53. Bölüm

16.9K 1K 57
                                    

53. Bölüm

 

__ Asıl hedef Selen...

Korhan inanamayarak bakıyordu babasına, hiçbir şeye anlam veremiyordu.

__ Bu da ne demek? Neden Selen'e zarar vermek istesinler? O adamlar kim?!!

__ İlk önce söz ver bana, sözüm bitene kadar dinleyeceksin ve saçma sapan hiçbir şey yapmayacaksın. Bizim bir planımız var ve sorunu çözmek üzereyiz. Bunu berbat etmene izin veremem.

Babasının sakinliği öldürüyordu Korhan'ı ama evet sakinleşmezse babasının kendisinden bir şeyler saklayacağı da gün gibi ortadaydı. O yüzden içi yansa da uslu bir çocuk gibi geçerek koltuğa oturdu.

__ Seni dinliyorum.

__ Selen'in babası uyuşturucu işindeymiş, dedi Tarık Bey oğlunun gözlerinin içine bakarak.

Ve pek çok gencin zehirlenmesine sebep olmuş. Onlardan bir tanesi ise zengin, büyük ihtimalle kirli işlere bulaşmış bir iş adamının yeğeni.

Aile çocuklarının uyuşturucu kullandığını ne yazık ki biraz geç fark etmiş. Fark ettiklerinde hemen hastaneye kaldırmışlar ancak genç çocuk o kadar dayanıklı değilmiş. Bu yüzden hastaneden kaçmış tekrar uyuşturucu kullanmaya başlamış. Tam 2 yıl... 2 yıl boyunca sürekli hastaneye kaldırmışlar ama çocuk her seferinde yeniden ve yeniden kullanmış. Bir gün odasında ölü olarak bulunana kadar...

__ İntihar mı?

__ Öyle de denilebilir. Yüksek doz da uyuşturucu...

__ Ve şimdi bunun intikamını Beril'den mi almak istiyorlar? Tanrım, çok saçma! Bir hata olmalı!

__ Yok! Adamların istediği aynı oğullarının yaşadığı gibi hayatı 2 yıl boyunca Selen'e zehir etmekti. Bunun içinde seni kullandılar, asıl tehlike de olanın sen olduğunu düşündürerek hem korkuttular hem de onu senden uzak tutarak acı çektirdiler. Zaten o gün Selen'in hayatını kurtardığın için sana da düşmanlıkları vardı, böylece bir taşta iki kuş vurmayı planladılar.

__ Bu durumda iki yıl sonra... Yani...

Korhan durdu bir an içine sindirmek istercesine. Amaçları öldürmekti! Aradan bir buçuk yıl geçmişti ve aynı adamlar hala kan hala intikam istiyorlardı. Üstelik Cemal Beyin canını almalarına rağmen! Selen... Selen tehlikedeydi! Bu düşünce öyle bir hızla dolmuştu ki içine hızla ayağa kalktı.

__ Gitmem lazım!

__ Hayır, dur!

__ Baba bana dur deme!

Tarık Bey sonunda oğlunu kolundan yakalamıştı.

__ Korhan, planımız şu an da gayet güzel işliyor. Duyuyor musun? Biz zaten sona yaklaştık, kimseye bir şey olmasına izin vermeyeceğim. Senin şu an her şeyden habersiz davranman çok önemli. Dinliyor musun?

__ Evet derken Korhan kolunu sertçe çekerek kurtarmıştı babasından.

Planınız ne?

__ Suçüstü yapacağız, polislerle anlaşmalı olarak ilerliyorum. Onların boşanmanıza karşı çıkacağını bildiğim için etrafa bu söylentiyi ben yaydım ve sen de boşanmayı kabul etmiş görüneceksin.

__ Böylece onlar da zamanı beklemeyerek saldırıya geçecekler. Öyle mi?

Tarık Bey başını sallarken Korhan düzgün düşünemiyordu. Beyninde bir ateş vardı ve tek düşünebildiği Selen'e zarar gelmemesi için her şeyi yapabileceğiydi. Onun saldırıya uğrama ihtimali bile deli ediyordu onu! O sırada...

Kor GibiWhere stories live. Discover now