10. Bölüm

23.5K 1K 64
                                    

10. Bölüm 

 

__ Evet, gözlerinizi aralayın biraz. Evet, yapabileceğinizi biliyordum.

Selen gözlerini açmıştı ama feci bir baş ağrısı hissediyordu. O yüzden yüzünü buruşturmuştu yavaşça ve aynı an da tanımadığı bir adam elinde küçük bir ışık tutmuş gözlerine tutmaya çalışıyordu.

__ Hemen küçük bir kontrol yapacağım, ışığa bakabilir misin?

__ B-bana ne oldu?

Ilgaz Bey ışığı kapatırken Selen’in yüzünü ve acı çektiğini belli eden gözlerini inceledi bir an dikkatle.

__ Merdivenlerden düşmüşsünüz ama şimdi iyisiniz.

Selen yatakta biraz doğrulmaya çalışarak başını kaldırdı hafifçe ama başı dönüyordu. Hemen kendini tutan kollarına sarıldı elleriyle. Kendisini garip hissediyordu.

__ Off Tanrım…

__ Hızlı hareket etmeyin. Başınızdan ciddi bir darbe aldınız. Uzanın hadi.

__ Ben… Nasıl düştüğümü hatırlamıyorum. A-aslında…

Ilgaz Bey Selen’in nefesini tuttuğunun ve kollarını daha sıkıca sardığının farkında neler olduğunu anlamaya çalışıyordu. Aslında gözlerinde ki panik ve boş bakışı gördüğünde aklına bir şey gelmişti ama… Yanılmış olmayı umuyordu!

__ Bana isminizi söyleyebilir misiniz?
__ İsmim… Benim ismim…

Bu nasıl olabilirdi? Aklında hiçbir şey yoktu, düşünüyordu. İsmini ya da herhangi bir şeyi hatırlamaya çalışıyordu ama… Koca bir boşluk vardı içinde! Kaç yaşındaydı, hangi yıldalardı, neye benziyordu, kimdi? Bütün bu sorular bir an da başına üşüştüğünde Selen’in çoktan gözleri dolmaya başlamıştı!

__ Bilmiyorum! Ben… Ben dün ne yaptığımı, nerede olduğumu… H-hiçbir şey bilmiyorum!

__ Tamam, lütfen sakin olun, dedi Ilgaz Bey ama o da şaşkındı, yine de profesyonelce ona güven vermeye çalışırken Selen’in yeniden yatağa uzanmasını sağlamıştı.

Dediğim gibi başınıza bir darbe aldınız, şimdilik hafızanız da bir sorun olmuş olabilir ama baygınken emar çekildiniz ve ciddi hiçbir sorununuz yok. Bu geçici bir durum, ben size yardım edeceğim! Beni duyuyorsunuz değil mi?
Gözlerinden birer damla yaş yavaşça yanağına doğru yol alırken sadece yattı Selen, göğsü hızla aldığı nefesten dolayı inip kalkıyordu. Evet, bu geçici olmalıydı. Mutlaka geçecekti ama… Bu nasıl olacaktı, bir an da gittiği gibi her şey bir an da geri gelebilir miydi?

Kor GibiOnde histórias criam vida. Descubra agora