Capitulo 1

29.3K 777 1.1K
                                    

Ik keek in de spiegel met een nogal slaperig gezicht. "Nieuwe buurt, nieuwe plek, nieuwe mensen en nieuwe kansen." Fluisterde ik mezelf toe. Ik poetste me tanden en waste me gezicht en ik keek weer in de spiegel.

Ik heb mooie groene ogen en volle wimpers en volle lippen. Ik heb een grote bos krullen maar ik stijl ze altijd. Mijn haarkleur is glanzend goud. En ik heb een lichaam waar je een moord voor zou doen volgens iedereen.

Ik liep de douche uit en koos mijn outfit voor vandaag. Na lang voor me inloopkast te staan vond ik het geschikte outfitje voor me 1e schooldag op mijn nieuwe school. Ik ben afgetrapt van mijn 2 vorige scholen.

Ik trok me high wasted broek aan, me oversized croptopje en me Rolex. Me nagels lakte ik wit. En daaronder trok ik me Valentino's aan. Ik deed alleen wat mascara en bronzer want ik heb helemaal geen make up nodig. Ik vlocht nog me haren in 2 vlechten. Ik spoot black opium op van YSL. Ik maakte nog snel een mirror selfie en liep naar beneden.(maar dan met goud haar )

Ik liep de trap af en ik hoorde dat me moeder thee aan het inschenken was

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik liep de trap af en ik hoorde dat me moeder thee aan het inschenken was. "Salam Safiyae lekker geslapen schatje." "Salam mama. Ja hoor jij" zei ik en ik kuste haar voorhoofd. Ze had me nog niet gezien en draaide zich om. Ze keek me met open mond en grote ogen aan en liet een glas vallen.

"Wat heb jij nou aan." Ik keek haar aan alsof ik haar niet begreep. "Waar is je khimaar." Vroeg ze met opgetrokken wenkbrauwen. "Die heb ik afgedaan." zei ik alsof het de normaalste zaak van wereld was. Ze sloeg haar hand voor haar mond en zei "en dan ga je niet in plaats van geen khimaar naar een hoofddoek of lange kleren nee je gaat gelijk naar navel truitjes en skinny jeans." Zei ze terwijl ze in haar handen klapte.

"Mama doe is ff normaal niemand kent me hier en niemand weet dat ik eerst khimaar droeg en ik kan 'm altijd weer aandoen." "Schat ik wist wel dat het gebeurden rondom je tweeling zusje Safae je pijn heeft gedaan en je heeft veranderd maar zo erg." Ik zei beslist "het heeft me geen pijn gedaan!" "Je bent 18 en mensen worden slimmer maar nee mijn dochter word dommer." Ik zweeg want ik wist dat moeders altijd gelijk hebben.

Me vader is al naar werk hij gaat altijd heel vroeg weg. Ik ontbeet op mijn gemakje. Na een halfuur gaf me moeder me een billen koek "yallah benti straks kom je nog te laat op je eerste schooldag." Ik moest lachen en stond op. Ik gooide nog wat luchtkusjes naar me moeder en liep de deur uit.

Ik pakte me iphone 8+ en deed me oortjes in. Ik zette ride or die aan van josylvio en ik sprong op mijn vespa. Ik reed met volle snelheid door de straten en voor ik het wist was ik al op school.

Ik stapte van af van me vespa en iedereen op het schoolplein stopte met wat ie deed en keek me met open mond aan. Alle ogen waren op mij gericht. Ik liep door naar hun blikken bleven maar op mij gericht. Sommige floten naar me. Ik floot terug naar ze en zei "Watt pffieww pffiew denken jullie ik ben je daggoe!? KLOTE ZEMMELS" schreeuwde ik ze nog toe. Ze draaiden zich gelijk om. Mongolen.

Ik zag 2 meiden die me riepen en ik liep naar ze toe. "Hey ben je nieuw hier?" Vroeg 1. Ik knikte en ze stelde zich voor "ik heet Ahlam en dat meisje heeft Sanae." Ik heet Safiyae" zei ik. Ze hadden beiden heel veel make up aan en ook een croptop met gescheurde broek.  Ze waren echt mooie meiden mash Allah. We ontdekten dat we in dezelfde klas zaten maar iets in mij zei snakes. Ik vertrouw ze niet en ik ga me niet aan ze hechten want van hechtingen krijg je littekens.

"Waarom zit je hier eigenlijk op school." Vroeg Sanae. "Ik ben van me andere school afgetrapt." Ze moesten lachen en de bel ging. 1e les is wiskunde. "Wollah schat deze man is kaulo saai." Zei Ahlam. Ik moest lachen en Sanae knikte als bevestiging. We liepen het lokaal binnen, ik zat alleen omdat Ahlam al naast Sanae zat.

"Goeiemorgen leerlingen laten we het kort houden en gelijk beginnen ik heet meneer Paal en jullie mogen je allemaal voorstellen." Iedereen stelde zich voor en de les begon.

Een jongen liep plots e klas binnen. "Te laat." Zei meneer Paal. Hij zei "kowed ik kon het lokaal niet vinden kaulo boizan." De klas moest lachen en de docent zei "stel je maar voor aan de klas dan." "FAKKAAA DRERRIE ik heet Safouane." Zei hij. "FAKKAAA" schreeuwde ik terug hijmoest lachen en nam plek op de stoel naast mij.

Ik keek via mijn ooghoeken naar hem en omygashhhh hij had blauwe ogen maar ze stonden heel kil en emotieloos. Het feit dat ze ogen zo emotieloos stonden trok me op de een of andere manier direct aan. Hij had van die kleine krulletjes. Getinte huidskleur. En zijn kaaklijn was zoo scherp. En je zag zijn duidelijk dat hij enorm erg gespierd was. \door zijn gucci polo. Verder was hij ook nog eens echt lang.

En bij zijn linker wenkbrauw had bij een litteken. Maar hij lijkt op een fuckboy met kanker veel geld. "Kan je het zien." Zei hij. "ehh J j ja" zei ik stotterend terwijl ik langzaam rood aan liep.

Hij moest lachen en grijnsde een beetje. Zijn tanden zo wit en recht met een gouden tand. Ik smolt gewoon. En dan die keultjes. Ik kreeg het warm. Wat doet hij toch met me in een paar seconden tijd. Ik draaide me hoofd onopvallend weg.

De les ging door en was zo saai. Ik pakte me telefoon en scrolde wat door me insta terwijl ik oortjes inhad. Ik werd gestoord door iemand die ruw me oortjes uit me oren trok. Ik voelde alweer de woede opkomen. Wie durft?!?!.....

Heyy loviess❤

Deel 1 staat er op! Laat me vooral weten wat je ervan vind. Benieuwd naar deel 2 stem dan alleen zo plaats ik deel 2❤

Zouden jullie me aub willen promoten aangezien dit deel 1 is?

Ik zou het heel erg waarderen xxx

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now