Capitulo 4

12.6K 542 489
                                    

Wat vooraf begon:
Ik negeerde haar vraag. Ik ben bang weer te huilen. Ik ben bang tranen te laten vallen. Ik ben hard nu. Ik ben een hele andere safiyae. Een nieuwe en veel hardere safiyae ik huil niet en ik ben voor niemand bang.....

_______________________________________


Perspectief Safiyae

"Zullen we Netflix kijken pll laatste seizoen?" Vroeg ik. Ze knikte en gaf me een blik zovan mijn vraag ontwijken he yekk!? "Je kan me vertrouwen Safiyae ik hou van je en ik sta achter welke keuze dan ook van jou" Ik glimlachte dankbaar en gaf haar een kus. "Weet ik en dat geldt ook voor jouw!"

Ik pakte een paar milka repen, een paar red bulls, M&M's, popcorn, en 2 zakken snoep. "Wollah Safiyae hoe kun je zoveel eten maar toch een mooie body hebben." Vroeg ze me ik antwoordde met "ik ben lit planga van cartier" "da's nog nikss" zei ze. "Brakka van Balmain" zei ik we moesten lachen en ik zei " en jou body dan die is ook goddammn sexy hoor." Ze keek me hc aan en zei "i know i know bitchh." "Hoge dunk weer op bezoek?" Vroeg ik. Ze moest lachen en zei "altijd tochh"

Souraya draagt hoofdoek maar ze heeft stijl haar licht grijze ogen en een goud hart. Ze heeft 2 broers. 1 heet Sofian en de andere heet Adam.

We keken een paar afleveringen en we aten ons vol na een tijdje zei Souraya "tis al bijna avond ik ga naar huis." Ik keek haar met een pruillipje aan en ze deed me na "tfoeee bitch." Zei ik.

Ze moest lachen en zei "me ma heeft me nodig met al die verhuisdozen en als er iets is we kunnen communiceren vanaf t raam." Zei ze sarcastisch ik moest lachen en we namen afscheid. Wat moet ik nou weer alleen doen. Het is pas 7 uur.

Ik zette patsergedrag aan op mijn boxen en nam een warme bad van 1 uur ofzo. Maar ik heb m 2x gevuld, ja wat anders is het een koude bad. Ik stapte uit de douche met een handdoek om me heen en smeerde me gehele lichaam in met body crème. Ik deed arganolie in me haar die weer was gaan krullen en liet het natuurlijk opdrogen.

Ik smeerde wat vaseline op me lippen en ik trok een ck setje aan. Daarover deed ik gewoon me psg trainingspak. Ondertussen was me haar al gedroogd dus ik stijlde het. Wollah krullen stijlen duurt 2 uur. Ik zette me gouden gestijlde haren in een hoge strakke staart en spoot nog wat parfum op, olympia.

Ik liep naar beneden en het was al half 10 nahh wat snel. Ik bestelde gewoon makkelijk pizza en zat op me telefoon, na een kwartier ging de bel en ik maakte open. De bezorger was een Marokkaan en keek me aan met open mond "nieuwe bewoner nou hier kom ik vaker zina." Hij was wel mooi maar had het gedrag van zo een Marokkaanse illie dus ik scotte hem.

Ik pakte de pizza en gooide letterlijk het geld naar hem en ik sloeg de deur dicht. Ik genoot van mijn pizza en toen de klok bijna 11 uur sloeg besloot ik om naar de club te gaan. Ik ben niet meer die oude Safiyae nee ik ben fresh. Fuck alles.

En dat terwijl ik een paar dagen geleden nog khimaar droeg... ik heb me wereld letterlijk verloren en die krijg Ik nooit meer terug dus wat verwacht je dat ik stralend door het leven ga? Ik liep naar boven en ik stak een sigaret aan kijkend naar me kledingkast. Ik inhaleerde 'm diep in. Ik wil iets sexy's en gewaagd!!

ik koos een blauw satijnen doorschijnend topje en een strakke rok die mn kont mooi uit liet komen. mn haren deed ik los en ik trok mn Zanotti hoge hakken aan.

 mn haren deed ik los en ik trok mn Zanotti hoge hakken aan

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zal ik alleen gaan of iemand mee vragen. Ik koos ervoor om Ahlam en Sanae te bellen en ze stemde vrijwel meteen in. Ik ga ze ophalen. Souraya bel ik sws niet de kans dat zij ja zegt is 0000.000001%

Twijfelend keek ik naar mijn Audi, Mercedes of Range Rover. Ik koos gewoon die Mercedes. Me pa zijn bedrijf loopt kei goed dus vandaar dit alles. Zijn bedrijf is gevestigd over de hele wereld ofzo. Hij heet Mohammed en me moeder heet Salwa.

Ik deed 3robi aan en reed naar het gestuurde adres. Toen ik aangekomen was zag ik dat ze al voor de deur stonden. "Wejoww gekke auto man." Zei Sanae. Ik knipoogde en ahlam kwam naast me zitten. "Kom we gaan naar die shisha lounge in Rotterdam." Zei Sanae. "Ook goed" zei ik. We begonnen de hele weg liedjes te zingen en binnen no time kwamen we aan.

Ik zei dat ze alvast mogen gaan en dat ik kwam. "We houden wel een plek voor je bezet." Ik knikte en ze stapten uit. Ik wou nog me lippen rood stiften en wat parfum opdoen.

Ik stapte nu zelf ook uit en ik streek me rokje recht. Ik liep naar binnen en een geur van alcohol drong mijn neus binnen. Schreeuwende mensen om boven het oorverdovende geluid van de muziek te komen. Ik was al bijna half dood.

Ik stond nog steeds net buiten de ingang. In liep naar binnen en gelijk waren alle ogen op mij gericht. "Ewaa zina kom hier zitten." "Ohaa check die ass." "Wejoww sws cup F." "Sexyyyy boddyyy." En van al die dingen werd er naar me geroepen vanuit alle kanten.

Van al die meisjes die hier zitten krijg alleen ik aandacht. Ik zag Ahlam en Sanae me wenken en ik zei dat ik er zo aan kom. Ze knikten. Ik liep naar de bar en bestelde een shisha pen. "Welke smaak." "Doe maar appel." Hij knikte en kwam terug.

Perspectief Safouane

Er werd aangebeld en ik maakte open. "Ewaa broer kom we gaan" "hahaha is goed." Ik trok mijn canada goose jas aan en stapte in mijn Range Rover met Yassin naast me. "Rotterdam ouleh?" Vroeg Yassin. "Saff Rotterdam." Ik reed naar de lounge en parkeerde in de VIP parking. We stapten uit en we liepen naar binnen.

Ik zag dat er bij de bar een meisje zat te zoenen met een jongen. Dat meisje had kaulo grote borsten en kapot grote kont en nog goud haar. Ze leek op iemand. O God het was Safiyae. Zeg me dat ik me dit verbeeld. Verdomme waarom doet ze me dit aan. Ik voelde mezelf boos worden. Ben ik nou jaloers tf ik ken dr niet eens. en ik heb geen eens feelings.

Heyy toetie froettiess❤

Speciaal voor _Chocolateh_ deel 4❤

Trouwens deel 3 staat erop en ik heb begrepen dat jullie geen melding krijgen dus misschien weten jullie dit ook niet😑

Als het goed is hebben jullie deel 4 ook niet binnen....

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now