28. Bölüm

18.7K 989 26
                                    

28. Bölüm

 

Telefonunu eline alırken derin bir nefes aldı Korhan, işte yine arıyordu. İnsan bir saat içinde on kez arar mıydı büyük bir inatla? Cevap vermediğine göre konuşmak istemiyordu işte ama biliyordu ki cevap vermeden kurtulamayacaktı ondan.

Hülya’yı tanıyordu, aslında Selen’den çok daha iyi tanıyordu belki de. Çünkü o basit ve anlaşılır bir kadındı. Selen gibi onu sürekli şaşırtıp dengesini bozmuyordu.

O sadece kendisine sağladığı maddi imkânları ve statüyü seviyordu. Açıktı her şey, istenenler ortadaydı. Bu yüzden huzur duyuyordu yanında ama artık… O geceden sonra onunlayken herhangi bir şey hissedebileceğini sanmıyordu. Yine de Korhan pes ederek açmıştı telefonunu.

__ Ne var Hülya?
__ Aşkım sanırım çok yoğunsun, ben de sürekli rahatsız ettim seni ama sesini duymadan yapamadım işte.

Korhan cevap vermeden bilgisayarda göndereceği raporu incelemeye devam ediyordu. Hülya aralarına giren sessizlikten bozulmamıştı hiç. Yine aynı canlı tonla konuşmaya devam etti.

__ Muhtemelen sen daha dergilere bakmamışsındır. Biliyor musun dün verdiğiniz davete upuzun dört sayfa ayırmışlar. Hepinizin fotoğrafları da vardı ama ben senin resminden ayıramadım gözlerini. O kadar yakışıklı çıkmışsın ki…

O sırada kapının tıklanıp yavaşça aralanmasıyla Korhan gözlerini kaldırdı önünde ki ekrandan. Kendisine gülümseyen Alper’i görünce içeri girmesi için işaret etmişti hemen. Bir taraftan da sıkıldığını belli eden bir ses tonuyla soruyordu Hülya’ya.

__ Bunu söylemek için mi aramıştın?

__ Aslında… Karınla seni el ele görünce… Kıskandım.

Mahzun ifadesiyle teselli bekleyen nazlı bir kadındı karşısında ki ama açıkçası Korhan’ın hiç dikkatini çekmiyor, tersine sinirlerini bozuyordu.

__ Hülya, saçmalama istersen!

__ Tamam, canım, biliyorum. Yani karınla aranda uzun zamandır bir şey yok ama ne yapayım senin karın o! Yani senin yanında olmaya, seninle davetlere katılmaya onun hakkı var. Biz seninle operaya bile düne kadar gidemiyorduk.

Alper’in ne olduğunu soran bakışları karşısında başını sallamıştı bıkkın bir şekilde. Doğrusu buna katlanmayacaktı.

__ Senin bunlara alışık olman lazım. Benden önce ki sevgilin de bildiğim kadarıyla on yıllık evliydi. Hala bu duygulara yer veriyor olman şaşırtıcı ve aptalca!

Kor GibiWhere stories live. Discover now