Capitulo 91

6.8K 483 162
                                    

Wat vooraf begon:
Ja lieve kijkers, het is officieel. Zojuist heeft Safouane E. Jamal B. verslagen. Wereldkampioen boksen is van zijn troon afgeslagen wat betekent dat Safouane E. wereldkampioen boksen is!!! Hij is net in de game, maar is nu beter dan de rest hoe is het mogelijk kijkers!? Dit is het begin van een mooie carrière die zo te zien niet zal eindigen. Vanaf nu zal er alleen maar gepraat worden over een iemand en dat is Safouane. Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld zal deze sterke man respecteerd worden.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Druk op dat sterretje sunshine💕

Geshockeerd blijf ik luisteren. Maar dit kan toch niet waar zijn? Is Safouane nu beroemd? Waarom weet ik van niks? Hij is wereldkampioen!?

"Shitttt, zou dat vandaag uitgezonden worden!?" Haalt Safouane me uit mijn gedachtes. "Ja, en wanneer was je het van plan te vertellen!" Zeg ik vrijwel gelijk boos.

"Rustig aan je kent het gehele verhaal niet eens" zegt hij. "Rustig je bent wereldkampioen en ik, je vrouw weet van niks?" "Luister nu" gromt hij boos. "Luister nu? Weshh ik ben je fking hondje niet" spuw ik terug.

Hij pakt mijn handen vast "laat het me je uitleggen, okey" zegt hij kil. "Okey doe maar, ga gerust je gang" zeg ik sarcastiach waarna ik me omdraai om weg te lopen. Hij draait me naar zich om en komt gevaarlijk dichtbij met zijn gezicht.

Onze lippen zijn niet eens 1cm van elkaar verwijderd maar 1mm. Gehypnotisseerd blijf ik hem aanstaren in zijn prachtige blauwe ogen. Hij beweegt zijn lippen en zegt fluisterend "laat me ff uitpraten" en na elke woord dat hij zegt raken zijn lippen kort de mijnes aan.

Kippenvel verspreid zich over mijn lichaam en ik heb geen eens de kracht om boos te zijn. Ik zie hem grijnzen wat me uit mijn trans haalt. "Ben je nog boos?" Grijnst hij. Ik kan het niet laten om te lachen "ja, dus leg maar uit"

Hij zucht ff diep "weet je nog toen we trouwde, jij wou niet leven op zwart geld. En ik, ik deed er alles aan om dan ook niet te leven op zwart geld. Je weet hoe ik ben Safiyae, als jij iets wil dan zorg ik daar voor. Ik was steeds vaker in de boksschool en Samir vertelde andere grote boksers over mij. Die bekende boksers wouden het proberen, een gevecht met mij maar dan zonder dat de buitenwereld het wist zodat het niet gefilmd kon worden. Ze wouden me niet 'voorschut zetten' want ze dachten: wij moesten hier jarenlang voor trainen" hij stopt even met praten en grijnst breed.

"Ik heb geen eens getraind voor de wedstrijden met hun, en bang was ik al helemaal niet, ik heb altijd al het lichaam ervoor gehad, agressie is alleen maar erger geworden door de jaren heen, puur om mijn verleden wat me helemaal heeft veranderd." dat laatste zegt hij zacht en hij slaat zijn ogen neer.

Soms vergeet ik echt dat hij een erger verleden dan ik heb gehad. Puur omdat hij nooit iets laten merken of zijn gevoelens laat zien of erover praat. Ik pak zijn hand vast en glimlach kort.

"Elke dag bijna had ik een wedstrijd en letterlijk allemaal heb ik ze verslagen, meestal knock out. Ik kwam in aanraking met hogere boksers en meer bekende boksbedrijven/scholen tot aan mijn wedstrijd met Jamal B. Ik versloeg ook hem op mijn gemak, dit heeft me bakken met geld opgeleverd meer zelfs dan de onderwereld. En me status die is alleen maar hoger geworden. De rede dat ik je niks vertelde was omdat ik je wilde verrassen, ik wou je blij maken met het feit dat we niet op zwart geld meer leven. Ik ben een legende, natuurlijk zit ik nog in de onderwereld maar ik weet dat zonder mij ze het niet zullen redden en de zaken verkeerd zullen lopen. Ik ben er gewoon voor ze, maar gebruik het geld niet meer" zegt hij.

Sprakeloos staar ik hem aan. Dit is te lief voor woorden. Ik knijp zachtjes in zijn hand en sla mijn armen om hem heen. "Mijn man is gewoon beroemd" grinnik ik. Hij slaat zijn armen ook om mij heen, "jij anders ook he jij bent mijn vrouwtje" grijnst hij.

Safiyae & Safouaneजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें