58. Bölüm

18.4K 962 34
                                    

58. Bölüm

 

Akşam saatlerinde Selen ve Korhan çalışma odasına kapanmışlar en az iki saattir kapılarını dahi açmadan soluksuz konuşuyorlardı. Ancak baş başa değillerdi, tele konferans yöntemi sayesinde Tarık Bey ve onun en güvendiği adamı Ekrem Bey de bu konuşmaya dâhildi. En tedbirli davranış birlikte bir görüntü vermeden uzaktan iletişim kurmaktı. Artık kesin bir çözüm bulmaları gerekiyordu, en önemlisi kimseyi tehlikeyi atmamaktı. Bunu sağlamak için her şeyi yapıyorlardı ama bir boşlukları vardı. O da hala aralarında olan bir sırdı ama Ekrem Bey bu sırrı sonlandıracaktı, bunu kimseyle paylaşmamıştı çünkü ne Tarık Bey ne de oğlu buna sıcak bakacaklardı. Onlar tamamen duygusal bakıyorlardı ancak böyle bir olay da duygusal bakmak demek hata demekti.

Ve aralarında objektif bakabilen tek kişi kendisiydi, bu da demek oluyordu ki bu görev kendisine aitti. O yüzden bilerek Selen Hanımın da bu konuşmaya dahil olmasını istemişti.

__ Ve bu gün rapor geldi. Hasan Bey hiçte kendi kafasına hareket ediyor gibi görünmüyor çünkü... Gerçekten bu işin ehli insanlarla irtibatı var. Görüştüğü telefon numaraları ve ortak çalışma arkadaşları... Ya sadece onlardan akıl alıyor ya da onlar da bu işin içinde.

__ Bu durumda boşanma konusunu ortaya atmak hiçbir işimize yaramadı.

__ Kesinlikle, dedi Selen

Ben Gediz'e bunu söyleyeli çok rahat bir hafta oldu ama hala bir gelişme yok.

­­__ Zaten boşanma konusuna tepki verme olasılığı yüz de elliydi. Artık daha kesin adımlarla ilerlememiz gerekiyor.

Selen gerginlikle doğruldu yerinde, artık çok bunalıyordu. Hiç Korhan'a bakmadan gözleri bilgisayar ekranında hızlı hızlı konuşmaya başladı.

__ Peki, eliniz de telefon kayıtları var, bunlar kanıt değil mi? Niçin bu bilgileri polisle paylaşmıyoruz ve saldırmalarını bekliyoruz?

__ İlk önce onları dinleme iznimiz yoktu. Bunu bir şekilde ayarlasak ve şikayetçi olsak bile yapacakları şey belli... Onları sorgulamaya alacaklar ve en iyi ihtimalle tazminat ödeyerek dışarı çıkacaklar hem de hiç içeri girmeden. Bu da onları bize karşı daha çok nefretle doldurmaktan başka bir işe yaramaz.

__ Kahretsin!

Korhan Selen'in sinirlerinin ne kadar yıprandığının farkındaydı. Bir an onu kendisine çekip sarılmayı düşündü ama son zamanlar da ki durumları gözünün önüne geldiğinde... Evet, bu pekiyi bir fikir değildi. Ama gözlerini de alamıyordu Selen'in üzerinden. İçi gidiyordu ona bakarken, ruhu acı çekiyordu!

Sevdiği kadına mutluluk vermek, gözlerine aşkla parıldadığını görmek istiyordu. Ancak önlerinde aşılması gereken ciddi bir sorun vardı ve ona odaklanması gerekiyordu.

__ Bence her şeyden önemlisi, dedi Korhan derin bir nefes alarak.

Bize saldıracakları zamanı belirleyebilecek üstünlüğü elde etmek. Diğer türlü onları şüphelendirmeden sürekli bir koruma sağlamak oldukça zor ve tehlikeli...

__ Aynen öyle... İşte bu yüzden evinizde bir anma günü düzenlemenizi istiyorum. Selen Hanım... Üç gün sonra mesela babanızın işe atılmasının 40. yılı olsun ve onu onurlu, dürüst bir iş adamı olarak anmak yad etmek için insanları evinize davet edin. Hatta davetiye hazırlayın, ben size özellikle birkaç isim vereceğim. Onlara göndermeniz çok önemli.

Korhan ve Tarık Bey bu planın mantığını anlasa da Selen'in aklı karışmıştı.

__ Anlayamıyorum, neden tam da o gün harekete geçeceklerini düşünüyorsunuz? Kim bu adamlar?

Kor GibiWhere stories live. Discover now