Capitulo 45

7.5K 773 567
                                    

Wat vooraf begon:
Weet je waarom hij niet mag weten dat hij vergiftigd is, omdat ik weet dat wanneer hij weet dat hij vergiftigd is hij diegene zal zoeken en levend verbranden. Heeft ie wel vaker gedaan. Maar als hij niet weet dat iemand hem het leven zuur gaat maken zal hij niks doen.

Safouane Safouane Safouane dit is pas het begin.......

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Wees geen misgunner en druk op dat sterretje. Je maakt me er blij mee😙💋

Waarom heb ik het gevoel dat die dokter loog met dat er niks was? Ik schudde mijn hoofd het kan niet zijn dat hij loog dokters liegen niet toch?

Okey niet slecht denken ze zeiden dat alles goed was dan is dat het ook....

Ik merkte iets glinsterends op mijn nachtkastje en liep erop af. O m g mijn ring is terug. Gelukkig dat hij 'm terug heeft gegeven want anders zou ik hem zelf terughalen. Ik drukte hem op mijn borst en deed 'm om mijn ringvinger. Nooit dat ik die nog afdoe het betekent veels te veel voor mij.

Ik kleedde me om in een trainingspak en maakte een knotje. Ik pakte caramel popcorn en milka en nam plaats op mijn bed. Ik pakte mijn macbook en starte netflix om een paar afleveringen van new girl verder te kijken.

De tijd verstreek en het was al avond. Mijn gedachtes dwaalde af jaar die 'onbekend.' Ik vraag me af wat ik zo weer voor die flikker moet doen. Ik zuchte en pakte mijn telefoon erbij. Alleen maar berichtjes van vriendinnen en Safouane.

Als ik Safouane zijn naam alleen al lees dan voel ik die verliefdheid gewoon al. Hij heeft echt geluk met mij;) maar eerlijk is eerlijk ik ook met hem hij doet alles voor mij. Hij behandelt me als een prinses en zo iemand ga ik nooit kunnen vinden. Hij heeft alles voor me over.

Ik werd uit mijn gedachtes gehaald door een berichtje van onbekend. Ik las het berichtje en schrok. Nee nee nee neeee dit kan niet.

Onbekend: ik wil dat je over 10 min om de hoek bent en zoent met die jongen die daar op je staat te wachten

Ik: weshh ben je lijp wella! Dat ga ik niet doen kom me me maar halen doe me maar pijn maar dat gaat veels te ver kaulo conjo

Onbekend: nee nee nee popje zo makkelijk gaat dat niet als jij nee zegt kom ik jou niet halen om jou pijn te doen. Ik ga je liefjes pijn doen en geen zorgen ik wist al dat je nee zou zeggen dus hierbij een foto📸 als bewijs.

Mijn adem stokte in mijn keel. Ik had zo een slecht gevoel over die foto. Met trillende vingers opende ik de foto. Oh my lord?!

Mijn vader helemaal mishandeld? Als ik diegene pak. Ik heb geen keus ik moet de opdracht doen. Het gaat hier wel om mijn vader. Mijn enige gezinslid. Nog wel mijn vader. Mijn vader die me opgevoed heeft en mishandeld word?!?! Het voelde alsof mijn longen uitgedroogd waren. Snel klikte ik de foto weg. Papa ik zal er alles aan doen om je terug te krijgen💔

Met lood in mijn schoenen trok ik mijn jas aan. Mijn vader ze doen hem pijn. Ik kan het niet geloven. Het is mij schuld alles is mijn schuld. Ik word nooit gelukkig. Het is me niet gegund.....

Ik opende de deur en liep naar buiten. Het was al donker en de lantaarnpalen schenen. Ik liep de straat uit en zag om de hoek een jongeman van ongeveer mijn leeftijd naast zijn auto staan. Hij keek op en kwam mijn kant op lopen elke stap die hij zette naar voor zette ik naar achter tot aan het muurtje.

Hij zette zijn handen boven mijn gezicht plat op het stenen muurtje. Ik voelde de tranen al branden en liet ze hun vrije gang gaan.

Ik kan en wil dit niet.

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now