Capitulo 37

9.7K 516 279
                                    

Wat vooraf begon:
Mensen daar krijg je spontaan een glimlach van toch. Ik lach en ga naast haar liggen in bed. Hoe moe ze ook is ze roept me terug. Ze tilt haar hoofd op en plaats die op mijn borstkas. Dat word dan maar morgen douchen want als ik op ga staan word ze mischien wel wakker. "Ik hou van je Safouane." Zegt ze zacht waarna ze in slaap valt. "Ik ook van jou" fluister ik terug en niet veel later val ik zelf ook in slaap.

_______________________________________

Perspectief Safiyae

Ik open mijn ogen en strek me uit. Voorzichtig sta ik op zonder Safouane wakker te maken. Ik loop de douche in een neem een lange warme douche. De vrouw die bij Safouane in dienst is heeft al een ontbijtje voor ons gemaakt dus hoef ik niet meer te doen. Ik stap onder de douche vandaan en trek mijn onderbroek en bh aan. Ik trek er een badjas over aan en loop naar mijn koffer ik zie een geschikt outfitje en trek die aan.

Het is een comfortabele bordaux rode off shoulder croptop. Mijn kleurtje komt er goed in uit en de rode kleur staat bij mijn gouden krullen. Ik trek er een bijbehorende high waisted broek aan met mijn Gucci riem. Ik trek mijn witte Vans aan en knoop ze dicht. Ik doe een bordaux rode lippenstift op die perfect bij het plaatje past. Een beetje mascara en klaar.

Ik draai me om en zie dat Safouane net zijn ogen opent

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik draai me om en zie dat Safouane net zijn ogen opent. "Goeiemorgen lekkerding." Zegt hij met zijn morning voice. "Goeiemorgen lekkere lelijkerd" zeg ik op een kindertoon en ik steek mijn tong uit. Hij lacht en staat op. "Ikke lelijkerd?" Vraagt hij wijzend naar zichzelf. Ik lach en zeg "weshh ben je doof ik zei toch lekkere lelijkerd" zeg ik met nadruk op lekkere.

Hij grijnst en pakt me hand vast en doet die boven mijn hoofd en draait een rondje met me "as always my princess." Ik bloos en zeg "beautiful prince" hij drukt zijn lippen op de mijnes en ik voel tintelingen over mijn hele lichaam zijn blote bovenlichaam drukt tegen mijn lichaam en geeft het me warm. Hij laat los en zegt "Ik ga douchen beauty." Ik knik en loop naar beneden om alvast te ontbijten. Ik voel gewoon nog steeds die kriebels in mijn buik.

Ik schuif aan tafel en begin aan te eten. Laatste tijd mis ik mijn vader steeds meer en meer. En het voelt alsof ik hem al zo lang niet meer heb gezien terwijl hij me niet eens 2 weken geleden het huis uit heeft gezet. Besef dan ik kan dus echt niet zonder hem. Souraya heeft me af en toe geappt en ze zei dat hij vermagerd is en depressief. Ik wil hem dat niet aandoen en ik kan hem niet zo zien ondanks wat hij heeft gedaan. Maar hij heeft wel echt spijt. Hij heeft vaak geprobeerd om in contact met me te komen.

"Leef je nog?" Vraagt Safouane sarcastisch. Ik knik een beetje afwezig ik hoorde hem niet eens zo diep was ik in gedachten. Hij tilt me op en zet me op zijn schoot. "Ik riep je weer maar je hoorde me weer niet zeg me wat er is?" Zegt hij bezorgd. "Ik weet niet moet ik papa nou vergeven of niet." "Ja schat vergeef hem straks is het te laat en zul je spijt krijgen. Op een dag zal hij er niet meer zijn zoiets zou je je hele leven achtervolgen."

Verbaast en met open mond kijk ik hem aan. "Wow" krijg ik enkel uit mijn mond. "Ik wist niet dat je zo goed advies kon geven." Hij haalt zijn schouders op en zegt lachend "dan weet je voor de volgende keer dat je gewoon naar mij toe moet komen want je valt me nooit lastig wat het ook is ik ben er en ik zal er altijd zijn." Ik glimlach dankbaar en ik krijg zelfs tranende ogen.

Ik ben zo blij met hem hij is gewoon perfect zo iemand is niet zeldzaam maar uniek hoeveel je ook zoekt je zult m nooit vinden wat er is maar 1. "Safouane ik hou zoveel van je ik wil je nooit kwijt raken." "Dat weet ik en ik hou ook van jou en dat zal je nooit." Ik knuffel hem stevig en druk een kusje op zijn kaak.

Perspectief Safouane

Ze knuffelt me stevig en drukt een kusje op mijn kaak. Ik kijk naar de tafel waar haar ontbijt nog ligt. Ze heeft nog helemaal niks gegeten. Ze wil opstaan van mijn schoot maar ik trek haar terug "zit je niet lekker?" Vraag ik grijnzend. Ze bloost en zegt "Safouane doe normaal." "Ik doe normaal hoor." Ze lacht en ik sla mijn armen om haar heen. I love her so much.

"Dikbil" "ja reus" "hoeveel kinderen wil je eigenlijk." Ik zie haar beschaamd wegkijken. Ik zet mijn hand onder haar kin en draai haar hoofd terug. "Waarom schaam je je voor die vraag?" Ze haalt haar schouders op. Ik moet lachen en zeg "wen er maar aan want als we getrouwd zijn zullen we nog veel worstelen in bed." Ze kijkt me raar aan "kifesh worstelen?" "Moet ik je uitleggen hoe tot in de details?" Vraag ik lachend. Ze kijkt me niet begrijpend aan.

"Safouaneeeeee hshemmm ska ska shek beter." Zegt ze beschaamd met een rood hoofd. Ik moet nog harder lachen ze wil opstaan maar ik trek haar weer terug. "Terug op mijn vraag hoeveel kinderen wil je later?" Ik zie haar nadenken "eerlijk gezegd wil ik er veel want ik hou van een groot, knus en liefdevol gezin. En ik wil een even aantal kinderen dus 2 4 of 6 etc. Niet 5 of 3." Dat is nou precies wat ik wil een groot gezin en een even aantal."

Ze lacht en wilt opstaan maar weer trek ik haar terug. "Safouaneee wat nu weer?" Zegt ze een tikkeltje geïrriteerd. Ik zeg "niet zo boos lieverd eerst je ontbijt." "Nee ik heb geen zin." Ik til haar op en leg haar neer ik pak het ontbijtje en ga weer terug zitten en klop op mijn schoot. Ze neemt plek ik pak een lepel en schep wat yoghurt met muesli en aardbeien op "open je mond." Ze lacht en zegt "Ik kan wel zelf eten." "Weet ik maar ik geef je graag eten" ze glimlacht en opent haar mond. Na het eten staan we op.

Perspectief Safiyae

We staan op en hij kijkt op zijn Rolex. "We moeten over zo vertrekken." Zegt hij. Ik knik en zeg "ik ben blij dat het nog even kerstvakantie is" "ja wollah wel." Hij pakt mijn hand vast en loopt de trap op. "Pak jij alleen je handtasje de rest draag ik." Ik knik en pak mijn zwarte velvet Valentino tas. Hij pakt de koffers en loopt naar de auto. Hij stopt alles erin en doet de auto weer dicht. "Ben je blij dat we terug gaan?" Vraagt hij terwijl hij een kusje op mijn hand drukt.

"Ene kant wel want ik mis iedereen maar ook weer niet want ik wil niet naar nederland tis daar koud en regenachtig." Hij knikt "ewaja heet niet voor niks kikkerlandje, trouwens wil je nog iets doen dikbil?" Ik denk na ik heb alles al een beetje gezien. "Nee niet echt." "Saff prinsesje dan gaan we alvast naar het vliegveld." Hij praat nog wat met de lijfwachten en zorgt dat alles goed beveiligd is. Na een korte tijd stapt hij ook in.

Hij zet zijn Gucci zonnebril op en drukt op en plaatst zijn hand op mijn been. Nog altijd ben ik dat niet gewend. "Je bent gewoon weer aan het blozen." Zegt hij lachend. Ik lach en knik "je raakt het maar niet gewend." Ik geef hem een speelse klap en leun met mijn hoofd tegen zijn arm en sluit mijn ogen. "Start de auto maar" zeg ik. Hij drukt een kusje in mijn haren en zegt "alles voor mijn geluk." Ik bloos en we vertrekken.

Hallo mooierdssss❤

Ik heb weer zin in dramaaaaa😍 Vanaf nu word het verhaal weer spannend jullie zullen nog voorstelt staan!💕

Stem please will you make my day. Ik heb gemerkt dat de stemmen heel erg gedaald zijn☹😔 Dus stem allemaal en dan komt het volgende deel en dan ben ik blij💋

Dikke kus en knuffel Salma

Safiyae & SafouaneWhere stories live. Discover now