27. Bölüm

18.7K 1K 24
                                    

27. Bölüm

 

Bu bir yenilgiydi. Ona dokunmamaya yemin ettikten sonra bir kez daha kendisini vurabileceği bir açık kapı bırakmıştı. Bu yüzden pişman olmalıydı ya da öfkeli olmalıydı ama hissettikleri ikisi de değildi. Elini göğsüne dağılmış o ipek gibi kıvırcık saçlara doğru götürüp hafifçe saçlarını okşarken kalbine yayılan o aşk sıcaklığının ruhuna işlemesine izin veriyordu.   

__ Selen… Uyudun mu?
Uyuduğunu varsayarak çok kısık bir sesle söylemişti bunları. Ama bunun karşılığında Selen dudaklarına yayılan ufak gülümsemesiyle yanağını kımıldattı Korhan’ın göğsünde. Şimdi Korhan’ın sıcacık parmakları yüzünde ki saçları geriye doğru itiyordu.

__ Uyumuş olmalıydın. Yorulmadın mı?

Selen daha fazla öyle kalmaya dayanamayarak göğsünde ki başını kaldırdı ve o tatlı, sıcacık bakan mavi gözlere baktı özlemle. Gerçekten öyle bakıyordu! Rüyasında ki gibi, çok özel… Bambaşka…

__ Çok mutluyum. Çok hem de…

Korhan küçük bir gülümseyişle Selen’in gözlerinde ki sevinç parıltılarını izlerken o bal rengi bakışlar yine Korhan’ın sağ göğsünü bulmuştu.

Titrek, hafif bir nefesi zorlanarak içine çekerken parmakları yine o yara izine doğru ilerledi yavaşça. Korhan yine o iç çekilmesini tüm damarlarında baskı halinde hissederken hala Selen’in üzerinde ki gücüne şaşırıyordu. Saatlerce ona dokunmuş, dilediği gibi öpmüştü ama… İçinde ki ateş asla sönmüyordu, sönmeyecekti!

Selen hissettirdiklerinin farkında olmadan tam kurşun izinin üzerini okşuyordu hüzünle karışık bir sevgiyle… Yavaşça başını sallarken…

__ Öyle çok canını yakmışlar ki, dedi boğuk sesiyle nefesini Korhan’ın göğsüne verdiğinden habersiz…

Keşke elimde bir sihirli değnek olsaydı. İyileştirebilseydim hepsini…

Çok duyarlı ve sıcacıktı Selen. Oyun oynamıyordu, eskisi gibi bakışları kilit altında değildi. Baktığın da o bal rengi tatlı gözlerine… Ruhunu görüyormuş gibi hissediyordu. Sanki ilk başta âşık olduğu, üzmemek için kendine söz verdiği o masum kız yine kollarının arasına dönmüştü. Sanki değil gerçekti bu!
Selen o kadar tecrübesizdi ki bedeninin üzerinde ki etkilerini göremiyordu ve bu tatlı bir işkence çekmesine sebep oluyordu.   

Sadece sesinin tonundan, parmaklarının dokunuşundan bile midesinin karıncalandığını hissederken… Selen tamamen içinden gelen bir hareketle araladığı dudaklarını yumuşacık bir öpüş için göğsünde ki yara izine bastırmıştı.

İşte Korhan buna dayanabileceğini sanmıyordu.

Kor GibiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin