Capitulo 41

8.7K 473 573
                                    

Wat vooraf begon:
En lachend hing ik op. Ik raapte mijn spullen bijelkaar en vertrok naar huis. Daar aangekomen nam ik een douche aangezien ik veel heb gezweet. Ik kleedde me om in een trainingsbroek zonder de bovenkant en ging liggen in bed. Ik scrolde wat door mijn social media en legde mijn telefoon weg. Fucking school begint bijna weer. Ik zuchte diep en knipte het lichtje uit. Ik ging liggen in bed en viel na een tijdje in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Ik stap uit mijn bed en maak die op. Het is weekend en in het weekend begint mijn vader pas s'middags dus hij slaapt nog denk ik. Mijn vader slaapt niet meer in zijn oude kamer sinds mijn moeder overleden is. Mijn moeders vertrouwde geur hangt er nog en al haar kleding etc. Het haalt teveel herinneringen op. Ik ben er ook niet meer naar binnen geweest sinds haar overlijden. Alles staat nog precies op zijn oude plek.

Ik stap de douche in en neem een korte douche. Ik kijk naar mijn been waar een wond zit van het mes van gisteren. Gelukkig heb ik iets tegen littekens en het helpt echt. Ik droogde me af en smeerde littekencrème over mijn wond. Binnenkort zal die weg zijn. Ik kleedde me om in een zwart-wit gestreept shirtje en een high waisted jeans. Het shirtje stopte ik in mijn broek en ik liet het over mijn schouder vallen.

Ik föhnde mijn haren en deed er wat argan olie in

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik föhnde mijn haren en deed er wat argan olie in. Ik deed wat bronzer en highlighter en een lip kleurtje. Ik deed een Rolex horloge om en als laatst trok ik mijn nude kleurige adidas schoenen aan. Ik liep de trap af naar beneden en zag dat mijn vader een ontbijtje aan het klaar maken was. Ik groette hem en gaf m een kus op zijn hoofd. "Heb je lekker geslapen benti?" Vroeg hij. Wat je lekker geslapen kunt noemen.

Ik knikte maar wat "Jij?" "Hmdl" ik dekte de tafel en we ontbeten wat. "Heb je plannen vandaag?" Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. "Saff als je iets gaat doen geef je het door hè" "tuurlijk" hij wou opstaan maar ik hield m tegen "Ik ruim wel op" "le le ma3lish irogun" (nee nee geeft niks maakt niet uit) ik schudde mijn hoofd en zei "Je hebt het al gemaakt" hij lachte en zei "saff prinsesje dan ga ik er maar weer eens vandoor" ik zei hem gedag en ruimde de tafel nog snel af.

Ik pakte mijn telefoon erbij en appte in de groepschat met Souraya en Alae.

Groepsgesprek Whatsapp

Ik: heyy stinkdiertjes inouuuu
Souraya myall❤💯: Ieww daar hebben we haar weer
Alae lekkertje vdb💕: ewa lelijkerds
Ik: hou je bek Souraya stiekem dans je nu omdat ik je app
Souraya myall❤💯: stiekem wel. dans je mee gekke reggada?
Alae lekkertje vdb💕: vraag je nou of ze mee wil dansen? Wejoww we krijgen dan wahed aardbeving
Souraya myall❤💯: HAHAHAHAA
Ik: fuck jullie🖕🏻🖕🏻
Alae lekkertje vdb💕: HAHAHA saff is goed ik loevv you
Ik: beter! btw ik wou vragen of jullie langs me komen?
Souraya myall❤💯: is goed ik ben er over een paar seconden
Alae lekkertje vdb💕:  is goed maar ik ben er pas over halfuurtje you know
Ik:  bye bitches
Souraya myall❤💯:  doei diktiet
Alae lekkertje vdb💕:  HAHAHAHA DIKTIET
Ik: ska jullie hebben ook dikke tieten
Souraya myall❤💯: ssttt😏❤

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now