selen’in duyduklarını içine sindirmesini beklerken Selen şüpheli bakışlarını kaldırmıştı ona.

__ Biz aptal mıydık peki, bu saklanılacak şey mi? Korhan güvenlik konusunda uzman, bunun bir şekilde önlemini alabilirdi! Hem tehdit aldığımı neden sana söyledim?
__ Tesadüftü… Telefon geldiğinde yanındaydım ve sen gerçekten çok korkmuştun.  B-Bense… Aptal gibi sana bunun önemli olmayacağını söyledim. Çünkü bunlar hepimizin başına geliyordu ama biz hiçbir tehlike atlatmamıştık. Ama sonra…

__ Sonra?

__ Onun dediklerini yapmadın ve bundan dediği gibi haberdar oldu. Sana… Eğer dediklerini yapmazsan ona ilk önce küçük bir bıçak izi hediye edeceğini söylemişti. Ve o akşam… Korhan kolunda küçük bir bıçak iziyle geldi. Bunun bir kaza olduğunu sanıyordu ama değildi! İşte o zaman durumun ciddiyetini anlamıştın.

Selen’in beti benzi giderek atıyordu, akmak üzere olan gözyaşını hızla silerken kendisine üzgün bakışlar atan Gediz’e sordu bir kez daha hırsla…

__ Ve biz yine ona hiçbir şey söylemedik mi?

__ Söylersen… Onu öldüreceğini söylemişti ve sen ilk önce bana danışmak istemiştin. O zaman birlikte onun yeniden aramasını bekledik. Ben… Onun sesini tanıyacağımı ve bir şeyler yapabileceğimi düşünmüştüm ama karşında ki adam her kimse cihazlarla sesini tamamen bozuyordu. O yüzden onu tanıyamadım.

Selen dayanamayarak oturduğu sandalyeyi arkasına doğru gıcırtılar çıkararak itmişti.

__ Selen…

__ Sus! Polise gitmedik, Korhan’a ve ya babasına anlatmadık ve ben öylece itaat ettim ona öyle mi? Bu kadar basit mi, delireceğim!

__ Basit ha… Korhan’ın bıçak yarası almasının ne kadar, ne kadar imkânsıza yakın olduğunu biliyor musun sen? Hem de bir milletvekiline bir gün için korumalık yaparken! O kadar dikkatli olduğu bir an da ona bunu yapabildi!

Selen’in başında davullar çalınıyordu sanki, artık gözyaşlarını da tutamıyordu. Tek bildiği… Tüm bunlar saçmalıktı! Buna göz yumamazdı, yummayacaktı! Ama… Tam o sırada aklına gelenlerle hızla ayağa kalktı Selen.

Kor GibiWhere stories live. Discover now