88. Bölüm

10.9K 634 30
                                    

88. Bölüm

O kadar yürekten söylemese Korhan'ın içi öyle titremeyecekti belki, aslında her şeyi mahvetmişti. Onun yüzünden birini bıçaklamıştı Selen, daha kötü ne olabilirdi ki! Diğer yandan güçlü, güvenilir olmak... Çok ama çok değerli bir yandan da ürkütücüydü. Eğer bir zaman sonra selenin gözlerindeki o bakış değişirse bunu kaldıramayacağını biliyordu. Selen Korhan'ın düşüncelerinden habersiz hafifçe gülümsedi. Nasılda sıcacık ve tatlı bakıyordu, dokunma ihtiyacıyla yanan elini kaldırarak Korhan'ın yanağını okşamaya başladı. Ama dokunmakta yetmedi! Onunla göz göze kaldıkça içi yanıyor, yerinde duramıyordu. Dayanamayarak Korhan'a yaklaştı, sonra... Kendiliğinden kapandı gözleri. O yumuşacık, sıcacık dudakları içinden geldiği gibi kalbi titreyerek öptü. Korhan dudaklarını aralamak dışında hareket etmemişti. Çok tatlı bir histi onu öyle öpmek! Selen ona doymak istercesine tekrar öptü Korhan'ı ve ardından nefes nefese ayırdı dudaklarını ondan. Ardından araladı gözlerini... Korhan da ona bakıyordu. Mavi bakışları aşk ve ihtiyaçla dudaklarında geziniyordu. Bu sefer hiç bekletmeden Korhan öpmeye başladı Selen'i. Selen Korhan'ı taklit edercesine ona karşılığını vermeyerek o anın tadını çıkardı. Dudaklarının öpüşleri karşısında eridiğini hissederken... Korhan dudaklarını bir santim kadar çekti ondan. İkisinin de gözleri kapalıydı ama... Görmese duymasalar da birbirlerinin akıllarından geçenleri biliyorlardı. Ancak iki saniye ayrı kaldıktan sonra Korhan elleriyle Selen'in yüzünü avuçlarının arasına alırken aynı an da gerçek bir özlem ve tutkuyla öpmeye başladılar birbirlerini! Selen sımsıkı sarılmıştı Korhan'a... Onda çok mutluydu! Ne olursa olsun onun kolları arasında her zaman çok huzurlu ve mutlu olmuştu ama bu defa bir değişiklik vardı. Artık onunlayken aynı zaman da kendisini evinde, yuvasında hissediyordu. Evet, sonunda yalnız değildi ve bir daha hiç yalnız kalmayacaktı.

Tarık Bey aynı dakikalar da arabasında şirkete doğru gidiyordu. Ev de oturmaktan çok sıkılmıştı. Emeklilik kesinlikle ona göre değildi. Tarık Bey arabasıyla son dönemeci de geçerek arabasını durdururken telefonu çalmaya başlamıştı. Arabasını park ederken tek bir tuşla aramayı cevapladı.

__ Metin, ne var ne yok?

__ İlginç bir ziyaret listesi var karşımda Tarık Bey. Hülya Hanım kendisini dün saat 17.10 da ziyaret etmiş.

Tarık Beyin kapıyı açan eli donmuştu. "Hülya" Aklında tek bir "Hülya" vardı.

__ Bu... Hülya dediğin...

__ Evet, efendim, ta kendisi! Gediz Beyin odasında yarım saat kadar kalmış.

Tarık Beyin şakağında ki damar hızla atmaya başlamıştı. Hayatlarında ne sorun varsa altından hep Gediz çıkıyordu ama yok... Bu konuda tek suçlu salak oğluydu, bir elini alnına götürürken bir an gözlerini kapatmıştı.

__ Bu durumdan Korhan'ın haberi var mı?

__ Henüz yok, önce size haber vermek istedim.

Akıllı adamların olması her zaman işe yarardı.

__ Tamam, çok iyi, bu konuda oğlumun bilgisi olmasın ve aynı şekilde hastanede kalmaya devam edin.

Tarık Bey telefonu kırarcasına kapattıktan sonra hızlı adımlarla şirkete girerek onuncu kata çıktı. Aysel Hanım onu görür görmez ayağa kalkmıştı.

__ Günaydın efendim

__ Günaydın kızım, derken hiç düşünmeden aklında evirip çevirdiği planını devreye soktu.

Senden bir şey isteyeceğim. Hemen yarın akşam için iki uçak bileti almanı istiyorum. Roma seferi için...

__ Tabii sizin için mi olacak?
__ Hayır. Korhan ve Selen için...

Kor GibiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz